Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtomCity

    tag

    Sziasztok!

    CM7-RC1v2-t használom immár megjelenése óta, teljesen elégedett vagyok vele :K
    Lenne pár kérdésem a még kiválóbb használatához a Defymnek...

    1.: Másnál is vannak problémák a kereséssel a gyári CM7-es telefonkönyvben? Pl: Anya nevet nem hajlandó mindig megtalálni Any begépelésre sem... Több ilyen is van xy nővére, eddig, ha a No-t begépeltem, akkor kidobta találatként, h xy nővére, most nem talál semmit, néha meg megtalálja, de többször inkább nem. Ez így bosszantó, mert ha hirtelen kéne egy név, akkor nem mindig kellemes tekergetni lefelé.

    2.: Handcent SMS-nél hogyan lehet egy piszkozatot, amihez előzőleg nem adtam hozzá a címzett telefonszámát később címzettel ellátni és elküldeni gyorsan? Sajnos nem kínál fel lehetőséget telefonszám hozzáadására... Nekem az lenne a logikus, ha rányomok az send/elküld gombra és nem volt előzőleg címzettem, akkor rögtön feldobná a listát (telefonkönyv). Erről tud vki vmit?

    3.: Házikó gombbal nem tudom előhozni az alkalmazásokat, csak az alapértelmezett főképernyőt, hogyan lehet a 2. gombnyomásra előhozni az alkalmazásokat, mint a gyári rom-oknál? Próbáltam már ezt a beállítást: Settings-ADWLauncher-General behavior-Home button binding, viszont ott nincs Move to default desktop és Application menu kombó...
    Vkinek ötlet a megoldásra? Nem ez a legfontosabb kérdésem, de nem lenne rossz a gyári rom-ból ezt visszatenni, mert már eléggé megszoktam.

    Köszönöm a segítséget! :U
    Üdv! :R :C

    Aki kardot ránt, az kard által vész el...

Új hozzászólás Aktív témák