- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
ajaj. Per szagot érzek
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Cyberpunk
félisten
Azonnaltiltsukbe!
Ezt nem védte le egyébként az alma?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
gzbotii
nagyúr
1-1,5 nap keses a hirkeben mar standard?
Nem a kulfoldi, hanem mas hazai oldalakhoz kepest.Ertem en, hogy (An)Dante nem gyozi meg mas dolga is van, de ha meg egy ember foglakozna evel, akkor talan masabb lenne a helyzet
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Pubilol
tag
Már nem azért de az ősrégi Nokia 6500 Slide-omban is volt ilyen, bár akkor nem értettem miért világít a képernyő mikor kinyitottam a tokot, azt hittem benyomódik valami gomb véletlen Nem értem miért kell minden Android hírbe belekeverni valami Apple dolgot. Mintha mindent ők találtak volna ki.. unalmas
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz hallerlaller #8 üzenetére
Huha akkor már gyülekeznek a viharfelhők.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Tutu7030
veterán
Az o2x-ben meg hátul, a jack csatlakozó felöli sarokban van a mágneses szenzor. Csak az a Car Home alkalmazást aktiválja.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
wwenigma
Jómunkásember
Álljunk meg egy szóra. A blackberry-k mar nagyon régóta használják, szvsz régebben mint holmi ájped...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
decoati
aktív tag
ha a nexus7-ben van mágneses érzékelő (magnetic field detector, mint az átlag androidos telókban), akkor ez egy sima szoftveres történet is lehet, jut eszembe: telóra miért nincs ilyen app?
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
vgergo
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy amikor az iFixit szétszedete, akkor miért nem derült ki.
(#12) decoati
Valami ilyesmire gondoltál?[ Szerkesztve ]
-
f_you
tag
Undorító, hogy az USA-ban ilyet le lehet védetni. :S
-
vicze
félisten
Nem az, itt a lényeg, hogy valamit mágnesesen csatlakoztatni tudsz, hanem van egy érzékelő, ami kikapcsolja a kijelzőt. Tehát ez nem perelhető, mer a ugyan úgy normális tokba rakod, csak abban lesz egy mágnes, ami becsukáskor, kikapcsolja a kijelzőt.
Szóval nem támadható és nincs köze a Smart Coverhez, az máshogy működik egy kicsit. -
SkyLaci
őstag
én annak örülnék ha lenne lehetőség androidnál fizikai gombokkal teljesen feloldani a képernyőt, mondjuk megnyomnám egyszerre a feloldógombot és a hangerő fel-t, és ezáltal rögtön a home képernyő jönne be, és nem kéne még tapicskolni a kijelzőt a feloldáshoz
-
assemble
addikt
Jó kérdés, ezek szerint igen, mindenesetre azt tudjuk, hogy BlackBerry-k ilyet használtak jóval az előtt, hogy az Apple, ez persze nem jelenti azt mint tudjuk hogy az Apple nem védhette le (és perelhetné be mondjuk a RIM-et mert sértik a szabadalmukat )
A bíróságon szerintem még azt is meg akarnák magyarázni, hogy tulajdonképpen ők találták fel a mágnest.Amúgy vicces, hogy ami iPad-en "revolutionary" fícsör, azt a Nexus 7 specifikációi közé be se írják, annyira jelentéktelen
-
vicze
félisten
válasz hallerlaller #23 üzenetére
Sőt a iFixit-es szétszedést megnézve, ez a valami pont a 4 oldalsó pöttynél van (és nem látszik, hogy ott lenne egyáltalán valami, a csatlakozó kivezetésén kívül), szóval lehet nem feltétlen ez a funkciója úgy egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Az a baj ezzel, ha a "Rohadt, Kukacos Alma" levédette ezt is, akkor 1-el több a sorban.
Ázsiában és Európában az embereknek van eszek és nem engednek minden hülyeséget levédetni, pont az ilyen dolgok miatt.
Az meg nonszensz, hogy olyat is levédettek Apple-ék, amit nem is ők találtak fel...B-tag: H3lios#2825
-
Mogcaa
aktív tag
de röhögnék ha csak bug lenne XD rossz helyen hadonászol egy mágnessel annak nincs jó vége általában most is ezt láthtjuk elhúzza valamidióda fölött ami megkergül XD na az apple most ezt is tuti levédi gyorsan csak nekik lehet mágneses tokuk a világon!!!!
-
bigsee
addikt
De még a "7"-ért is megüthetik a bokájukat, ha a redmondiak megkaparintanak egyet...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest