- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
kezd felb@szni nagyon ez az atnevezgetes.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
negyven2
veterán
Nekem eddig nem sok gondom volt még a rendszerrel (mango előttig az Omnia7-es kicsit több az elnémulás miatt)
Ez a bill. eltűnés talán csak egyszer történt meg. Újraindulni még nem indult újra egyszer se, fagyást is csak egyes vacak programok okoztak. Ami kicsit zavaró az az, hogy nincs benne 3g letiltás csak az adatforgalomnak a letiltása. Most, hogy Telenor hálozatot fejlesztet ben a lakásban ahol eddig csak EDGE volt most már van 3g is igaz csak minimális, és az is folyton ingadozik folyton átvált 3G röl EDGE-re ami nála néha 2-3 percig is eltart.illetve mostanában csinál olyanokat, hogy eltűnik az ábra a csempéken. Ami egy képernyőlezárás, kioldás után visszajön.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
audi100td
nagyúr
Első használatbavételkor véletlenül rosszul adtam meg a windows live fiókhoz tartozó mail címemet, ezt utólag lehet valahogy módosítani? settings -> email+account-ban nem engedi piszkálni
-
Blyan
félisten
válasz audi100td #8557 üzenetére
Sajnos nem lehet baszkurálni az alapvető id-t, se törölni, az már nem változtatható meg, csak ha resetelheted a telefont - settings - about - reset your phone.
Akkor alapállapot, és tiszta lap (telefon).
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
audi100td
nagyúr
köszi. akkor ezt megszívtam
-
front3r
őstag
Hírek: Előrendelési rekordot döntött a Lumia 800
Na ez jó hír!
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
MODERÁTOR
Trophy-ra valakinek jött már valami?
Everybody lies.
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz Napfénysüti #8571 üzenetére
Hát a mostani frissítésáradat(7740, illetve különböző gyártóspecifikus updatek) közül valami.
Everybody lies.
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz Napfénysüti #8579 üzenetére
Úgy vettem észre, valamennyit mintha hozna a konyhára. De így se az igazi
Everybody lies.
-
gunszt
tag
Hi
Az lenne a nagy kérdés, hogy már próbálkoztam mindenhogy és nemhiszem el hogy nemlehet, tehát facebook nevü csodás közösségi háón szeretnék képet megosztani, kitenni mondjuk egy ismerősöm falára...na ezt hogy ?!?!?! A facebook app-megvan de ott csak a saját üzenőfalamra enged kirakni... ha rámegyek egy fényképre ott meg hogy share, akkorse tudom facen megosztani.... vkinek sikerült már ez, mármint vki más falára kitenni képet ??? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
l!nk87
aktív tag
Van olyan progi,aminek van csempéje, és kijelzi az aksi töltés %-át,vagy a becsült hátralévő időt ?
-
Bobyjack
senior tag
-
gzbotii
nagyúr
ugyszinten grat
Most gondoltam at, menyit is tudtam a telefonokrol amikor eloszor olvastam a MA-rol, es menyit amikor regisztraltam, es menyit most es meg mennyi minden van amit meg nem tudok
szerk:
na meg , milyen keszulekem volt egy eve - bar a mobilok vilaga mindig is vonzott[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nicu71
addikt
válasz gzbotii #8597 üzenetére
+1
hát nekünk még gzboti kollega igyekeznünk kell...
Egyébként ma eszembe jutottál mert UJRA van optimus 7 a mediamarktba...benéztem hátha van már HTC Radar,megnyomkodtam volna,hát nem volt,de feltünt optimus fővezér...szegény még preNodos állapotba van,kicsit megszeretgettem,olyan elesett volt meg bemutattam neki Omniát
Egyébként a legujabb update még nekem sem gördült le,független,asszem Telus Canada rom van rajta pedig nézem gyakran."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Blyan
félisten
Updates out for HTC HD7, Mozart and Samsung Focus, bringing tethering to many
Ez a hír már nagyjából volt, de ami újdonság, hogy elvileg a Trophy-ra is jön valamikor.
Update: The following is a list of devices and/or carriers that are currently rolling out updates (will add more carriers/devices to the list as comments come in):
HTC Mozart / O2*, One Call*, Telenor*
HTC HD7 / O2*, T-Mobile*
HTC Titan /
HTC Trophy /
Samsung Focus /
* denotes confirmed Internet sharing capabilities.A kommentelők között van egy UK Trophys, aki állítja, hogy megkapta az internetmegosztást.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest