- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
Hát emberek,az E71 a legjobb mobil a világon!
Szerintem hétvégén már meg is lesz hirdetve ez a gané...Amúgy nem lenne ezekkel a hightech cuccokkal semmi baj,ha értenék hozzájuk,és úgy birizgálnám.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Negative
tag
N79-em ma egy az egybe cseréltem egy E71-re.
Nem bántam meg, hogy mégsem az E63-at választottam. Egyenlőre ismerkedünk, de tuti szerelem lesz..
Amőgy másnál is van egy kis "domb" a bill. közepén? -
Magnum_
nagyúr
válasz asadasad22 #2355 üzenetére
szerintem az os.
mod: off
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
zsoltke
tag
válasz Negative #2354 üzenetére
az a domb azt jelenti hogy hol legyen az ujjad mikor fogod a telefont. az összes Nokián van ha jól tudom ,de gondolom más gyártók is alkalmazzák, és a számítógép billentyűzetén is van a f és j billentyűkön, hogy megkönnyítsék a vakon írást és elősegítsék a gyors gépelést.
ASUS ZenBook Flip UX362FA-EL256C, Apple iPhone 11 Pro 64Gb
-
<NewL>
addikt
válasz asadasad22 #2355 üzenetére
csak a lámák mint... ÉN
most már nyugodtság van.There's an app for that
-
pite4
tag
Telefonbeszélgetést hogy lehet felvenni vele? Külön progi kell rá vagy jó a gyári?
Lenne egy kis fogyasztóvédelmi problémám......Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
Negative
tag
Haha.. azért ennyire tökléagyú nem vagyok..
Úgy értem, hogy az egész billentyűzet közepe elemelkedik egy kicsit a telefon síkjától, mintha egy kicsit kicsi lenne bele széltében és ezért meghajlik.. ennél jobban nemtom elmondani.. bár mind1 a dolog, mert angol bill-es és veszek majd bele egy magyar bill-t, de az remélem már mm-re pontosan fog stimmelni..
jah igen. vegyek egy torx t6 csavarhúzót és itthon hegesszem bele a bill-t vagy vigyem profihoz?
-
burasu4
senior tag
Sikerült végre az uj szoft (200) hackelése...
-
Potyi70
tag
Hívásrögzítők:
Ezek rögzítenek csipogás nélkül
Total recall: [link]
Ultimate voice recorder: [link]
Xelnex: [link]
Dudu: [link]
Alon mp3: [link]Én ezekből én a xelnex-et szerettem meg a legjobban, de az csak hack-elt telóra megy fel vagy megveszed kb. 4500 HUF.
A rögzítésnél vigyázz, mert ha nem figyelmeztetsz a hívásrögzítésre és felhasználod, akkor személyiségjogi balhé válhat belőle -
Jadro
veterán
Nekem jó a bill. Most azonban egy másik gombbal gyűlt ,meg a bajom, nevezetesen a bekapcsoló gombbal. Tegnap ki akartam kapcsolni ateleofnt ami sikerült is. Látom hogy 5 perc múlva bekapcsol. Mondom mi a pi...? Kikapcsolom pár perc múlva ugyanez. Ma reggel ott tartottam hogy kikapcsolni sem tudtam mert azonnal vissza is kapcsolt. Munkába jövet sétáltattam egy kicsit a hidegvebn és ki tudom kapcsolni. Letettem és várom hogy bekapcsol-e. Kicsit még tesztelem, de lehet szerviz lesz ebből. ( Egy hard resetet még megpróbálok.)
Mod: Ááá bekapcsolt. Szerviz.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
No bevittem a szervizbe a kütyüt és ottalszik pár napot. Rendelni kell hozzá bekapcsológombot mert valami letört az alján.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
boush
tag
Urak!
Csak egy kérdés a tisztánlátás kedvéért: érdemes az új (200xxxx) SW-re frissíteni ha eddig a régivel semmi problémám nem volt?
Mert olvasom itt a tapasztalatokat, és eléggé vegyesek. Szóval nem vagyok még annyira rákerülve.
Nos?
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsoltke #2379 üzenetére
miylen bugra gondolsz?
amugy az egyetlen pozitiv az uj sw-en (már napok ota le akarom irni) az, hogy hivás inditásnál a régin csak akkor lehetett hangszorot kapcsolni, ha már kicsöngött, most meg azon nyomban lehet hangszorot kapcsolni.... nem nagy dolog, de én néha használom kihangositva (kocsiban) és igy gyorsabb, nem kell arra figyelni, mikor hangosithatom ki-biztonságosabb
-
pilsner
aktív tag
írtátok, hogy a 200-as firmware az üzeneteknél és a telefonkönyvnél fehérre állítja a hátteret, ezzel tönkretéve a téma által beállítot hátteret. nos, szerintem erre azért van szükség, mert ha pl. sötét témát használsz, mint az új personal, vagy babi/pizerro egyes témái, akkor nem lehet elolvasni a névjegyzékben azokat a neveket, amin épp nem áll a "kurzor".
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
Keksz
senior tag
Fringe 1x12-ben Olivia E63-al nyomul, a pirossal.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz pilsner #2384 üzenetére
Szerintem meg ez egy picit sántít. Ennyi erővel a üzenetek között vagy bármilyen más listában nem lehetne látni az elemeket. De nem így van, hisz sötét témánál világosra állítják a szövegszínt. Tehát ez működhetne a névjegyzékben is. Ahogy állítólag az előző firmwareben meg is oldották.
Na nem mintha érdekelne, hogy milyen a névjegyzék háttere, csak szerintem nem azért van úgy ahogy van amiért írtad.Feel Good Inc.
-
gergobergo
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos még mindig érdekesen működik a GPS-em. Olvasgatom más fórumokba, hogy másnak tök gyorsan megtalálja a jelet. De nálam ez általában percek kérdése. Megnéztem PC suiteban a legfrissebb fw van a gépen.Multkor például bent sétáltunk a városban a párommal, bekapcsoltuk a gpst, hogy sports trackerrel megnézzük mennyit mentünk és nemnagyon talált jelet vagy ha igen akkor elvesztette. A páromnak 6210 navigatora van az meg gond nélkül látta a műholdakat mindkettőt bekapcsoltuk....
-
Magnum_
nagyúr
pannon felemelte egy 10essel az E71 árát... 80k...
-
Potyi70
tag
válasz gergobergo #2389 üzenetére
Olvasd vissza a #2250, #2251 válaszokat újból. Ha megfogadtad a tanácsokat működnie kell, ha nem müxik, tényleg szerviz gyanús. A beállításoknál ne csak a belső gps legyen pipálva (ha csak az van), pipáld a kiegészítőt is és úgy teszteld.
-
Potyi70
tag
Nagyon komoly fekete-arany téma PiZero-tól: [link]
[ Szerkesztve ]
-
pilsner
aktív tag
nálam 110.-es firmware van fent. pl. a gyári (azt hiszem) personal/business black, vagy más fekete hátterű témáknál, (stylish by giambi, carbon orange by babi) a telefonkönyvnél olvashatatlanok a nevek, csak éppen az látszik, amelyiken állsz. érdekesség, hogy ha sms címzettet akarok megadni, vagy magát az üzenet szövegét írom, akkor nem.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
Potyi70
tag
Tudtátok?
bal softgomb hosszan nyomva - üzenetek olvasása -
vackor22
csendes tag
Ma meghackeltem az E71-em a "HelloOX 1.02" módszerrel, tökéletesen működik
Végre nincs több tanúsítványhiba -
Szabeszka
aktív tag
Ha hackelem a telót akkor nem veszik el a garancia?
On the road again
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest