- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_Tomi0227
tag
válasz Fefe52 #13250 üzenetére
Akkor a tieden valószínűleg a 3.04-es maps van, mert abban van ez az újítás és a két kollégáén viszont 3.03-as. Mozgó járműben minden GPS nehezebben talál hódat mint álló helyzetben. Javaslatom indulás előtt kapcsold be egy 5 perccel és mire indulsz már talált jelet. (Én így csinálom mikor ritkábban használom mert nálam akkor szokott megnőni ez az idő ha napi szinten használom, meg napközben többször is akkor olyan fél max 1 perc mire jelet talál.)
Ha nincsenek virsli újaid akkor E72-t is szeretni fogod, ott igazából a kisebb gombok ami hátrány, de a jobb AF-es kamera viszont előny.[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz Fefe52 #13250 üzenetére
Ott valóban csak az internet, wap stb. szerepel. A régebbi térképeknél - ha jól emlékszem - még lehetőség volt a wifis kapcsolatra az AGPS-hez. Egyébként a helymeghatározás menüpontban, ahol a fészbükkre lép, most is kérdez, mivel csatlakozzon.
Az utolsó kérdésedre: én online módban használom - ha használom - a helymeghatározást. Többnyire gyorsan szokott hódat tanálni... De olyan is volt, hogy minduntalan a szántásba akart irányítani... Szóval némi helyismerettel jó kiegészítő a tájékozódáshoz, de csak erre alapozni...
Az E72-vel kapcsolatban: a kijelzője egy hangyányival kisebb, mint az E52-é. Nekem a fektetett kijelző sem jön be annyira, bár ez nyilván szokás dolga. Ami miatt nekem határozott averzióim vannak, az maga a billentyűzet. Nem szoktam regényeket írni, tehát ez az összezsúfolt qwerty billentyűzet nekem nem segítség, szemben az E52 szép, nagy, jól tapintható numerikusával szemben. S ha csak egy hívandó telefonszámot akarok bepötyögni, az E71 - E72-n nekem nagyon nem jön be.
A kamera meg .. hát, eseményrögzítésre ez is megfelel.[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
kkrisi
senior tag
válasz sonkamiki #13234 üzenetére
Nincs bepipálva semmi csak a beépített GPS!!! Amúgy meg a telefon meg a műhold között is van adatforgalom, legalább is nekem mindig írta alul h x kb vagy mb. Ez attól lett, h ugye Nokia oldalán fent van, h a hangos navi is ingyé van, mondom fasza le is szedtem hozzá a magyarázóhangot h kipróbáljam! volt is rá lehetőségem ki is próbáltam, elindítottam a navigációt ugye nekem mindig ráérdezi h felmásszon a web n walk-ra ott nyomok egy nemet és beütöm h honnan hova vigyen és el is indult! Aztán egy 20perc múlva jött egy sms! mondom vééégre írt az asszony erre a t-től jött egy üzi h netforgalmat csinált! Jó bemegyek és megkérdezem h akkor most mi a f..sz erre mondja nekem kopasz dagadt csávó h igen van ilyen, mert ha a telefon eldobja magától a műholdat akkor ő autómatikusan felmászik a netre és onnan szedi tovább az adatokat! Na mondom magamba h ...... mind1! De ez azért elégg felcseszte az agyam! minden ki van kapcsolva és erre számláz? ez a t-mobil!
A másik meg az, h nem megoldás ha offline-ba teszem mert akkor meg nem navigál azt írja h offline-ba nem lehet ezen a területen navigélni vagy mit szokott írni!!
köszi mindenkinek a választ!
-
Probert75
addikt
válasz kkrisi #13253 üzenetére
Csatlakozom az előttem szóló peugeotmate-hoz, szerintem te még nem frissítetted a térképszoftot, mert én is offline használom és csak a beépített van kipipálva. Én a Maci féle beállítást választottam, mert nem netezek vele. Töröltem mindennemű hozzáférést, csak a MMS-hez hagytam meg a beállítást, és nap mint nap használom így adatforgalom nélkül. A legfrissebb térképszoftot innen letöltheted: [link], de ettől sokkal jobb a 3.03-as.
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
válasz Probert75 #13255 üzenetére
Ja hát igen volt oylan, 1x, h csináltam még egy memókari formázást lehet akkor felejtettem el utánna megcsinálni! De az viszont érdekes nekem h pesttől egészen elmentünk nyíregyházáig akkor nem volt hangos navigáció és nem is számlázott de amint ráraktam a hangos navit is na akkor egyből nyomta a számlát! Ez számomra azért érdekes egy kicsit!
De köszi akkor letöltöm rá a 3.03 mapot!
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Feltettem ezt az új szoftot......assssszem megyek megint nokijához, hogy tegyék fel ők.
Megint nem bírtam fogadni egy hívást.....újraindult. Miért nem tudják ezt a frissítést jól megcsinálni??? Mondjuk én vagyok a barom, mert semmi bajom volt a telefonnal..így jártam..."Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
Probert75
addikt
válasz kkrisi #13256 üzenetére
Arra figyelj, hogy ne állítson semmit vissza, meg a linkről csak a 3.04-et tudod letölteni. A 3.04 ben majd kapcsold ki a wifis kapcsolatot is, mert arra is mehet. Semmi előtt ne legyen pipa, csak a beépített előtt. Valamint állítsd offline-ra. A Nokia Maploader-rel meg meg tudod nézni, hogy milyen térképek vannak telepítve, és frissíteni is tudod a térképállományt.
[ Szerkesztve ]
-
W.
tag
Symbo: a tarkától azért tartok mert félek, hogy nem egyszínű lesz.
old rocker: azt a barnát amire Te gondolsz, azt a hashajtó hossza össze, asszem a lekvár edisön van is barna színben.
-Maci-: a babakék az már majdnem barna de elhatároztam, hogy ha nem lesz annyira barna amennyire én szeretném, felfejlesztem old rocker elképzelését, és lefestem. talán majd lesz belőle egy főcímes logout írás. bár a ,,festőszobából" (avagy wcből) bérelt ember fogja kivenni, talán elhívom azt a kínait, Matata Kakiban-t.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Gyerekek, off, de ezt nem bírom ki...
Százezerszer hallgattam már ezt a számot; minden hangjegyét ismerem; most, hogy megnéztem ezen a koncertverzión, megint úgy érzem, 100 évenként születnek ilyen zenészek... A Rainbow Gates of Babilon c. számáról van szó, érdemes teljesen végignézni. Dio átszellemültségét ének közben párszor már megcsodáltam (nyugodj békében, Ron), láttam már felvillanni a "nyolckezű" Cozy Powelt a doboknál, de rikán láttam Ritchie Blackmore- t, a mosolynélküli muzsikust ilyen extázisban játszani ... A kedvenc gitárosom ugyan elvileg Malmsteen, de ezeket az ujjakat látva megint elbizonytalanodtam: lehet, hogy mégis Ritchie a 20. század legnagyobb rock gitárosa? [link]A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
csab2
veterán
válasz kkrisi #13253 üzenetére
"mert ha a telefon eldobja magától a műholdat akkor ő autómatikusan felmászik a netre és onnan szedi tovább az adatokat!"
Ilyen nincs! Hidd el! Olyan van - amit már írtak előttem is - hogy nincs letöltve a megfelelő térkép a memóriakártyára és akkor azt valóban a hálózatról szedi le.
Tehát a következőket kell tenned:
1. letölteni a 3.03-a Térképeket (magát a szoftvert)
2. letölteni az Ovi Suite-tal a Mo. térképet és a magyar hangotAsus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
old rocker
veterán
válasz kkrisi #13264 üzenetére
Nokia Map Loader - az egész világot letöltheted vele, az Ovi Suite része. A navigáció a szoftverben van, elég furcsa lenne, ha a térkép is benne volna, valami 54 MB Mo......
Meg ahogy Csabi írta... A térképeket automatikusan a memóriakártyára tölti.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
kkrisi
senior tag
válasz old rocker #13267 üzenetére
én nem tudom használni ezt az ovi suit-ot! Segítenél nekem? Azt sem tudom, h mit hogyan kell nyomni meg mittom én h van ez!!! Életembe most van előttem 2x a program mert én a pc suit-hoz vagyok szokva és ezt nem tudom kezelni!
-
kkrisi
senior tag
válasz peugeotmate #13269 üzenetére
de nem tudom letölteni!!! olyat csinál, h kiválasztom utánna rákatt h fájl letöltése és utánna nem jön be az ablak!
-
Probert75
addikt
válasz kkrisi #13270 üzenetére
Kiválasztod a nyelvet(magyar nincs) az angol, majd letöltöd. Nem számít hogy szürke, csak csináld.
Nekem win7 alatt is simán megy.Térkép frissítés, vagy plusz ország térképeket akarasz hozzáadni, akkor kell a Map Loader. Ezt egyébként a PC suite-ból is el tudod érni, le fogja szedni az alkalmazást! Bal oldalon megjelenik az országok listája, jobb oldalon pedig az, ami a telefonodra kerül. Kiválasztod azt, ami kell, átdobja őket a jobb oladalra, majd "download" és már telepíti is! Nem kell hozzá angol tudás!
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
nah sikerült msot telepíti elvileg! De magyar Férfi hangot nem találtam közötte pedig az volt a telefonomon!
-
-
IQ_betyár
csendes tag
Most kezdtem el nézegetni ezt a telefont mint lehetséges új telómat, nagyon bejön és mivel vodafonos vagyok ott kerestem meg de amit láttam az kicsit meglepett . Most lehet, hogy én tudom rosszul de elvileg a szolgáltatófüggő készülékeknek nem olcsóbnak kellene lenniük mint a függetleneknek? Szerintem igen. Ehez képest a vodánál 10 ezerrel drágább mint függetlenül.
Most nekünk kell azért fizetni, hogy csak 1 szolgáltatót használhassunk a készülékkel ?
Ez egy vicc amit a nokia árazásával művelnek a szolgáltatók.
(Nem tudom, hogy mennyire OFF ez a hsz de a biztonság kedvéért annak jelölöm.)[ Szerkesztve ]
Megtisztelő ez a nem lankadó érdeklődésük bolygónk iránt, ezért kérem fogadják szeretettel, azt a két nukleáris rakétát, amit nagyrabecsülésünk jeléül elindítottunk járművük felé.
-
M_Tomi0227
tag
válasz IQ_betyár #13278 üzenetére
Igen ez egy érdekes dolog mert mikor én akartam venni megnéztem a pannonál(már telenor) mennyi és láttam hogy 5e-rel olcsóbb. Ezért inkább megvettem függetlenül, mert most még +2 évre eladni a lelkemet az ördögnek nem hiányzott mert ígyis még 6 évnél tartok amíg maradnom kell hűségbe.
Más telefonnál is láttam, hogy alig olcsóbb vagy esetleg drágább mint a függetlennél és hát aki nem néz körbe árak terén csak a szolgáltatói árlistát nézi meg azok az ilyenekbe beleszaladnak, de akkoris ez egy érdekes üzletpolitika...
-
IQ_betyár
csendes tag
válasz M_Tomi0227 #13279 üzenetére
Igen, eléggé érdekes ez a dolog főleg úgy , hogy egyes készülékeknél jól eltalált sőt meglepően olcsó árral találkozunk más készülékeknél meg elég borsos ez az ár.
Például az E52 a független piacon kb az LG optimus árkategóriája sőt az optimus néhol drágább is mégis a vodafonnál az optimus 20 ezerrel olcsóbb az E52-nél ez érdekes paradoxon. Most vagy a szolgáltatók nem figyelik a független árakat vagy a szolgáltató és márkahű emberekre alapoznak mondjuk ez se magyarázza az optimus olcsóságát.
De minden bizonnyal esélytelen, hogy rájöjjünk mitől van ez.Megtisztelő ez a nem lankadó érdeklődésük bolygónk iránt, ezért kérem fogadják szeretettel, azt a két nukleáris rakétát, amit nagyrabecsülésünk jeléül elindítottunk járművük felé.
-
Fefe52
tag
válasz old rocker #13262 üzenetére
Na? te sem tartozol a a mai fiatalok közé Amúgy végre más is ezt a zenét szereti. Hogy ne legyen OFF, az E52-re egy 8GB kártyát dugtam, rajta mindenféle jóval (Accept, Dio, AC/DC. SFU stb) és a napi 2 órás munkába meneteli buszozás zenehallgatással telik. Ja! Ezeket a lágy zenéket szeretem, mivel már túl vagyok az 58-on És természetesen az általad is ajánlott lejátszót telepítettem
-
Fefe52
tag
Ez csak most jutott eszembe: Szerintetek most melyik a "legjobb" vétel a mobiltel piacon? Természetesen az E52-n kívül
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy mar kerdezte mas is
E52 vagy C5?
Azon kivul hogy az E52-nek van wifi-je es nagyobb a kijelzoje, van meg valami lenyeges kulonbseg?
Megeri a plusz penzt az E52-es?
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
old rocker
veterán
válasz kkrisi #13289 üzenetére
csak női van.
A C5-ös kérdésre: ezt neked kell eldöntened. Honnan tudjuk azt, hogy neked megéri-e a plusz pénzt a wifi? Én a magam részéről mindkét szempontot "perdöntőnek" találom: a picivel nagyobb kijelzőt, de főleg a wifit. Volt 6220C-om, kiváló volt a navigációja, de a 2.2-es kijelzője ... hááát... a 2.4-es se a plazmatévé, de azért talán elviselhetőbb; a videó és képnézegetésről nem beszélve. És ami nekem a 6220C-nél nagyon hiányzott: a wifi.
-
Csaby25
őstag
válasz old rocker #13291 üzenetére
Hmm...
En ugy tudom hogy az e52-nek gyengebb a terereje mint a c5-nek.
Viszont az e52-nek sokkal tobbet tart akuja(ellentetben a link-el amit kuldtel).
Ugy tudom az e52 az egyik legjobb a nokiak kozul ebbol a szempontbol..A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
old rocker
veterán
válasz Csaby25 #13293 üzenetére
Én???? Linket????? na ne....
Egyébként nincsenek tapasztalataim - de szerintem itt másnak se igen - a C5 térerejével kapcsolatban. Nekem eddig nem volt gondom az E52 térerejével. Az akkumulátorral pláne nem, átlag nálam 4 - 5 napig bírja egy lökettel.Én rohadtul tudnék utálni egy olyan készüléket, hogy egy elutazás alkalmával azon fossak: jaj, ha zenét hallgatok, meg nyomkodom, meg e-mailt nézek, meg esetleg navit nézek, estére csutkára lemerül. Vagy ki sem bírja addig.
Még az első hónapban két napig bírta úgy, hogy utazás közben filmet néztem rajta, zenét hallgattam, leveleket néztem és állandóan a térképet csesztettem. Még a budin is.
-
-Maci-
addikt
válasz kkrisi #13289 üzenetére
Akkor így nehéz! Valószínűleg valami program használja! Jó eséllyel az email kliens van rá állítva, de más is lehet! (nem tudom miket raktál fel).
Symbio kollégával a leg mélyebb tiszteletem mellett is vitatkoznék! Pl nálunk itt van a szomszéd szobában a wifi, amit használni szoktam, mégis csak akkor "ég" a wifi ikon a telefonon, mikor valami programmal használom. Egyébként soha.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Csaby25
őstag
válasz old rocker #13295 üzenetére
Ertem.Koszi!
Ja es bocs, mas adta a linket.A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
peugeotmate
őstag
válasz Csaby25 #13293 üzenetére
Most döntsünk helyetted? Vagy mit vársz tőlünk, most őszintén? A C5-ről honnan tudná egy e52-vel rendelkező az adatokat? Inkább kérdezz az e52-ről olyanokat, amelyek számodra fontosak egy telefonnál, abban megpróbálunk segíteni (illetve a gyorskereső segítségével vissza is kereshetsz, hiszen elég sok mindenről volt már szó).
A linken a (GSM üzemmód) készenléti időben veri az e52 a c5-öt! De egyébként is nagyon jól bírja (ahogy rokker is megmondta már). Akár egy hetet is elmegy, normál használattal, persze csak ha nem nyomkodod halálba. Akkor 3-4-et simán elpöfög.
(C5 akksija: 1050 mAh , E52 akksija: 1500 mAh)meg
-
old rocker
veterán
válasz peugeotmate #13298 üzenetére
Szerintem pözsót vegyen beépített eötvenkettővel...
-
peugeotmate
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest