Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltiz

    aktív tag

    válasz tibcsi0407 #1373 üzenetére

    "Szépen lassan minden benne lesz. Az a jó a cégben, hogy figyel az igényekre."

    Haha, ezen felnevettem. Volt/van OP telefonom (OPX, OP3) és lehet ,hogy 6 is lesz, de az ár-érték-teljesítmény bajnokság lila ködén kívül én azért nem vagyok elájulva a supporttól.
    Sokakkal ellentétben én nem tudok örülni annak ,hogy a telefonokat félkész szoftverrel adják, aztán örülni kell ha valamit kijavítanak és akkor milyen jófejek. Az OPX első szoftvere egy katasztrófa volt, még az SD kártyát sem lehetett olvasni benne (érted, egy sd kártyás telefont kiadtak úgy, hogy ez még nem működött benne). A kamerájával is gondok voltak (10 fps-el vett fel fhd videót), rendesen bejelentettem (és mások is) és sosem lett kijavítva.
    OP3-nak is vannak bajok a kamerájával nougat óta, többen bejelentették részletesen, azóta sincs javítva.minden frissítésnél várom ,hogy hozzányúlnak a kamerához, de nem. A launcher, meg minden szar fontosabb. Meg a saját notesz meg community app.
    Erre jön az OP6-os és most megint ugyanaz a nóta, hogy ez meg az nem jó, de majd talán javítják. Vagy nem. A kamera is vagy jobb lesz vagy nem. Ettől még szuper, nagyon tetszik, csak jobban örülnék ha a pénzemért kész terméket kapnék és nem azon kéne izgulni, hogy vajon tényleg javítják-e a problémákat. Viccesek az iylen kapkodós húzások is, hogy kiadják az AOD fícsört, aztán kiveszik egy frissítéssel, aztán meg lehet ,hogy megint berakják. :C Tényleg így kell ezt? nem volt idő fejleszteni, tesztelni?

Új hozzászólás Aktív témák