- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonkamiki
tag
válasz old rocker #13340 üzenetére
Szia "druszám" !
A mobil tv alkalmazásnál a demo csatornát gondoltam, hogy ki lehet próbálni. De csak folyamatosan a "kapcsolódást" írta ki. Be is kapcsoltam direkt a 3G-t
Anno még valamelyik progival nézhettem a külföldi csatornákat is / TV5, MUSIC TV, meg ilyenek/ és WIFIN keresztül.
Szóval Én sem akarok előfizetni rá csak gondoltam hátha meg tudom nézni milyen is egy magyar műsort mobilon látni.
Egyébként valószínű a mostani adások digitálisak és a "régi" analóg adásoknak még megfelelő volt a mobil sávszélesség.Miután megírtam a hozzászólásomat utána elolvastam Én is a honlapon a dolgokat .
Bocsi . -
Mulderpapa
aktív tag
válasz sonkamiki #13351 üzenetére
SPB TV a neve, amit keresel.
E52-őn is fut, de emlékszem, hogy valamelyik verziónál nem volt hangja egyik csatornának sem. Természetesen WiFi-n keresztül is mehet a stream.
Vannak csatornák, amik ingyenesek, és vannak amik fizetősek (pl. a magyarok is), de...."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
zolivep
tag
válasz old rocker #13347 üzenetére
Mindkettő gyári. A telefonon van. Ezért nem értem.
Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
ent
őstag
Sziasztok!
Egy teljesen hétköznai kérdés, tudom sokszor volt, ezért sry:
ha be van állítva az elérési pontok amit az internet használ, van wifi is és mobilnet is, akkor a prioritásokat rendesen használja? (wifi:1, t-mobile: 2)
Ha a telcsi wifin van azt használja és nem a Trét?
Csak megnyugtatás végett kérnék válaszokat, kösziWEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
szifi
csendes tag
Sziasztok!
Amatőr felhasználóként az alábbi, valszeg bugyuta kérdésem lenne: A gyárilag a telón lévőn gps hosszú szerencsétlenkedés után elindítom (hangos navigációt), de kb 10-15 másodperc múlva kiírja: hogy az üzletbe való belépéshez online kapcsolat szükséges-és ezzel vége is picit "képet is vált", és nincs hangos navigáció.
Van valakinek javaslata, mi lehet a gond?
Köszönöm....Jah, és az E52 qurwalegjobb
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Telepítsd a le frissebb térképet! Az már ingyenes!
Sőőőt, meg merem kockáztatni, hogy szoftvert is kéne frissítened, mert igen régi lehet rajta, ha még a fizetős maps van benne....If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
Ha a beállítások/csatlakozás/célok/(bal gomb)opciók/alapértelmezett kapcsolat menüpontban a legfelül levő, mindig rákérdez opciót választod, akkor minden netes csatlakozásnál megkérdezi, melyikkel akarsz csatlakozni. Válogatni természetesen abból válogat, ami ebben a menüpontban fel van sorolva.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
A PC-re telepítsd fel a Nokia Ovi Suite-ot. Ennek van olyan menüpontja, ahol a térképedet frissíteni tudod, mert erősen el vagy maradva, ugyanakkor a MapLoaderrel rá tudod rakni a kiválasztott térképeket a telefon memória kártyájára; azt ugyanis maga a szoftver nyilván nem tartalmazza. De, ahogy Maci is írta, nem ártana először azt megnézni, a legújabb szoftver van-e a telefonodon. Mellesleg a telefon vezérlőpult/telefon menüjében is van olyan: szoftverfrissítés, ami arra jó, hogy megnézd, milyen új frissítések vannak a telefonhoz. Letölteni nem kötelező!!!!
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
ent
őstag
válasz old rocker #13357 üzenetére
Köszi.
Gondolom akkor nem kérdez semmit ha emailek 10 percenként frissítenek és csak 3G elérés van!?!?Más: készülékem fehér, 1 napos, 2 év Nokia garival. 2 hét használat után szerintetek menniyért menne el ha gyári állapot maradna mint telcsi, mint eszközök terén?!?!
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
kalapocska
csendes tag
Sziasztok!
"Valaki tudna segíteni? OVI Maps -en keresztül szeretném megosztani a helyzetemet a facebook. de mindig amikor csatlakozni próbálok a facebookra "Jelenleg hálózati problémák állnak fenn. Kérjük próbálja újra." hibát kapom.
Mi lehet a megoldás?"
Még mindig ezt a hibát kapom...
Valakinek működik ez a funkció?
-
old rocker
veterán
az attól függ, hogy naturban a "gyári" levelező klienst, a Nokia Messagingot, vagy esetleg ProfiMail-t használsz....
Ha natúrban van installálva, akkor állandóan kérdez. Ha a Nokia Messaging van, akkor amilyen csatlakozással beállítottad, szórja be a leveleket. Ha ez a kapcsolat nem áll rendelkezésre, akkor semmit nem csinál -és ez fizetős.
Mint korábban írtam, a ProfiMail programot most 12 euróért meg lehet venni. Azon túlmenően, hogy kitűnő levelezőprogram, egyben fájlkezelő is. Eleve beállíthatod, memória kártyára nyomassa az e-maileket; csatlakozáshoz két alternatívát adhatsz meg fixre, és ha az egyik nem elérhető, kérdés nélkül rántja le a másikról. Skin, betűméret, minden sz@r paraméterezhető és eleve html formátumban tölt le mindent röccenés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
sunone
aktív tag
válasz kalapocska #13361 üzenetére
A "Jelenleg hálózati problémák állnak fenn. Kérjük próbálja újra." hibaüzenet, megtévesztő, mert bár úgy néz ki, nem magyarul van.
Megtaláltam a fordítását, így hangzik:
"Kedves Nokia User! Elindítottuk saját lokációs alkalmazásunkat, ezért titeket ki...tunk a Facebookról. Megértésedet köszönjük." -
kkrisi
senior tag
Na most fogom kidobni az ablakon ezt a telefont! Megcsináltam mindent rajta, leformáztam a kártyát, újraraktam mindent loadert ovi suitot, hard resetet nyomtam a telefonon, és még most is képes olyat írni nekem h nem talál offline módba a megadott célt! Pedig rajtavan a magyar térkép! ez mi emberek? hajjaj de okos hiper szuper telefon ez de ha kéne akkor összeomlik minden! holnap kéne nevigáció nekem, erre nem működik!
-
M_Tomi0227
tag
válasz kkrisi #13364 üzenetére
Szólj hogy mikor és hol dobod ki hogy elkaphassam.
Amúgy valóban ha nem a lakásban próbálkozol hanem az utcán akkor hamarabb jelet fog, autóba menet közbe ugyan úgy nehezen találja meg ha "hidegen" indítod amúgy álló helyben nekem max 5 perc mire megtalálja de ez volt a leghosszabb idő eddig.
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Ennyit szerencsétlenkedni... Ha ennyire nem megy neked, akkor inkább vitted volna el egy Nokia üzletbe, hogy dobjanak rá térképet vagy valami, szerintem ingyen megcsinálják (nem biztos, de valószínűleg igen). Vagy valami haverhoz, aki többet konyít hozzá mint Te.
Bocs, hogy ezeket mondom, de ez van... Nem sértésnek szántam!meg
-
-Maci-
addikt
Ilyen nincs! Te szúrsz el valamit!
Nekem 3.04-es térképem van. Ellenőrizd le, hogy biztos a leg frissebb legyen és mászkálj Magyarországon belül kurzorral a térképen (térkép fömenüben: keresés-->térkép). Nagyíts rá 1-2 kisebb falura, hogy van-e részletes térkép róluk, illetve keresdm meg kurzorral azt a helyet, ahová menni szeretnél és nem találja.(ha ott állsz a kurzorral, akkor egy középső gombot nyomva már ki is választhatod, hogy oda navigáljon)
Ha minden oké, akkor mennie kell a keresőnek! Persze nem létező címet nem talál meg! Tuti van olyan házszám, amit beírtál?!
Kereséskor pedig így kell beírni a címet: "Budapest Király utca 6"
Persze "" nélkül!Ezeket csekkold le! Mennie kell! Qrva jó kis térkép ez!!
B terv:
Regisztrálsz az Ovi.com-on és az ottani térképpel, a számítógéped segítségével megtervezed a holnapi útvonalat! Ha kész, mented a kedvencek közé, majd fogod a kis telefonodat és szinkronizálod az OVI-val, wifi-n keresztül! Ekkor a telefonban is ott lesz a kedvencek között ugyan az az útvonal! Vigyázat: H az útvonalon kihagysz egy iránypontot vezetés közben, mindíg ahhoz akar vissza vinni (értelem szerűen), de navigálás közben, a menüben tudsz iránypontot átléptetni, kihagyatni!If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
zolivep
tag
válasz old rocker #13347 üzenetére
Megszületett a megoldás.
Az USB csatlakozás módjánál kell PC Suite-ra állítani.
-
ent
őstag
válasz old rocker #13362 üzenetére
Nekem 22 eurot ír a szimbiángíren. Hol vetted, vagy hogy vetted?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
old rocker
veterán
válasz zolivep #13369 üzenetére
vagyis a cuccod a memóriakártyán van... ugyanis amikor adatátviteli módban van -és ha kikapcsolva dugod rá PC-re,akkor is abban van - a memóriakártyán levő dolgok nem használhatók...
-
szelidorzo
aktív tag
Kidobandó esetleg olcsó E52-re én is vevő lennék a másik mellé (mondjuk azért nem árt ha működőképes. (főpanelcsere, kijelzőcsere óta az enyém több mint féléve rendesen működik).
A másik nokiám kezd rendetlenkedni azt is szívesen cserélném erre a típusra, pedig az elején szívatott, de mióta gond nélkül működik megszerettem.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
zzola
titán
Múlt hét hétfőn leadott készülékem ma visszakaptam. Állítólag hangszórót cseréltek benne, meg billentyűzetet is, előlapot nem. Kicsit pofásabban van összerakva, nem szorul a gombsor bal oldala, talán az előlap is stabilabb...azt hiszem ebből a történetből többet nem lehet kihozni!
-
kkrisi
senior tag
válasz peugeotmate #13367 üzenetére
Mi szerencsétlenkedés? Eddig milyen érdekes minden működött szépen, rendesen! Én ugyan úgy megcsináltam ahogy kell, meg ahogy leírták ide sokan, rajta van a térkép, offline-ba van és mikor beírok egy helyet h autóval navigáljon oda kiírja h keresés offline módba aztán kiírja h nem található offline-ba! Internetre még ha akarna se tudna felmászni, mert a szolgáltatónál letíltottuk h bárhogy fel tudjon mászni a telefonom a netre! Na most ezek után tudsz mondani egy két jó tanácsot?
-
kkrisi
senior tag
ott van h autóval rámegyek h cél megadása vagy mi oda beírom és azt írja h nem talált! Bármire is keresek rá! aztán meg bemegyek h hely keresése beírom meg is találja rámegyek h autóval ide és kiírja h nincs iylen útvonal! Na erre mondjatok valamit!
-
-Maci-
addikt
válasz kkrisi #13378 üzenetére
Én korábban leírtam neked, hogy mit lehet még megpróbálni! Ha nem érdekel, akkor szerintem értelmetlen bármit is írnunk!
Egyébként valamit biztos, hogy elcsesztél, mert ilyen állat márpedig nincsen is!!If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
kkrisi
senior tag
válasz -Maci- #13379 üzenetére
Pedig én jól írom be a címet és a legfrisebb térkép van rajta! Érdekes, mert ez hol működik offline-ba hol nem eddig pl működött szépen! Onantól kezde nem megy mikor felment a netre és a szolgáltatónál letíltottuk az összes internetes dolgot!
Ez a cím él: Nyírbátor, Rét utca 5 ilyennek kell lennie, mert idén még voltam arra navigációval és ment![ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Nekem bejön a cím...
Miért nem csinálsz egy hard resetet? Jaj, most olvasom, hogy már megvolt...
Hard reset meg egy map loader elég a térképek telepítéséhez, nem kell az ovi suite...[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
válasz old rocker #13374 üzenetére
Lehet hogy én fogalmaztam rosszul elnézést kérek.
Szóval arról a képernyővédőről van szó, amit a témák>energiatakarékos mód útvonalon érek el.
Ez meg szerintem a készülék memóriájában lakik. Na mindegy, az a lényeg hogy már jó.Viszont volna egy másik kérdésem: A telefonra vannak telepítve térképek. Hogyan kell frissíteni? Egyszerűen rátöltöm újra az OVI Suite-ban látható térképet és kész? Honnét tudom hogy az ott látható térképállomány frissebb mint ami nekem van a készüléken?
-
nagyúr
-
old rocker
veterán
válasz zolivep #13382 üzenetére
Amit az OVI Suite-ban találsz, az a legfrissebb. Az Ovi -egyedül csak a map miatt használom, megmutatja azt is, milyen térképek vannak a telefonodon. Hogy aztán azok a legfrissebbek....? Passz. Ha bizonytalan vagy benne, egyszerűen töltsd le újra...
-
-Maci-
addikt
válasz kkrisi #13380 üzenetére
Megkérdezem újra:
Ha SCROLLAL lépteted oda a térképet a célhoz, akkor megvan?? Scrollozás közben is kiírja felül a címet, hogy éppen hol állsz! (mármint a scrollal hol állsz!) Úgy megvan? Kiírja??
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz peugeotmate #13387 üzenetére
Neszójjábe Pözsómáté, mer megtalállak oszt jól kitörlöm a lakhelyedet a térképedbű, oszt nem találsz többet haza offlájnba'!
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
zolivep
tag
válasz old rocker #13385 üzenetére
És akkor felül fogja írni a régi térképeket, vagy csinál egy újabb állományt?
Ezt csak azért kérdezném, mert nem szeretném ha útközben meglepetés érne.
Egyébként elég jó lehet maga a navigáció, ez a beszámoló is dicséri.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
csab2
veterán
Tegnap a Telenornál vettem egy Samu Galaxy S-t, úgyhogy a továbbiakban nem nagyon leszek jelen ebben a topicban.
Mindenkinek szeretném megköszönni a segítséget amit itt kaptam!
Pár napig még biztosan be-be nézek a topicba, hiszen annyira megszoktam már.Sziasztok!
csab2 "egy elégedett E52 használó"Ui.: akinek kell egy kitűnően működő de láthatólag sérülést szenvedett E52 az keressen meg PÜ-ben
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
zolivep
tag
válasz peugeotmate #13390 üzenetére
Köszi!
-
M_Tomi0227
tag
Használja valaki a Best Call Recorder nevű programot? Az érdekelne, hogy aki megvette annak is beleszokott pittyegni egy percenként. Mert én próbaképpen a telefonommárkája programok pont hu-ról leszedtem párat próbaként de mindegyik pittyeg és ha az ovi store-os is ilyen akkor nem szívesen dobnék rá ki pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz peugeotmate #13393 üzenetére
Nem. Már korábban eldöntötem, hogy a következő telefonom az egy nagy kijelzős tapis lesz. Régóta tetszett az iPhone, de voltak hiányosságai, és főleg hűség kötött a Pannonhoz/Telenorhoz ami szeptember közepén járt volna le, tehát csak akkor hordozhattam volna át a számomat (amihez ragaszkodom, mert 11-12 éve megvan).
El volt döntve, hogy szeptemberben szifont veszek. Azonban most olyan akcióban van a Telenornál a Galaxy S, hogy azt nem bírtam kihagyni és aláírtam újabb 2 évet
A telefon viszont csak 17500 volt .Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
old rocker
veterán
válasz M_Tomi0227 #13395 üzenetére
pittyeg mindegyik
-
-Maci-
addikt
Csab2!
Mi köszönjük neked, hogy itt "voltál" (azéert reméljük idönként benézel!) és a hasznos hozzászólásaiddal emelted a fórum színvonalát!
Gratulálok a Galaxy-hoz, nekem is nagyon tetszik! Az egyik leg jobb választás volt! Szerintem ne bánkódj a szifon miatt, most skkal jobb készüléket kaptál! Bevallom, sokáig én is oda voltam a szifonért és úgy voltam, hogy ha lentebb megy az ára, olyat veszek! Az óta viszont gazdagabbak lettünk valamivel, amit úgy hívnak: Android! Mostmár nem kll szifon! Hidd el, a szifon szoftvere kihűlt nyomába sem lép egy Android 2.1-nek! Na meg ott az Android market, a megszámlálhatatlan ingyen programmal...Nemrég olvastam is valahol, hogy valaki úgy gondolja, megcsinálta a világ leg jobb telefonját: Rá hekkelte az Andrid 2.1-et egy szifonra...
Szóval szerintem 1-2 hónap max. és rá jössz, hogy sokkal jobban jártál! Nekem egyetlen bajom ezekkel az egyébként igen bejövős óriás-tapicska telefonokkal az üzem idő. A Galaxynak is max 1-2 nap, pedig ebben 1500mAh-s akksi van. Sokban csak 1050... Az E52 után nemkem egy telefon erős strapa alatt is vígan vigyen 3 napot. Majd akkor!Használd egészséggel Csab!
(U.I.: Hasznos progik az Android Market -ből: Quick Settings, Profiles, Advanced Task Killer, sex positions )
[ Szerkesztve ]
-
skater19
csendes tag
Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni, hogy mi a jobb az akksinak: ha mindig teljesen lemerítem, és csak utána dugom fel a töltőre, vagy nem várom meg soha amíg lemerül, hanem még előtte felrakom??
Csak nem szeretném tönkretenni...mert úgy örülök, hogy végre egy olyan telóm van, ami szuperintelligens és 5-6 napot simán kibír az akksija...
Köszi a választ előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest