- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mobilis gaming monitorok a ViewSonic elképzelése szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
válasz StarKiller89 #10899 üzenetére
Hopp ,közben már le is írtad a megfejtést
[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
netpeti98
addikt
Ha bejelentkezek MS fiókkal nem kell állandóan net igaz? A mobilnet tiltható kézileg?
Üdv netpeti98
-
Spancho
senior tag
válasz cattus #10898 üzenetére
Köszi ,de sokat nem segített.+amennyit levett az előzményekből azt vissza is tette egyből egy drive frissítéssel
Pár régen használt játékot letöröltem ,(majd később azokat úgy is tudom pótolni) így már 2,9gb szabad hely van.
Még így se tölti le a kevés hely miatt... Megnéztem egy wp8 fórumon és elvileg 3,5gb mások szerint kicsivel több mint 3gb hely kell neki
Azét elég komoly egy játékhoz képest.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
motoflug
őstag
Akik dominoban vették: garipapírt mellékeltek hozzá,vagy a számla elég?
-
Kempeti
tag
Amúgy, azért nincs rajta fólia, mert nem szükséges, vagy kispórolták?
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
Spancho
senior tag
válasz consono #10910 üzenetére
És azt ,hogy kell csinálni ?
Simán bemásolom az SD gyökerébe ,és akkor valahol ott lesz a telefonon ?
Mert fájlkezelő vagy valami hasonló program hiányában azt se tudom hol keressem.
Pl ha egy játékot APPot le tudok szedni gépre és azt felmásolom SD-re akkor a telefon látni fogja a játékok között és onnan lehet telepíteni ?A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
consono
nagyúr
válasz Spancho #10913 üzenetére
Valahogy így Bemásolod az SD-re a xap file-t, vársz egy kicsit (pár percet, de előfordulhat, hogy egy telefon restart is kell) majd az áruházban ott lesz az SD kártya is. Bővebben itt:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/how-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Vesztor87
senior tag
válasz Kempeti #10911 üzenetére
Uh, ez mekkora flash
Komolyan elgondolkodtam ezen a telón, most egy tabletem van meg egy régi SE W-s telóm, de jobb lenne már ha egyben lenne a 2 cucc, csak hát a 30k környéki droidos telók nem valami erősek... De ez eddig úgy néz ki az olvasottak alapján hogy gyors kis masina Most az ára is elég jó, kérdés meddig marad ez így -
nagyúr
-
drkbl
őstag
Hát most nagyot csalódtam... Többször megtörtént, hogy valahogy zsebből kivéve, az oldalát fogva letettem a hívást, de ma előhúzva hol csengett, hol nem, és az érintőképernyő abszolút nem működött, ki sem lehetett kapcsolni.
Akku ki-be megoldotta, de sok lesz a hívásfogadási hibából...
-
Vesztor87
senior tag
válasz old rocker #10920 üzenetére
Azt hogy?
Feldobtam a ph-ra, majd meglátjuk
Ismerősnek volt pár napig wp-ja, azt írta nem jött be neki, remélem nekem jo lesz. Az a felhasználó vagyok aki adroidot se szabja testre nagyon, csak netezgetésre kell a telo.[ Szerkesztve ]
-
Spancho
senior tag
Velem egyszer fordult elő ilyen.
Nadrág zsebben volt a teló és hívott a főnököm ,de nem rezgett meg semmi.
Szerintem lenémította magát mert azt hitte ,hogy lefele van fordítva ,vagy csak alapból kinyomta a hívást
KB 20 perccel később vettem csak észre.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Sur1G
aktív tag
Üdv.
Gyors kérdésem lenne. Családban új előfizetés vásárlása miatt lehetőség nyílt telefon vásárlásra. Olyan embernek kéne a telefon, akinek még sose volt "okos" telefonja, így úgy gondoltam, hogy a legideálisabb egy WP8-as Nokia lenne (a márkát amúgy is szereti, meg amúgy sincs kedvem androiddal szenvedni más készülékén, meg amúgy se, az iOS telefonok meg ultra drágák). Viszont nekem nincs sok tapasztalatom ezekről a telefonokról, olvasgatok teszteket, írják, hogy jó stb... Amire kéne: email, netezés, sms, skype (csak hang), telefon. Nah most néztem a Nokia 520-at, illetve a Nokia 625. A Lumia 520 22900 Ft míg a 625 az 56990 Ft. Kérdésem: megéri az árkülönbözetet a 625? Én az 520-ra hajlanék, mivel az is tud mindent, amire kell (de lehet nincs igazam).
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
Mindkettőn ugyanaz a WP 8 fut....és kb egyforma gyorsan, annak hibáival és előnyeivel.
Eltérések hardveres dolgokban vannak.
A 4G meg..nálunk még 3G sincs mindenholAz erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
B1T3
addikt
Ha nem fontos a nagy kijelző (mert mondjuk idősebb embernek kéne, akinek már némileg rosszabb a látása) és a 4G (kétlem, de sosem tudni), akkor az 520 ajánlható inkább, mert a 625-ben ugyancsak 512 MB RAM van, így nem nagyon érzem, hogy megérné a felárat.
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
Kollégám szerint (vmi fehér alsó részes wp8-as htc-je van 512 rammal) a frissítések miatt több memót eszik a teló, 3-4progi futtatása már akadozóvá teszi a telót. Ez igaz?
-
Lall
veterán
válasz Vesztor87 #10933 üzenetére
Szimplán fasság. Itt amúgy sem futnak a háttérben teljesen a programok, un. background agent-ek vannak. Néha érezni az 512RAM-ot pl. weboldalra ha visszalépsz újratölti, de mindennapi használat során különösebb hátránya nincs. Van egy pár program, főleg játék, ami igényli még, de kb. ennyi hátránya van. Aztán, hogy a frissítések pl 8.1 teljes funkcionalitásában elérhető lesz e az 512RAM-al szerelt készülékekre, az még a jövő zenéje.
Haverodnál az lehet, hogy elfogyott a tárhely - 4GB van összesen, amiből 1,8 a rendszer, szóval hamar elfogy a 8S-nél - és belassult tőle a telefon, de ennek nincs köze az 512RAM-hoz. A 8S topikban meg tudod kérdezni a tulajokat.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Doriro
tag
A Bing milyen időközönként változtatja meg a zárolási képernyőn a háttérképet? Nekem kb. 4 napja ugyanaz. Eddig naponta, legfeljebb 2 naponta változtatta.
-
br.rak
őstag
A weboldalas újratöltögetés az IE hülyesége, ha lenne egy WP8-ra optimalizált opera mini vagy mobile, nem lennének ilyen gondok, de az MS nem enged más böngészőmotor a WP-re, sajnos
Ha meg kell az 1Gb ram, akkor meg kell várni az 525-öt, ha minden igaz a 520-hoz hasonló árazással fog érkezni.
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Az meg tudja valaki mondani, hogy a hátlap egyben van az oldalával? A boltban csak fehér van, de én feketét szeretnék. Ha lecserélem, fekete lesz az egész készülék?
G.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz Sub-ZeRo #10919 üzenetére
Szerintem azért nem kaptam, mert online rendeltem személyes átvétellel egy T-pontban. Így lehet úgy jártam, mint fentebb a kolléga.
Egyébként megrendelés után fél percben belül már mehettem is érte. Egyelőre nagyon szokatlan android után, zárnék már be minden futó alkalmazást. Sokkal gyorsabb az U-nál, még csak a kamerát találtam gyengébbnek (nem a vakura gondolok).[ Szerkesztve ]
-
zlatan77
aktív tag
Próbálta már valaki,hogy megy-e 520-on ez az app? :
[link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zlatan77 #10942 üzenetére
•Windows Mobile 5, 6 és 6.1, 6.5 operációs rendszerrel futó készülékek
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
motoflug
őstag
A beállításokban van egy olyan pont, hogy biztonsági mentés a felhőbe. Ez a Skydriveba menti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest