Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomy Yayo

    senior tag

    válasz gabor85 #5142 üzenetére

    Ki beszélt itt a free verzióról? A kolléga arra volt kíváncsi, hogy mire lehet érdemes elkölteni a 8000Ft-ot a Store-ban, amit a Nokia bőkezűen rendelkezésére bocsátott, mit érdemes MEGVENNI. A teljes verzió pedig szvsz nagyonis megéri az árát. $2.99-ért eddig minden mkv-t megnyitott nekem, amivel próbálkoztam, nem csak a telefonon lévőket, de még NAS-on lévő winchesterről is az itthoni hálózaton. Pedig a hálózaton eddig még csak böngészni tudtam bármilyen fájlkezelővel (jut eszembe, ha valaki tud egy elég okos fájlkezelőt, amivel hálózati fájlokat is tudok kezelni - törölni, áthelyezni, stb. - ne fogja vissza magát :) )

    Egyébként vásárlás előtt kihasználtam a próba lehetőségét, zsákbamacskát nem veszek, de nekem még akkor is minden rendben volt. Biztos, hogy nem Te csinálsz valamit rosszul?

    @steve780: Jungle Run nagy kedvenc, jó szórakozást hozzá. Viszont készüljetek fel, hogy egy idő után nagyon bedurvul. Felnőtt fejjel, tapasztalt játékosként is nagyon nehéz volt. Na jó, mondjuk végigvinni kevésbé, de mivel kompletista vagyok, mindent össze akartam szedni. Megszenvedtem :D

    [ Szerkesztve ]

    Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo

Új hozzászólás Aktív témák