Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
válasz tpeter77 #25649 üzenetére
Én is találkoztam már ezzel a jelenséggel és én mindegyik csel értékre +1 et raktam és ha megint jelentkezet a hiba akkor még egyszer és addig mig nem megy rendesen ( persze max 2,3 rakjál rá mert ha akkor is ujra indul akkor ott valami más probléma van a háttérben) Nekem ez megoldotta a problémát tegyél mindegyikre 1-2 plusz vselt és akkor elvileg mennie kell .
-
laleeee
őstag
válasz Atlantisz48 #25654 üzenetére
köszi
-
anonymus89
addikt
válasz tpeter77 #25656 üzenetére
Nekem is volt ilyen hamar lemerült a telefonom így az itt ajánlottak miatt csökkenteni kellett a vsel értéket. Mindezek után youtube videót néztem én is majd újraindult a telefonom adtam egy kis kakaót és azóta nincs ilyen problémám.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
R19
senior tag
Mokee OS Official RC4 -et használ valaki?
-
R19
senior tag
(#25661) Sterilzona
(#25662) Frenky89Írjatok róla néhány sort.
Mennyire alkalmas napi használatra? Stabilitása, sebessége, akksi idő hogyan alakul?
Kamera, GPS jól működik?
A CM10.1 minimal gapps elég hozzá?
Mennyivel jobb, másabb, mint az alap CM10.1?Ezeken kívül is minden infó érdekel!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
Érdekesség képen lefuttattam két tesztet. Az eredmények nálatok is így alakulnak?
Quadrant
1203 pontot ért el a teló. Cpu 1662, mem 1832, io 862, 2d 282, 3d 1378AnTuTu benchmark v3.4
3404 pontot kapott. cpu 984, ram 593, gpu 1379, io 448 ( 1200MHz @ 484x854, MB526, android v4.1.2 )
itt volt olyan teszt, amikor csak 5.2 volt az FPS zöld alakok kardoztak.... nagyon szaggatott szegényMás.....
Nem tudom mi települt fel a telefonomra, de napi 1-2 full képernyős reklám jelenik meg a telefonomon.
Főleg játékra csábító hirdetések.Mit kéne tennem, hogy ezeket eltüntessem?
-
tpeter77
addikt
meg tudnátok mondani, hogy lehet előcsalni a billentyűzet kalibrátor menüt? sokszor nem azt a billentyűt sikerül érzékelnie a rendszernek, mint amire rányomok.
4.1.2 cm rom van fent, sevenrock 01.17-es fajta
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Hogy is működik ez? Ha a wifi alvás beállítása szerint csak akkor van wifi, ha aktív a kijelző, akkor hiába van csatlakozva az itthoni netre a teló, a mobil adatforgalmat terheli egy egy emil, vagy widget frissítés, ha épp alszik a képernyő?
-
dodopek
addikt
válasz Atlantisz48 #25671 üzenetére
Szerintem automatikusan kikapcsolja, hiszen a HSPDA ikon helyére ugrik a wifi jel...
-
disy68
aktív tag
válasz dodopek #25670 üzenetére
Én ugyan bekapcsolva hagyom a wifit, de a
play alkalmazásban beállítható, hogy csak wifi-n frissítsen, ahogy a legtöbb adatforgalmat generáló alkalmazásnál elérhető hasonló beállítás.szerk: közben el is olvastam, amit írtál, ha az adott widget, vagy email kliens szinkronizál mobilkapcsolat során, akkor igen, az az adatforgalom rovására megy.
[ Szerkesztve ]
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
pete_21
addikt
válasz dodopek #25674 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha a wifi kikapcsol alvó módban, az azt jelenti, hogy ő időnként visszakapcsolja, hogy ellenőrizze az új leveleket, frissítéseket stb. Csak nem állandóan megy a wifi, hanem időnként kapcsolva be, majd ki.
De ez viszont jó kérdés, hogy ameddig a wifit lekapcsolja, bekapcsolja-e a mobiladatot, vagy pedig a mobiladat végig tiltva van, mert a wifit engedélyezted...
Kérdezd meg az Android programok topikjában, ők hátha jobban tudják a működését.(#25667) rokafiu77: Billentyűzetet nem tudsz külön kalibrálni. Sőt, úgy tudom, hogy kapacitív kijelzőnél már magát a kijelzőt sem tudod. Ha melléütsz, javaslom a Kii Keyboard-ot, swype funkcióval, elég könnyű vele írni.
-
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Most állnék neki lassan egy defi+-nak, magya rnyelv kellene rá. Ha jól értem előbb rom csere. ASIA- rom van rajt
Könnyen lehet téglázni? -
ratobi
senior tag
hogy tudok kilépni a bootloader módból?
-
ratobi
senior tag
minden ok.
-
forceberg
veterán
Amit találtam infót az alapján akkor valóban nem tud a D+ USB hostként működni?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
disy68
aktív tag
válasz dodopek #25674 üzenetére
Nálam az volt a tapasztalat, hogy amikor alvó módba lép a telefon, akkor a mobil adatforgalmat használja. Amikor bekapcsoltam a képernyőt, láttam is, hogy akkor kapcsolódik a wifi-re, utána kezdett frissíteni a play stb.
-
tpeter77
addikt
válasz pete_21 #25675 üzenetére
kii keyboard-tól percenként lefagyott az opera, negyedik fagyás után letöröltem a progit.
más.....
torrentet hogy kell használni telefonon? Böngészőből belépek torrentoldalra, de amikor kattintok rá, a böngésző a torrent fájlt letöltené az SD kártyára, nem kapja el a torrent progi a linket...
Vagy ez csak úgy működhet, ha lejön a .torrent fájl és azt nyitom meg majd a torrent letöltő klienssel? -
tpeter77
addikt
A hangerő le és bekapcs gombokat megnyomva a képernyőn látott kép hová kerül?
Lenne még két kérdésem még:
1. olvastam progiról amivel a hangerő gombokkal is fel lehet oldani a képernyőzárat. mi ennek a neve?
2. annak mi a neve, amivel 1 "gombnyomással" le lehet tiltani a telefonról internetet, hogy csak akkor menjen a teló a netre, ha van wifi, egyébként ne tudja használni? -
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Motorola Defy+ 2.3.6-os rendszerrel. Az a gondom hogy nem tudom rootolni mert fontos fájlokat nem másol fel rootolás közben (telepítés közben írja a folyamatokat onnan tudom). Az USB hibakeresés be van pipálva. Van valakinek ötlete mitől nem engedi?
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
disy68
aktív tag
válasz tpeter77 #25683 üzenetére
A gyári böngető nekem elkapta a torrent fájlokat (igaz egy másik eszköznél).
(#25684) rokafiu77
A screenshot az sd kártya DCIM mappáján belül a screenshot mappába kerül.A képernyő felélesztés hangerőgombokkal a rocker wake, cm alapú romokban benne van alapból, programot nem ismerek erre külön.
A mobilnetet meg minden mást cm alapú rom alatt az értesítési sávban lehet egy pöccre ki-be kapcsolni, egyéb esetben van a Notification Toggle ugyanerre.
-
meridaharcos
senior tag
MSB 4.2.2 alatt hogyan menthetek screenshot-ot?
Köszi előre is!"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
tibi-d
tag
Sziasztok!
Sajnálatomra tegnap "megszabadítottak" kedvenc defy+ telefonomtól. Hogyan tudok belépni a motoblur fiókomba telefon nélkül. Esetleg tudnátok ajánlani porálló telefonokat, melyiket érdemes mostanság venni.
Ha újra lesz okostelóm, akkor visszatérek valamelyik fórumba. Ugyan elavúltacska, de jó telefon, sajnálom is nagyon.
A mielőbbi viszont "írásra"! -
tpeter77
addikt
sziasztok, kipróbáltam a népszerű navigációt, de nem megfelelő a képméret.
sys fájlban 480_854 van írva. mi lehet a gond?link: http://kepfeltoltes.hu/view/130826/Screenshot_2013-08-26-13-44-33_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Akadt egy "kisebb" problémám:
Eddig Cm10 volt a defy+-on, de ma feltettem a 10.2.t. Nem tetszett különösebben, ezért úgy döntöttem, felteszek egy 10-est. A 07.09-edikei verzióval próbálkoztam. Elvégeztem mindent amit kell, de indításkor nem jut tovább a CM logón, csak forog-forog.... Egyszer vártam hosszan, akksi ki-be de semmi.... Próbáltam újraindítani de úgy sem.
A 10.2 után a bootmenü is megváltozott....
Na csináltam mégjobbat: letöröltem az oprendszert, most a motorola logonál akad el
Kérdés: Mit mit tegyek?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz meridaharcos #25689 üzenetére
Kikapcsológomb hosszan,és felugrik a kikapcsolás,képernyőmentés opció...
-
Ákinard
aktív tag
válasz Atlantisz48 #25694 üzenetére
Először a CM 10.2-t tettem fel. Utána a CM10-ből a 0709-eit. Utána meg letöröltem.
De nagyobb volt a füstje... Nem vagyok az a nagy mókolgatós, és beparáztam, hogy nem minden ment úgy ahogy eddig... Végül megcsináltam a szerviz előtti teendőket, rootoltam, 2ndinit feltettem, utána normál eljárással feltettem a Cm10 0709-et és ketyeg rendesen
Amúgy eredetileg valami április környéki CM10 volt rajta, az verte ki már a biztosítékot, hogy kb minden 3.-4. hívásomnál a hangszóró nem működött... A hívott fél hallott én őt nem. Újraindításkor megjavult. Korábban is volt ilyen úgy 3-4 hetente 1x... Illetve egyre többször fagyott már le... És már untam.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Skanky cm7-ben egyszer már találtam egy olyn beállítást, ami a nem használt progikat 45 perc után bezárja. NEM task managger volt. Nem tudjátok hol keressem? -
Sakuro
tag
Sziasztok
Cm 10-ben android 4.1.2. Hogyan lehet mp3-at beállítani csengőhangnak? Lejátszás közben és fájlkezelőből sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest