Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Srácok kérdés:
Eddig nem nagyon figyeltam, mennyire megy a proci, de mint 2ndinit-el állitottam a vsel értékeken, és utána feltettem a Micro Cpu Monitort. Ezen vettem most észre, hogy netezgetés (pl. Most a ph mobil változata) közben is maxon pörög a proci, csak ritkán megy lejjebb. Ez normális? Esetleg ne a gyári böngészöt használjam? -
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #24953 üzenetére
Adalék cpu spy:
bekapcsolás óta eltelt idő 13 óra kereken
Deep sleep: 9:25:58
300MHz: 2:15:43
600MHz: 0:07:44
800MHz: 0:03:15
1000MHz: 1:08:22Elég sokat nyomkodom a böngészőt ha jövök megyek, és unatkozom.
-
Frenky89
addikt
válasz Malibutomi #24953 üzenetére
Milyen governor van beállítva?
-
szoke12
őstag
válasz FordFair #24950 üzenetére
most akkor megoldódott a gond?
elméletileg ha nem független, akkor hálózati jelszót kért, vagy más néven "unlock code"-ot. Ha ebből vmelyiket kiírta, akkor nem független. A készüléket a gyártó függősíti a szolgáltató megrendelésére. elég érdekes lenne, ha pont egyet függősítettek."Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
Frenky89
addikt
válasz Malibutomi #24957 üzenetére
Az lesz az.
Az ondemand pont szeret a max. frekvencián időzni és hanyagolni a középsőket.
-
Moleman
addikt
válasz Malibutomi #24957 üzenetére
Megpróbálhatod smartass-en, de ez se tűnik nagyon rossznak.
-
zolion01
tag
válasz pete_21 #24963 üzenetére
Két napja nem volt újraindítva, így most 120 MB szabad RAM van (Viber, Setvsel, Maps, Exchange services futnak). Semmi korlátozást nem állítottam be a folyamatok számának.
Egy reboot után, minden kilőve: 242 MB, úgy emlékszem az első indítás után 225-230MB körül volt.
Ha hagyok mindent indítás után, akkor pedig 160MB a szabad.Saját MoKee Launcher-t használt, tök olyan, mint Holo, vagy a gyári; az animációk normálisak, bár én kikapcsoltam mindent amit lehet. Az alap 1Gz-ről először a Wiui-is 1,1-re tettem, majd 1,2-re állítottam be a max. proci sebességet.
Akku időben egyenlőre hasonló a Wiui-hoz.
-
zolion01
tag
válasz pete_21 #24965 üzenetére
A statusbar-on? Vagy a lockscreen-en? A status bar beállításokban nem találtam óra pozíciót. Viszont a lockscreen nagyon frankó, több oldalas is lehet, mint a Homescreen.
Van benne Halo beállítás is, most találtam meg:
- Hide HALO after activity
- Reverse Halo
Applies for task switching and moving gestures
- Pause active app
When opening an app with HALO the underlying app will get pausedAz utolsó kettő be van pipálva alapban.
http://www.xda-developers.com/android/paranoid-android-team-open-sources-halo/
Kicsit rákerestem erre a HALO-ra, és valóban, ezt volt azaz elsőre idegesítő kőr, amit véletlenül lehúztam a status bar-ból, és alig bírtam eltüntetni, de ez is működik.
Ja, természetesen tud magyar nyelven is.
-
pete_21
addikt
válasz zolion01 #24966 üzenetére
Köszönöm a választ!
A statusbaron gondoltam a középre igazítást. Mindegy, ha majd nagyon hiányzik, akkor egy kis SystemUI módosítással középre varázsoljuk.
Igen, erre a Halo-ra gondoltam. Így elsőre nem tűnik hülyeségnek, persze lehet, hogy a gyakorlatban nem sokat segít. Majd meglátjuk.
Köszönöm az infokat! Hétvégén kipróbálom én is, remélem én is elégedett leszek vele. -
fmustang
csendes tag
Sziasztok!
Quarx cm10.1-et használok, és az a bajom, hogy a titanium backup lefagyasztja a telefonomat, minden más rendessen működik, de a tb. lefagy és csak az akksi kiszedése segít! Így nem tudom lementeni a programjaimat! Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném!
Üdv! -
Bálnaborjú
tag
szóval rajtam kívül soha senkinek nem romlott még el a g-szenzora a defy-n ?
-
pete_21
addikt
válasz fmustang #24968 üzenetére
Régebbi verzió sem megy?
Azt tudnám még javasolni, hogy mentsd le recoveryben a /data partíciót, majd azt állítsd vissza a következő romon (ha váltani akarsz).
Még nem próbáltam, hogy ez így tuti, hogy lement-e mindent, de szerintem igen. Azért valaki erősítsen meg!(#24969) Bálnaborjú: Próbáld meg a sima Defy, és a Defy mélyvíz topikban, ott hátha belefutott valaki ilyenbe. Garis még a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz fmustang #24971 üzenetére
Próbáld ki, hogy mentsd le a teljes romot, mindennel együtt. És ha mégsem állítódna vissza csak a /data-ból, akkor a komplett rom úgyis meglesz.
Ráadásul ha a komplett romot mented le, akkor nem kell a /data-t külön lementeni, mert a komplett backup-ban úgyis benne van. Valami advanced restoret válassz majd, és csak a /data-t tedd vissza.MOD: Vagy kérdezz rá itt, hogy a Titanium backup-nak milyen alternatívái vannak. Valami biztos, hogy van, ami megbízható.
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz Bálnaborjú #24973 üzenetére
Semmilyen alkalmazásban nem fordul el? Mert néhány launcherben alapból le van tiltva az elfordulás. (Tudom, hülye kérdés, de néha a leghülyébb kérdés is lehet megoldás.)
Gyári rom van rajta?
Ha igen, akkor szerintem vidd szervizbe. Ha nem gyári, akkor tedd vissza a gyárit, és azzal nézd meg. -
Bálnaborjú
tag
válasz pete_21 #24974 üzenetére
Gyári rom, bekapcsolás után elsőre az android sensor box nevű teszt app-ot indítom, és már az sem jelez semmit a mozgatásra. Néha viszont megjavul néhány percre, szerintem valami kontakt hiba lesz
A catlog-ban is látható a hiba: Couldn't open /dev/kxtf9 (ez az g-szenzor device lenne)[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz Bálnaborjú #24975 üzenetére
Szerintem vidd szervizbe. Ők biztos meg tudják csinálni.
Ha budapesti vagy, akkor ne a T-hez vidd, hanem egyenesen a Cordon-hoz. -
Louro
őstag
Sziasztok
tanácsot szeretnék kérni tőletek. Új munkakörbe kerültem és sokat kell használnom a telefont. SevenRock rom van fenn. Nagyon sokat emailezek rajta. Swype-ot használok. A beállításokban az akkumulátorra a kijelzőre ír mostanában 70% felett.
Nem tudom, hogy csak a hirtelen jött melegnek vagy az intenzívebb felhasználásnak köszönhetően, de annyira melegszik a készülék, hogy sokszor kézben alíg bírom tartani.
EGy factory reset vagy más rom segíthet vagy kinőttem a telefont?
Köszönöm előrei s a segítségeteket.
Mess with the best / Die like the rest
-
szoke12
őstag
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
feltettem a legfrissebb cm10-et. Quarxtól a legfrissebb, 06.16-ost. Az a problémám, hogy nem áll fel a rendszer, mert com.google.wizard (vagy ilyesmi) meg egy másik process is leáll. Nyomogatom az okét és ennyi. Status bar van. Próbáltam vagy 3 gapsot, meg wipoltam előtte után, próbáltam wipe nélkül... Mit rontok el, vagy melyik cm10-et töltsem le? Wiui-t használtam fél évig, de kipróbálnék valami mást... -
FordFair
tag
Na, nálam a telefon,
megoldódott, nem hálózatfüggő természetesen, csak a sim-kártya-cserénél kérte a motoblur felhasználónév(motoblurID)/jelszó párost, ezt nézték be, de ráadásul a helyi okos gsm-boltos isKi lehet kapcsolni ezt az ellenőrzést (moto blur) sim-kártya cserénél ?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
az új wr miért csinálja,hogy mikor le akarom tenni,sötét a képernyő ?
-
105kacsa
őstag
MSB 4.2.2 revised (akit érdekel)defy és defyplus-ra
[link]ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
Egy nap után a fogyasztás és egy kamera beállítás kép.
[link]ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
törölt tag
Üdv.
Tegnap volt egy elég durva esőzés, a telefonom a zsebemben volt, azóta vibrál a képernyője.
Beázhatott? Mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest