- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
Hello! Beléptem én is a klubba... Ez az első "okostelefonom", eddig egy k750i-t nyúztam. Egyenlőre totálisan elveszek a menü és szinkronizálások útvesztőjében sokáig filóztam, hogy ez vagy vmi android-os, de aztán ez lett. Bízom benne, hogy nekem is beválik... Valszeg lesz egy-két számotokra már biztosan "unalmas" kérdésem.
-
Gaabor80
aktív tag
Nem tudom, járt-e már így valaki, de nekem egyik reggelre (éjjel offline-ban van) eltünt a két email hivatkozásom a főképernyőről. Ha be szeretném kapcsolni, kiírja, hogy először csatlakozzak a postafiókhoz
-
old rocker
veterán
egyébként az új szofttal, amit a szervizeldében frissítettek, változatlanul jól működik az E52; régebben nekem használat közben a RAM is gyorsabban apadt lefelé...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Gaabor80
aktív tag
válasz old rocker #14453 üzenetére
Viszont az ovi-s címet engedi kirakni. Csak a freemail és a t-online-os címet nem akarja megmutatni....
-
Apollyon
Korrektor
A giro akkor tényleg jobb a legújabb szoftverben? MErt én is kikapcsoltam mert ébresztésnél halálra idegesített, hogy kicsit megdől és már egyből átváltja a képernyőt... ami még nem is lenne baj, csak ébresztéskor pár másodpercre csak szürke marad a képernyő míg átvált... -.-'
Úgyhogy szerintem holnap hard blasting exploding demolationing format reset lesz, és feltolom rá az új sw-t. De nem valami szimpi nekem ez az OVI... már amúgy is rég kijártam
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
topa11
csendes tag
Hello fiuk! Szerintetek mit telepítsek a telóra, hogy a videa.hu videóit le tudjam játszani ? Köszi!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Akadna így első körben két kérdésem.
Túl vagyok egy szoftver frissítésen, megjelent angolul egy "Set up Communicator" cucc a főképernyőn, hogy tudom eltüntetni?
Próbáltam volna telepíteni a handy taskmant (nokiaprogramok.hu-ról szedtem le), PC Suite-n keresztül próbáltam telepíteni, de a telefon azt dobta, hogy nem megbízható forrásból blabla nem telepíthető. Ehhez kellene az úgynevezett szignózás vagy micsoda?
Nagyon nem vagyok képben symbiannal[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Megint elakadtam
Feltettem a garmin mobile xt-t, turistautak.hu-s térképpel szeretném használni. Melyik "verziót" kellene leszedni? Illetve a garminban hogy kell kiválasztani hogy azt a térképet használja? Próbálkoztam össze-vissza, gúgliztam is, de nem jutottam semmire. -
beence
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt vagyok és két telefon közt vacilálok az egyik a az e72 a másik pedig az e52. Már féléve megvettem volna ezt az e52öt,de akkor még azt mondták nekem nem ajánlják mert sok benne a típus hiba.
Az lenne a kérdésem, hogy a mostanában kapható újakban is találhatók típushibák vagy azt már sikerült kijavítani?köszönöm
-
Devius
csendes tag
Kb 4 hónapos a teflon, azóta nem tudom letenni ! Pedig próbáltam, hogy kiderüljön mennyit bír az akksi normál használat mellett, de 1-2 nap után MUSZÁJ volt használnom, ha már itt van a kezemben. Napi fél óra net, 2-3 óra zene, pár sms, 10-15 perc beszélgetés, időnként GPS, játékok, néha film(!), így bír ki 3-4 napot (a régi SE 630i egy napot se bírt volna ilyen igénybevétel mellett)(persze nem tudott feleennyit sem)
Az első hónapban párszor kifagyott, mert minden szemetet telepítgettem rá. Azután volt egy HR, azóta semmi gond.
Az illesztéssel semmi gond, nincs rés, nem lötyög, nem nyekereg (pedig szégyenemre vagy 3x földhöz vágtam már, majd' szívrohamot kaptam).
A hangja nem rossz, bár a SE 630i jobb volt, kihangosítva is, pedig az elég fapados telefon.
A rádiója gyalázat, bár a fővárosban elfogadható a választék.
A kamerája nem éppen bajnok, de elmegy.
Eddig megbízhatónak tűnik, és nagyon sok mindenre használható (lefogadom, hogy a lehetőségek jó részét nem is használom)[ Szerkesztve ]
A lustaság nem más, mint pihenés elfáradás előtt.
-
old rocker
veterán
válasz beence #14471 üzenetére
Az E52-es egy dologra érzékeny: klf. témák és főleg az új sütetű, no name programok telepítésére. És teljesen legális programokra is, akár fizetős, akár free. Legutóbb felraktam egy RAMblow nevű programot, ami azért tűnt jónak, mert beállított időközönként (pl. óránként) bezárta a nyitott alkalmazásokat és RAM-ot szabadított fel. Azon kívül lehetett vele restartolni a telefont. Ez főleg az 5800-nál tűnt előnyösnek, mégis arról töröltem le először, mivel nem bootolt be automatikusan. Aztán azt vettem észre, hogy az E52-ben összekeverte az "Internet" elnevezésű mappámban az ikonok elrendezését. Letöröltem, azóta minden oké.
De tapasztaltam más programokkal, sőt, témával kapcsolatban is, hogy bugokat hoztak létre... Ezért én témából is csak a két gyári témát, a biznisz meg a home változatot tartom a telefonon. S mielőtt bárki felszisszenne, ugye, csak egy fostalicska telefon az E52, sietve hozzáteszem, hogy annak idején a 6120C telefonom bírta a legjobban a felrakom, kipróbálom, legfeljebb letörlöm játékot. Az E51-es már érzékenyebb volt. Aztán ahogy haladtunk a 9.3 felé, a 6220C, majd az E75!! még érzékenyebb volt a program telepítésekre.Az 5800 pl. rendszeresen úgy fagy le programoktól, hogy ki kell venni az akksit. Az E52 - t legtöbbször elegendő kikapcsolni (azaz ki lehet...) Másfél év alatt azt hiszem, 4-szer fordult elő, hogy felraktam valami sz@rt, belefagyott és kikapcsolni, újraindítani sem lehetett.
Fentiek persze nem azt jelentik, hogy az E52-es bugjai csakis feltelepített progiktól fordulnak elő. Talán többször rigolyás, az első szofttal voltak gondok, amik mára megoldódni látszanak, de sajna, ez a jelenség NOKIA tendencia. Fogyasztói telefon, kommerciális érdekek. Vedd meg gyorsan, kattanj rá, aztán zizzenj rá az újabbra, ezt dobd el és vegyél újabbat. Lehetőleg évente, két évente.
Az E72-est nem ismerem, csak a családban van egy E71-es. Éppen annyi bug van vele, mint az E52-vel, sőt... De nekem két dolog miatt nem kellene: 1. Nekem nem jön be a 2.36-os, állandóan fektetett kijelző; lefele srcollozik az ember, tehát a 2.4-es, álló kijelzőt jobban szeretem.
2. Az E52-es számbillentyűi nagyok, nagyon jól kezelhetőek -kivéve a zöld billentyűt, azt nehezebb eltalálni a menü és az egyes billentyű között. Az E71/E72 összezsúfolt qwerty billentyűzetén viszont meglehetősen nehéz a számbillentyűket eltalálni, gitárművészek előnyben.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
kovecses
aktív tag
válasz Donki Hóte #3633 üzenetére
Hasonló problémám van. Megtaláltátok már rá a megoldást?
-
beence
tag
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
azt hiszem benevezek egy ilyen telora.
azt majd ha lesznek gondjaim akkor nyüstöllek titeket) -
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
Ma visszakaptam a telefont (központi szervizben volt). Rengeteg hiba volt vele, kicserélték a teljes panelt és az előlapot (fóliás, csókoltatom az illetőt). Új IMEI stb.
Az üzletben bekapcsolom, a kijelző jobban hullámzik, mint az eredetié. De ami durva, a sima homogén háttéren is hullámzik! Most itthon vettem észre, hogy már fényképekkel is hullámzik. A jó büdös .........-t Nokia!
-
ROBOTER
addikt
válasz Joe bácsi #14479 üzenetére
Ha csak én venném észre, azt mondanám túlzottan technikai szemléletű vagyok. Megmutattam a barátnőmnek a hullámzást, fél percig nem vett levegőt.
Nem hagyom annyiban, tovább fogok nyomozni. Azért az is elég undorító, hogy ez a típushiba fent volt az e52 wikipedia oldalán, majd pár hét múlva eltűnt az információ. Gondolom a Nokia intézkedett róla. Viszont most megdőlt az az elmélet, hogy csak az első darabok voltak hibásak. Ez vadi új, és ugyanúgy hibás. Betettem egy fekete hátteret, hogy ne idegesítsem magam, ha ránézek.
Ja, az előző példánynak gyárilag hibás volt az USB aljzata, erre csak most jöttem rá, hogy ez már működik rendesen (mechanikailag).
-
Lacopapi
addikt
Immáron több hónapja teljes megelégedéssel használom a telefonomat,az égvilágon semmi baj nincs vele,hacsak el nem baromkodok vmit,de erről nem ő tehet,ugye.Bárkinek fenntartás nélkül ajánlom,mert nekem csak jó tapasztalataim vannak vele.
Tehát : mint minden,ez is egy olyan dolog,hogy vagy szerencsés vagy a technikával,vagy nem....de a gépeknek lelkük van,ha szereted őket,mindent megtesznek,hogy ne okozzanak csalódást....
Joe bácsinak (akinek csak bajai vannak mindennel),egy fakocka is nemet mond,mert utálja a világot.Úgy kell neki....
Nekem meg az E52 kell,mert csakugyan qrvajó -
old rocker
veterán
válasz ROBOTER #14482 üzenetére
a te kezedben, a te Nokia E52-ed. Csak a pontosítás végett.
Pista: Öregem, Julis volt a legfrigidebb nő, akit megdugtam...
Jóska: Érdekes... nekem meg ő volt a legvérmesebb nőm, amikor én dugtam...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz old rocker #14484 üzenetére
Bocs, viszont öröm az egészben, hogy a barátnődnek jó a vitálkapacitása
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
ROBOTER
addikt
Igen, biztosan pszichoszomatikusan beleszugeráltam a telefonba, hogy szar legyen.
Azért van tele a net azzal, hogy hullámzik a képernyő, és hogy elszaródik a hallgató + azért volt 2db e52 a szervízasztalon + egy a mögöttem lévő fickónál. És ma amikor átvettem, azért volt szintén az előttem lévő fickónál egy e52.
Hagyjuk már ezt!
Ha valami kalóz szoftvereket telepítenék rá az amiatt lefagyna, akkor azt mondom oké, én vagyok a ludas.
De ezzel nem lehetett telefonálni, mert csak recsegés jött belőle. A kijelzője meg olyan, mintha egy VGA kábelt rátekernék egy villanymozdony trafójára.
-
ROBOTER
addikt
-
Tamoo
MODERÁTOR
Skyfire-el nektek nincs gondotok? Próbáltam egy újat is meg egy régebbit is, de indítás után mindkettőre azt dobta, h júl 1-től nem elérhető ebben a régióban vagy vmi ilyesmi....
Egyszerűen nem találok működő zseblámpa progit vakuhoz
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz old rocker #14490 üzenetére
Igen kérdezés előtt ezt is próbáltam akkor nem jött össze, de most végre sikerült szignózni és működik is. vééégre
-
old rocker
veterán
válasz ROBOTER #14486 üzenetére
Te - érthetően - indulatos vagy, ami egy nagyon rossz dolog és negatív élmény. A negatív élmények hatására pedig könnyen elfeledkezik az ember a reális viszonyításokról. Az általad adott egyik linken volt 3 versenyző, aki erről panaszkodott. A szervizeldében összesen találkoztál két nap alatt négy E52-el, plusz a tiéd.
Ami ilyenkor kimarad: hány egyéb telefon volt még a szervizeldében és abból mennyi volt az azonos típusú? Milyen típusúak voltak ezek? Nokia, SE, Samsvung stb és azon belül mennyi? Az E52-ből volt a legtöbb? Veled ellentétben én rögtön szeretném tudni az oppozíciókat a megközelítőleg objektív véleményhez ... dehát én szerkesztő, szerkesztő-riporter vagyok.
Az internet ezzel van tele megállapításhoz pedig: hány darabot adtak el az E52-ből és hánnyal volt probléma? A meghibásodási ráta hogyan viszonyul más gyártók készülékeinek meghibásodási mutatóihoz? Stb.
Ezek nélkül a te sommás megállapításod nem más, csak egy pórul járt vásárló indulatos pufogása a sok közül. Nem, nem, ezzel nem azt állítom, hogy a felháborodásod nem jogos. Csak a konklúzióid megalapozatlanok. Indulatos vagy, ezért "Beyond your tunnel vision reality fades Like shadows into the night" (csőlátásodon túl a valóság elmosódik, akár árnyak az éjszakában - Pink Floyd)
Én sokszor megállapítottam, viszonylag nagy a szórás. Ugyanakkor még az elején csináltunk a javaslatomra egy kis statisztikát, elégedett felhasználók/elégedetlenek. Ha jól vélekszem, olyan 3-4% bizonyult elégedetlennek.
Nekem pl. van két E52-em. Egyikkel sincs bajom, illetve a másfél éveset elvittem a szervizeldébe, hangszóró problémával. Azóta kiderült, hogy a fiam Motorola telefonjának hangminőségére mások is panaszkodtak; s mivel csak a fiam telefonját hallottam irgalmatlan szarul, nem is annyira egyértelmű, hogy releváns volt a csere.De olvass vissza egy kicsit az 5800 topikban. Néhány hasonló bejegyzés alapján - még egy ilyen fos, sz@r telefont... azt hihetné az ember, az 5800 a leggaládabb műszaki cikk. Te pedig ezt az E52-re mondod... Most akkor kinek van igaza?
-
ROBOTER
addikt
válasz old rocker #14492 üzenetére
"Ami ilyenkor kimarad: hány egyéb telefon volt még a szervizeldében és abból mennyi volt az azonos típusú? Milyen típusúak voltak ezek?"
Tudod én tanultam valószínűségszámítást. Ha beviszek egy telefont a márkaszervizbe, és csak az enyémmel azonos típusokat látok, akkor k. kicsi az esélye, hogy egy rossz időpontot fogtam ki, és csak ennek köszönhető ez a "véletlen" egybeesés.
És nem, nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy a világ vezető mobilgyártója egy elég drága üzleti kategóriás készülék esetén egy JÓL ISMERT gyári hibával nem hajlandó foglalkozni. Úgy tesz, mint ha nem is létezne. Ez egy rohadék hozzáállás.
-
ROBOTER
addikt
válasz old rocker #14492 üzenetére
"Az általad adott egyik linken volt 3 versenyző"
Milyen számrendszerben?
Bocs, nem a személyed ellen szól. Elhiszem, hogy vannak jó példányok. De azt nem fogadom el, hogy ez a cég így áll hozzá. És mástól sem fogadom el, hogy a céget védi ebből a szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
válasz ROBOTER #14493 üzenetére
Teljes mértékben igazad van!!! Amióta én is megszívtam az enyémmel amit időközben eladtam 35 ezer Huf bukással fél évesen, azóta szajkózom azt amit most Te. És mindig le vagyok hurrogva, h. "vigyázni kell, mert qúrva jó az E52"!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
old rocker
veterán
válasz ROBOTER #14494 üzenetére
A céget, azaz a Nokiát, különösen a szervizelde szolgáltatásaikat messze nem védem, ezt kategorikusan visszautasítom; annál is inkább, mert még a topik elején az összegyűjtött jellemző hibákkal - félig hivatalosan, azaz újságírói minőségben - mások érdekében több e-maillel is megkerestem a Nokiát. Ez még az eredeti szoftver idejében történt.
Mielőtt bennem látod manifesztálódni az aktuális ellenségképedet, olvasgasd vissza a telefonnal kapcsolatos állásfoglalásaimat.
Én a te tárgyilagosságodat vitatom, azt az ex chatedra kijelentést, amit először tettél.
S ha már említetted a valószínűség számítást, én is tanultam, még ha azóta kurvára el is felejtettem az egészet. De az egyetemen logikát is tanultam, ennek tükrében viszont kicsit sántít így a kijelentésed, elhiszed, hogy vannak jó példányok... Mert én meg elismerem, hogy vannak bűn rossz példányok; remélem, érted, hogy ez ugyanannak az állításnak (botnak) a másik vége.
De tényleg azt javaslom, egy-két hosszabb röptű; laikus elemzésemet olvasd vissza; nem csak pozitív kicsengésűeket fogsz találni.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz Joe bácsi #14495 üzenetére
Az utóbbi időben egy qrva rossz szót nem szóltam hozzád, sőt, egyes dolgokban igazat is adtam... Amit elég sokszor, vissza-vissza térően a te parodizálásodra írtam - néhányan az abszolút meggyőződésemnek vették - az a te állandó , az "önvédelem megengedett mértékét" messze túllépő, sokszor rosszindulatú vészmadárkodásod miatt volt.
Ha így folytatod, neked is szívinfarktusod lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz old rocker #14496 üzenetére
Nem is tudtam, hogy te újságíró vagy! Melyik szerkesztőségnél vagy státuszban?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
old rocker
veterán
válasz Hegyirabló #14498 üzenetére
Televíziós vagyok, de MUOSZ tag. (Az elektronikus médiánál dolgozók is újságírók, más kérdés, hogy Vitray és Bocskor nem egy kategória: utóbbi nem is tagja a szövetségnek. Több magyarországi regionális tévének gyártok eü. műsort, azaz egyéni vállalkozóként, nem alkalmazottként űzöm. Annak idején a Satelliten is futott a műsorom, csak ők tönkre mentek. Egyébként www.diagnozis.eu , ha informálódni akarsz rólam, meg a műsoromról -persze nem csak ezzel az eggyel foglalkozom.
-
Joe bácsi
őstag
kollégámnak van egy Nokia 6700-ás Symbis telója. Rendszeresen újraindul! Semmi programot nem tett rá, mivel csak telefonálásra használja!!!!!
Éljen a Symbian!!! És ugyan ez a rendszer van az E52-n is!Ezt érdemes átgondolni vásárlás előtt!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest