Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    No keremszepen, felhivtam az uzletet. Van bajom boven.

    Az elso, hogy a doboz nem a telefon eredeti doboza. Mondta a csoka, hogy azert ilyen olcso (olcso??? Szamos helyen olcsobban talaltam Q5-ot), mert nincs dobozuk. Ha baj van a telefonnal, nem javitjak, hanem ujat adnak helyette. Mondom WTF? Egy UJ(!!!) telefonrol beszelunk, marhara nem aron alul, mi az hogy nincs doboza? Na mindegy. A tolto nem tolt. Megneztem, valami utangyartott vackot adtak... Mondom nagyszeru, most tolthetem a G4 toltojevel, egyutt a ketto nem fog menni, pazar. Mondja a csoka hogy mindjart visszahiv, megnezi van-e masik tolto, ad helyette ujat. Azota se hiv... Es akkor meg emelle a gyari fuggetlen telefon Telekom hangjan csorog.
    Osszessegebe baromira nem vagyok elegedett. A telefon nagyon nagyon tetszik, komolyan, egy elmeny rajta irni. De egy ujkent vasarolt telefonnal ennyi nyugom legyen...

    Nem ajanlom a BlackBerry szervizt senkinek. Neten, telefonon jol eladjak magukat, de aztan alkotnak magukrol egy olyan negativ kepez, hogy hihetetlen. En se vasarolok ott tobbet (ezek utan csak remelni tudom, hogy garancialis ugyintezesre nem kell hogy sor keruljon. Azzal van valakinek tapasztalata?)

    Jah, es a telefon meg mindig fajdalmasan lassu neha. A bongeszo 5-6 masodperc alatt allt fel... Oke, elso bekapcsolas, etc. de a Z10 ilyen gyengebb procival se csinalt soha.

    hagel: en ugy tudtam hogy ugyanaz a proci / ram minden mint a Z10 (2-es varianstol)/ Q10 parosban. Csak a belso memoria kisebb.

    [ Szerkesztve ]

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák