Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
válasz tpeter77 #27459 üzenetére
10.28-ra most frissitettem 10.24rol , 28ban nincs cLock, de manualisan utana teheto problema nelkul. a 24 jonak es stabilnak tunt, de a frisebb 28-al mintha kevesebb lenne az InCallUI-s feketekepernyo, illetve ugyebar a 28 is 24-ei kernelre epul
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
dew28
aktív tag
válasz tpeter77 #27464 üzenetére
cwm clock widget. sokan szeretik -en is- de annyi, hogy idojarast, naptarat, orat rakja egybe egy widgetben a fokepernyore. ugy nagyjabol ennyit tud, viszont paran jeleztek xda-n hogy ha uninstallaljak akkor kevesbe lesz instabil a rendszer
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
jano2101
tag
Hello!
Valaki tudna küldeni egy normálisan működő Cyanogen rommot vagy valami hasonlót, amibe minden jó és működik ja és a hozzá való gapps zip-et is!
Link is jó vagy valami!
Köszönöm!"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
Szabre
csendes tag
válasz jano2101 #27468 üzenetére
Helló!
1028 működik, 1027ről frissítettem (menüből).
Ha Gapps is kell akkor körülményes.
CM11-1027 feltettem cm-11-20141027-NIGHTLY-mb52x.zip, majd Gapps gapps-kk-20140606-signed.zip
reboot, majd CM11-1027 ismét feltettem, így rendben van. ha ezt kihagyom, akkor bootloop a végeredmény. -
dew28
aktív tag
válasz Szabre #27469 üzenetére
inkabb ezt a gapps-t hasznalnam hozza: gapps-kk-20141030-minimal-edition
[ Szerkesztve ]
-
jano2101
tag
Hello lenne egy kis problémám mert az RSD lite-al raktam vissza egy 2.3.6-os rommot végig is ment jól ki írta, hogy ok vagyis, hogy "PASS" !!
Aztán nem indult újra se kép se hang, nem kapcsol be, aksi ki be meg volt, fel volt töltve és még mindig semmi, ha rádugom a gépre akkor érzékeli, hogy rádugtam valamit, de semmi!
?????
Köszönöm!"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
Annyi ha rá van dugva a gépre és meg nyomom a bekapcsoló gombot akkor fel villan a fehér led és annyi!
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
gyemipapa
senior tag
Hm... járt már valaki így?
Egyik pillanatban még megnézem rajta az időt, semmi baja a Defy+-omnak (gyári ROM),
fél órával később megnézem, teló kikapcsolva, be sem lehet kapcsolni, akku ki-be semmi változás.
Töltőre rádugom, kiírja a szimbólum hogy 5%, töltés animáció megy, de nem veszi a töltést, és töltőre dugva sem hagyja magát bekapcsolni. (Korábban soha semmi probléma nem volt vele).
WTF?[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
-
tpeter77
addikt
2011-es CM10-et frissítenék fel az idei CM11 2014.10.28-ra
tehát recovery-ben cache, factory reset után
tegyem fel az update recovery-t, hogy twrp 2.8.1 legyen, majd
eztán tehetem fel a cm11 2014.10.28-at, ha az felment azonnal a gapps-minimal és eztán a dalvik,cache,factory reset?
vagy mi lenne a helyes sorrend?
remélem ugy ahogy irom! -
dh66e
veterán
-
HawerKing
őstag
Ejj de varom mar a Lollipop ot
Addigis elvagyok a KitKattel
Jo lenne ha vegre megoldanak mar a Kamera hibait a CM11 ben a 2014.11.06. kiadasban egyaltalan nem mukodik a video felvevesHa valaki mindig frissiti az aktualis CM11 Nightlies kiadasait akkor erdemes a Gappsot is figyelni GAPPS mert ezt is eleg surjen frissitik. En a Minimal Editiont szoktam felrakni ez mindig rendben van.
[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Bálnaborjú
tag
Sziasztok !
Egy nagy kérésem volna valakihez, aki cm7.2 -t használ Defy+ -on.
Meg kellene nézni a kxtf9 device major és minor számát. Sajnos az enyémen eltűnt, ezért nem tudom.köszi
-
laleeee
őstag
válasz Bálnaborjú #27483 üzenetére
én azt használok,hol kell megnézni ?
-
HawerKing
őstag
Hat nemsemmi ez a Quarx
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
laleeee
őstag
válasz Bálnaborjú #27485 üzenetére
nincs terminal emulatorom
-
repvez
addikt
Amugy érdekes, hogy amióta leszedtem a facebook appot és a massengert azóta nem akad nem fagy nem indul ujra a telefon és már 1,5 napja birja a készülék.
Mondjuk el tudom képzelni ,mert az uj telefonomon is ez a 2 app majdnem 200mbot eszik a memóriából , akkor a defyn,nem csodálom, hogy nem maradt sok a másik progiknak.
Mondjuk azt meg csodálkozom , hogy az 512mb rommal is elment a 4.4-es rendszer és még maradt is valamennyi szabad hely akkor az uj készülékemben a 2gb romból hogy eszik meg 1,2gb ot, ha a gyári cuccokon kivül csak 4 appot telepitettem és azok sem mennek állandóan.
Én arra számitottam, hogy az uj rendszeren is megáll 400mb-ból a droid.Mert ugy néz ki mintha bármekkora is a rom mérete mindig a felét a rendszer megeszi.
A másik ami még feltünt, hogy a defire 160mb körül van a főzőtt romok mérete amibe ugyan ugy minden alaptulajdonság benne van, addig az uj készülékemnél (P7) annál meg 1,3gb a mérete.
Akkor hogy is van ez?
-
dh66e
veterán
cm11 11.10-i frissítésnél a kamera kifagy.Fotózás működik.
-
tpeter77
addikt
válasz HawerKing #27424 üzenetére
10.28-as romot és a hozzá való gapps-minimált feltenné nekem valaki?
gapps-minimálból melyik jó hozzá kb 10.30-ai változat?sajna 11.03 előttiből nincs semmi quarx oldalán. Már unom, hogy 1 hétnél régebbi romokat rendszerint letörli, én meg honnan tudjam a megjelenésekor, hogy melyik lesz stabil?
-
Matisz77
aktív tag
Hali van egy Defy Plusom! A következőt írja ki ha beakarom kapcsolni! Valaki ötlet mit tegyek?
Bootloader
09.10
Err:A5,70,00,00,23Battery Ok
OK to Program
Transfer Mode:
USBA gépem nem ismeri fel a teló! Motorola Device Manager és RSD Lite 4.9 fent van!
-
ruskop
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a gyári 2.3.6-at magyarítani de az oldalon belinkelt összes oldal már törlődött. Hol találnék erről valami leírást+file-okat?
Előre is köszi -
bandras54
aktív tag
Sziasztok!
CM7-et akartam feltenni a telefonra, de a folyamat közben véletlenül rányomtam a stock recovery-re. Azóta tégla a telefon. Vmi ötlet a visszaállításra? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest