- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
Hehh.. Ti legalább megkaptátok a 8ezret..
Nekem nem adja, pedig akkor vásároltam a készüléket :/ -
okoska74
senior tag
válasz sszemtelen #5101 üzenetére
Szintúgy. Pedig két készülékem is van és egyikre se megy a 8000 -res adomány.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
stewe780
őstag
Cserélünk? Nekem szar a kamerám, viszont 7800,- HUF még felhasználható ajándékutalványomat bármikor felajánlanám egy normális fényképet készítő 1020-ért...
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
ArsenalF
aktív tag
+okoska74
Írjatok a nokia magyar facebook oldalára, nekem is segítettek és megkaptam utólag tőlük egy egyedi kódot, amit csak a pénztárca alkalmazásba kellett beillesztenem
-
ArsenalF
aktív tag
válasz sszemtelen #5105 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz stewe780 #5097 üzenetére
Ha szoktál filmeket/sorozatokat nézni rajta, ajánlom a Moliplayer Pro-t - elég olcsó, de nagyon jó kis MKV lejátszó, amíg nincs VLC-nk WP8-ra Számomra legjobb tulajdonsága, hogy itthoni hálózatot is látja, és letöltés nélkül meg is nyitja a fájlokat, tehát streameli.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
SOAD19
addikt
Itt is megkérdezném, hátha valaki pont a Mall.hu-tól vette a telefonját. Gyártói garanciás, vagy boltis lehet : [link]
Ha gyártói, akkor lehet még kiadnék ennyit érte.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
kozponti cseh raktar? kapsz egy cseh telefont, hozza magyar nyelvu szamlat es mar nem tudod rendesen gariztatni. max ha jofej a szerviz es megcsinaljak siman iemi szam alapjan.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
SOAD19
addikt
Azt hittem, hogy olyasmi, mint az expansys, hogy külföldről szerzik be, de gyártói garanciás. Akkor, ez is kilőve, de azért megvárom, hátha válaszolnak a mailemre.
Na, akkor megyek megint rákeresek a google-lel , hogy fehérben mennyiért lehetne beszerezni gyártóival. Kicsit már kezdem unni, nem nagyon volt még ilyen, hogy ennyit néztem volna utána bárminek is, mamit meg akartam venni. -
laccy88
senior tag
amatőr képeim. engem azért elég sokszor lenyűgöz a tudása
[ Szerkesztve ]
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy fehér példánnyal!
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
ESP23
senior tag
válasz SpeedHUNGARY #5115 üzenetére
Üdv!
Használd egészséggel. -
BobTail
őstag
Ne végre! Láttam nem sikerült hozzászokni a 1320 méretéhez, de szerintem a 1020-szal "révbe értél"
-
hito
nagyúr
válasz BobTail #4989 üzenetére
Az normális, hogy nekem már most ez van?
"- ha a galériából a Nokia Camerával nyitod meg a képet, akkor egyből a kiegyenlítős-levágós nézet jön be, ill. képszerkesztésnél a Creative Studio, videoszerkesztésnél a Video Trimmer jön be"
Egyébként ma volt a kezeim között egy 2520. Basszus nem egyszerű gép, van egy megjelenése. Nem igazán akartam letenni
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Zsoltika11
tag
Szia, jó fotózgatást vele!
-
hito
nagyúr
válasz BobTail #5121 üzenetére
Hát, nekem még így is borsos. Viszont e-bayen már 55-ért is van, igaz tengeren túlról, így sajnos még az állambácsi 27%-ával is számolni kell a pk-en kívül. Nagy kár, hogy RT-s. Illetve nem tudom, hogy mennyire kár, sosem mertem RT-s tabletet venni, mert féltem, hogy sokmindent nem fordítottak még át a fontos programjaim közül ARM-re. Most is x86-os tabom van (Dell Venue 8 Pro).
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz Zsoltika11 #5122 üzenetére
Köszi! A hétvégén már jól le is tesztelem a kicsikét!
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
koboldozat
senior tag
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok!
Elore is elnezest az ekezetek hianyaert!
A forumot mar szinte kivulrol fujom,de most irok eloszor.
En xperia ray-rol ternek at erre a keszulekre,de egyszeruen nem tudok donteni ,mert nagyon tartok a sok negativ tapasztalattol.Ennyire altalanosak ezek a jelensegek vagy a keszulekek nagy reszevel nincs gond? Ertem en ,kamera stb. Fotozas fontos nekem,nem varok egy telefontol csucs kepeket de azert elfogadhatok legyenek stb.Eppen az xperia zr es ez kozott orlodom, tudom ket kulon vilag ,de tetszik a wp rendszer is .Biztos meg tudnam szokni. Viszont ha ennyi gond van a kameraval,stb akkor kompromisszumot kell kotnom es nem a kepminosegre(ami nagyon fontos lett volna) ,hanem a telefon egeszet kell figyelembe vennem es varni meg tenyleg erkezik egy tenyleg biztos kameraval rendelkezo telefon. Segitsetek ! Merjek belevagni ebbe a keszulekbe ? Nem szeretnek gondot vele ,mert ausztriaban vagyok es nemetorszagbol rendelnem es nem akarok szervizes huzavonakat ennyi penzert. Segitsetek ! Merjem megvenni ,vagy ?....... -
Rob700
senior tag
Fehérben gyönyörű... Én is abban vettem volna...
iPhone 12 128GB Black
-
Lall
veterán
válasz koboldozat #5126 üzenetére
nCore-on keress rá a munkáira.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Keki
csendes tag
Helló rytsye, én nem aggódnék annyira. Az enyémet külföldön vettem egyszerű mobil boltból, nemzetközi garanciálisat, ezt itthon is elfogadják a nokia care-ben, csak a számlát kell bemutatni és itthon is javítják a garanciális problémákat, gondolom Ausztiában is ugyanígy működik majd.
A kamerával kapcsolatban én csak jókat tudok mondani, az enyémmel semmiféle gond nincs, gondolom a kamera modul probléma csak kevés példányszámú telefont érint. Akinek nincs baja vele az általában nem mondja. Ha lehet akkor próbáld ki a helyszínen amikor megveszed és nézd meg a homályosodást a széleken (bár ha netről rendeled akkor ez nem fog menni..). Egyébként annyival olcsóbb németből venni a teló?
Viszont ha rászánod magad egyszer a vásárlásra a kamera kárpótol mindenért. Én legalábbis így vagyok vele. Nagyon kevés rossz képet tudok csinálni vele, pedig nem vagyok jó fotós és általában automatában használom, zsebből előkap, fotóz, eltesz. már egy fél éve nyüstölöm és nekem egy kompaktot simán helyettesít minden helyzetben (sötétben is baromi jó részletgazdag képeket csinál.) Szóval nekem nagyon bevált, és ez az első telefon amivel meg vagyok elégedve és nem akarom lecserélni egy jó darabig.
Én a helyedben osztrákoknál bemennék egy mobilboltba, és ott venném meg, lehet hogy egy kicsit drágább de ha gond van vele akkor egyszerűbben vissza tudod vinni kicseréltetni a készüléket az elején vagy szervizelni ha később előjön valami. De ez kb minden telefonra igaz szerintem, legyen az Sony, Nexus vagy Apple, vagy bármi más, mert mindennel lehet valami baj. Talán csak a kövek nem romlanak el -
koboldozat
senior tag
-
samfishR
senior tag
Uraknak nem szokott olyan lenni h neha mikor fulessel hallgatjatok a zenet nem lehet a hamgerogombokkal allitani a hangerot kikapcsolt kijelzonel? Csak akkor ha bekapcsolom a kijelzot. De csak neha, aztan egyik pillanatrol a masikra megjavul. 8.1 van fent.
-
BobTail
őstag
válasz koboldozat #5131 üzenetére
Ja, csakhogy az nem én vagyok amúgy hogy válaszoljak erre az eléggé off kérdésre, rockon és rapen kívül mindent meghallgatok, de jelenleg Jamie XX - Sleep Sound-ja a kedvencem
-
-
legiaap
félisten
válasz koboldozat #5134 üzenetére
Na jól van ne menjünk már át zenébe. Van annak topikja.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz koboldozat #5134 üzenetére
Ne menjen már el a topik ilyen chatelős, nyalifali irányba, most valakinek az ízlését fogja lesni a topik?
-
SOAD19
addikt
Ajánlanátok nekem tokot, amibe bele lehet csúsztatni a telefont? Valami ilyesmit: [link]
Köszi!
-
SOAD19
addikt
válasz SpeedHUNGARY #5139 üzenetére
Azt látom, vannak érdekes tokok, pl.: [link]
-
stewe780
őstag
Szép 'stét!
Mondom ha már a fényképben nem jeleskedik a hozzám került példány, akkor videózzunk... Max zoomon ilyet produkál: teszt
Szerintetek ebben megy az OIS? Tudom, hallatszik, hogy fúj a szél, de megpróbáltam annyira stabilan tartani a kezemben, amennyire csak tudtam, és ettől jobb nem lett. Nálatok is ilyen?Ja és azoknak akik unják már, hogy mindig csak a problémákkal jövök: a hétvégén megvettem a Rayman Jungle Run -t, csak 200HUF volt, baromi jól oldották meg az irányítást, és tökéletes fut a telefonon és a lányomnak is nagyon tetszik
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz gabor85 #5142 üzenetére
Ki beszélt itt a free verzióról? A kolléga arra volt kíváncsi, hogy mire lehet érdemes elkölteni a 8000Ft-ot a Store-ban, amit a Nokia bőkezűen rendelkezésére bocsátott, mit érdemes MEGVENNI. A teljes verzió pedig szvsz nagyonis megéri az árát. $2.99-ért eddig minden mkv-t megnyitott nekem, amivel próbálkoztam, nem csak a telefonon lévőket, de még NAS-on lévő winchesterről is az itthoni hálózaton. Pedig a hálózaton eddig még csak böngészni tudtam bármilyen fájlkezelővel (jut eszembe, ha valaki tud egy elég okos fájlkezelőt, amivel hálózati fájlokat is tudok kezelni - törölni, áthelyezni, stb. - ne fogja vissza magát )
Egyébként vásárlás előtt kihasználtam a próba lehetőségét, zsákbamacskát nem veszek, de nekem még akkor is minden rendben volt. Biztos, hogy nem Te csinálsz valamit rosszul?
@steve780: Jungle Run nagy kedvenc, jó szórakozást hozzá. Viszont készüljetek fel, hogy egy idő után nagyon bedurvul. Felnőtt fejjel, tapasztalt játékosként is nagyon nehéz volt. Na jó, mondjuk végigvinni kevésbé, de mivel kompletista vagyok, mindent össze akartam szedni. Megszenvedtem
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Sztif
aktív tag
Van olyan alkalmazás WPn ami a reptéri be-checkolásokra szolgál, mint iOSen a passbook...
Használ vki ilyet?- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
stewe780
őstag
válasz Zsoltika11 #5146 üzenetére
Pontosan ez a kérdés, hogy szerintetek ebben az OIS-el minden rendben van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest