- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Szia!
Ilyet vettem a telora, itt van rola kep, marha jo, 2k-t megert, sooooot! Nagyon profi cucc!
Udv. core2
-
Narim
tag
Sziasztok!
Elvileg 2GB-os a telefon memóriája, ugye?
Ebből tényleg 800MB-ot foglal a SW rajta? Csak mert, ha megnézem az "SD card & phone storage settings" menüpontot, akkor azt írja az "internal phone storage"-ra, hogy 1.17 GB az available space.
Ez így helyes? (Még nem telepítettem rá semmit, csak egy FMrádió progit, opera minit, és a GPS Status-t.)Előre is köszönöm a válaszokat.
-
veterán
-
Quent1n
senior tag
válasz Neil Watts #26854 üzenetére
5k elég sok egy 8gigás kariért ám Én 3.5 -be vettem annyit megér.
Én a gyári karimat elhagytam a szobámban... Sehol nem találom, úgyh porszívó lesz.
tyll30: +1 MyPhoneExplorer zsír program azzal tudtam átvinni a számaimat W810i-ről erre. Gmail-en én fix, hogy nem fogom tárolni a címjegyzékem de ez egyéni dolog.
[ Szerkesztve ]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
veterán
-
Trabby
aktív tag
válasz Neil Watts #26852 üzenetére
2k??? Tőlem 1200ért megkaptad volna... +kijelzőfólia..
[ Szerkesztve ]
-
-
Clueso
csendes tag
"Valaki tudna ajánlani nekem olyan programot, amivel a statusbarnál tudom kapcsolgatni a különböző dolgokat, szóval nem widgeteket használok, pl. a repülős módra, hanem a statusbart lehúzom, és ott tudnám kapcsolgatni."
Én a MySettings progit használom. Ennél a lehúzott statusbar-ról lehet előhívni a felületet, amin a különböző kapcsoló ikonok vannak:
Ne higgy el mindent, amit gondolsz!
-
marcitp
őstag
A MyPhoneExplorer tényleg erősen ajánlott kategória!
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Pistakiss
őstag
válasz marcitp #26861 üzenetére
Letöltöttem, de hogy tudom elővarázsolni a 2. képen látható adatokat?
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
törölt tag
Mégegy kérdés a gariztatásról:
A dobozt magammal kell vinnem, vagy elég a teló + garipapír?Egyébként angyon fasza, mert a garipapíron "Defy fehér" áll, miközben sima fekete.
A dobozon pedig át van huzigálva tollal az imei szám és alá van firkálva az igazi.[ Szerkesztve ]
-
AizawaKouta
tag
1,3GB-ból a rom 300-400 mb körül foglal el. Azaz alapból 800-850 szabad helynek kell lennie, ez rom függő (Blur-nál kevesebb). Nekem 1,33GB-ből 861mb a szabad, 94 program és 87 rendszer adattal. (Titanium Backup szerint). eRay szerint 821MB/1,24GB a szabad. Format nem segít. Inkább néha egy cleaner progi futtatása.
-
Pistakiss
őstag
válasz AizawaKouta #26866 üzenetére
Sziasztok!
Most néztem a Phone Portal-al és 0,91 GB szabad memóriám van1,24-ből a belső helyen, nálam is van 108 program rajta"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Mazsika
őstag
ha néhanapján elmegy a hangszóróm, pontosabban szól, csak olyan mintha zörögne, szóval mintha kontaktos lenne a hangszóróm. ez azt jelenti, hogy nemsoká beszarik a hangszóróm, vagy esetleg ilyet mindenkinek csinál, és esetleg csak a vízállóság miatt lehet ilyen gondja?
Dáccsika
-
marcitp
őstag
válasz Pistakiss #26863 üzenetére
Hali!
Bal oldalon, egyéb, információk....
Nagyon tetszik, hogy wifin is kommunikál, kompletten lementi a conatct-okat, sms-eket, gépen be tudod rakni az egyes nevekhez a képeket, stb-stb. Utána szinkron, megvan a telón is. Érdemes végigböngészni a progit alaposan. Tök jó, hogy korrekten kezeli az androidot, a csatlakozás is gyors, de sokat coptam anno Nokiával, kábellellSzerk.: tényleg nem új dolog a géppel való telón matatás, de androidra nekem igen, és köszi a linkelőnek!!!
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
sevadevil7
csendes tag
Tudtok ajánlani olyan programot amivel profilokat tudok létrehozni a telefonon.
Pl: nappali,éjszakai, ...Bizonyos számok, csoportok, tudjanak hívni ha pl némára van állítva a telefon.
Régi nokiákon volt ilyen funkció. -
veterán
-
Pistakiss
őstag
válasz marcitp #26872 üzenetére
Háát!
Bal oldalon az "Exit" van, "Settings"-ben meg úgyszintén nem találtam ilyesmit"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz marcitp #26876 üzenetére
Oda nem, mert oda is fel kell telepíteni?
És honnan telepítem oda?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
pandor
tag
Tapasztalta valaki, hogy a 3g Watchdog és a Netcounter is egyformán más eredményt mond mint a Voda?
Mindkét progi ~85MB forgalmat jelez, a Voda pedig most értesített, hogy elfogyott a 100MB keret. Jól vannak beállítva a számlázási ciklusok! -
Pistakiss
őstag
válasz marcitp #26878 üzenetére
Kösz, megtaláltam, de elolvasom azt is!
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Úgy néz ki sikerült
-
wape1980
csendes tag
Hali!
Pici "info" ha valakit érdekel...
Ma délelőtt sétálok a kocsimhoz a Lurdy parkolójában....közben fogom a fülemhez a Defyt a vállammal.....egyik kezemben szatyrok a másikban 1 db gyerek
Egyszer csak megveregeti a vállam egy kotorék, jobbágy c...ány gyerek, hogy kell e parfüm, vipera,zokni,láncfűrész vagy bármi amit csak akarok
Meglepődtem...megfordultam...egyből nyúltam a szatyros kezemmel is a kislányomért....de hát pusztán a vállammal már nem tudtam megtartani a telefont...
198 cm vagyok.....tehát a Defy kb. 185 cm-ről zuhant a beton felé!! Szerettem volna a bal lábammal legalább tompítani a becsapódást ami olyan jól sikerült, hogy sikerült belerúgnom a telefonban ami így KIJELZŐVEL A BETONON ÁTCSÚSZOTT 2 DB AUTÓ ALATT ÉS NEKI....SZÓDOTT A PADKÁNAK!!!!
Jelentem: a c...ány gyerek tisztességes elzavarása után összeszedtem a telefont letörölgettem és......semmi baja!!! Egy icipici karc sem lett rajta
Tényleg NAGYON össze van rakva!!!!
Tanulságképpen azt hiszem, hogy rendelek egy otterboxot hozzá!!
Nem szeretném ezt megismételni!! Főleg, hogy a napokban majdnem meg kellett válnom TŐLE!!! Ennyit igazán megérdemel!!!Ha valakit untattam akkor elnézést!!
" Az a Te bajod, hogy túl sokat éltél vidéken....nem fejlődött ki az agyad!! "
-
wape1980
csendes tag
válasz Neil Watts #26883 üzenetére
Bizony!! Le a kalappal előtte!! Hangszóróhiba és egyéb apró gondok ide vagy oda.....ezt egy alma vagy egy galaktikus galaxy nem hiszem, hogy kibírta volna maradandó roncsolódás nélkül!!
" Az a Te bajod, hogy túl sokat éltél vidéken....nem fejlődött ki az agyad!! "
-
Pistakiss
őstag
Nagyon jó ez a program, tényleg.
Már meg is csináltam a képernyőképeket a telómról!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz Trabby #26888 üzenetére
Jaa, mivel minden app-ot nem akartam kitenni, így mindem oldalon van óra és időjárás, meg bármelyik oldalnál nyitom meg ott van. Nem is tudom, hogy ha valaki az eredeti 7 képernyőt kitölti, mennyi felesleges dolgot rak ki. Én sokmindent letöltök, de csak azokat teszem ki, amiket párszor már használtam és arra érdemes, hogy gyorsan elérhessem, így is van pár olyan ikon, amit nem biztos, hogy használom sűrűbben
[ Szerkesztve ]
-
TcMano
tag
A Moto Phone Portál nevű progit próbáltátok már? Szerintem nem rossz!
94-óta Motorola, két kicsi kilengéssel.
-
Narim
tag
Sziasztok! Tud valaki ajánlani valami jó filmlejátszó progit a telefonra? Olvastam itt a RockPlayer-rôl, de azt valamiért nem sikerült megtalálnom a Market-en. Vagy nem is ott kellene keresnem?
Mit tudtok még ajánlani?Elôre is köszönöm a válaszokat!
-
Laci.M
senior tag
Valami nagyon nem stimmel a WIFI-s csatlakozással a telefonhoz. Én voltam az, akinek az FTP kapcsolat sehogyan se jött össze, most a MyPhoneExplorer-t próbálgatomn és ez se megy. Win7, a telón megy a szoftver (szürke az ikonja az állapotsorban) a tűzfalat kikapcsoltam. Egyéb ötlet, hogy mit állítsak még? A telefonról kell valamit? Moto updateres 2.2 van rajta.
Aláírás
-
törölt tag
Hellósztok:-)
PowerAMP-ben hogy lehet azt megoldani, hogy névszerint rendezze a zenéket, és a mappákat se vegye külön? -
Carambola
tag
válasz zsirfecske #26793 üzenetére
Köszi a választ.
Nekem 240 x 320 felbontásban megy (menne) és egészen élvezhető a kép minősége.
Kiderült, hogy a WAP oldalról nem indul csak el, a T-mobnál mondták, hogy a Műsorújság programból is indítható, onnan elindul, de sajnos ez adatforgalmat generál, míg betölti a fogható műsorokat (programokat). Ez ha a WAP oldalról bookmarkból indítanám nem lenne.
Mi a fene állíthatódott el a gyári böngészőben?Egyszerűen ha a WAP oldalról indítom el, nem kínálja fel a medialejátszókat, hanem villan egyet, és marad a a WAP oldal újra.
Ez 2 napja van, mikor frissített a Vital player a Marketről. De ha leszedtem az egész app-ot, akkor sem indul el, a többi medialejátszót sem adja fel választásra, hogy betöltsön.
-
DaDa
senior tag
válasz Laci.M #26894 üzenetére
Lehet, hogy a routerrel van a gond. Érdemes készíteni egy port forwardot a 21-es porta a telód IP címéhez. (standard ftp port)
A SWIftp-nél nem elég /sdcard -ot írni /mnt/sdcard kell
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest