- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Petester
senior tag
válasz ZsoltG60 #5351 üzenetére
Nem típus, hanem tervezési hiba inkább a nagy felbontású kijelző kis akku kapacitás páros.
Nekem nem ritka az a nap, hogy 24 órán belül kétszer is enni kér. Vagy combosabb akkuval vagy kisebb felbontású kijelzővel élhetőbb lenne. Lumia 830 volt ezelőtt, ott 1-1,5 nappal is elvoltam egy töltéssel...
Ennek ellenére szeretem, nem bántam meg a vételét. Kettő is van belőle, a másikat a feleségem használja, ő se panaszkodik (nagyon).
Használtan ki lehet fogni 60 körül is, vannak kiábrándult emberek, akik szabadulnának a platformtól... Láttam már 55-ért is garanciás darabot.
Ha eddig nem volt nyűg a w10, akkor a 950-nel még annyira sem lesz, sokkal jobban használható azokon a készülékeken, amiket eleve ezzel a verzióval adtak ki.(ó\_!_/ó)
-
egykori
őstag
válasz ZsoltG60 #5344 üzenetére
Hét hónapja használom e 950-t, de maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nem régiben csináltam rajta először egy resetet, mert a mail fiók rakoncátlankodott és nem bírtam kivárni a frissítést.
Meg van még a 930-asom, de másod telefonként az is helyt áll. Ezt azért szeretem, mert nagyon minőségire sikerült, még a 950-hez képest is - jó megfogni, bár kissé nehéz (van benne anyag ).
-
veterán
-
sum-blink
aktív tag
Az edge nektek is egyre katasztrofálisabb? A facebookot pl megnyitom, böngészek, rákattintok valamire és ha olyanja van visszaugrik a főoldalra...
[ Szerkesztve ]
-
EnzoBosco
csendes tag
válasz ZsoltG60 #5351 üzenetére
Szia. Nekem is volt 930-am majd egy évig, aztán cseréltem 950-re(kihagyhatatlan ajánlat volt). Ha megteheted, megéri akár váltani, nagyon egetverő különbség nincs ugyan a kettő közt, de mégis más. Ami mindenképp előnyösebb, az a bővíthető memória, könnyen cserélhető akksi-hátlap. Részletre nem igazán fogsz kapni sajnos, de 50 körül már van pár eladó darab.
-
törölt tag
Üdv ismét!
Gondoltam leszek olyan bátor, hogy a 1703 (10.0.15063.0)-as buildet megnézem. Igen ám, de a frissítésnél közli, hogy az 1607 (10.0.15051.0)-as build a legfrissebb.
Valahol volt leírás, hogy hogyan lehet külön letölteni firmwaret és feltuszkolni. Lehet vak vagyok és béna, de nem találom!
HA valaki megdobna vele, azt előre is köszönöm! -
sum-blink
aktív tag
Az mitől lehet, hogy az "outlook fiókbeállításaim elavultak", de hiába nyomok a javításra nem csinál semmit. Valahányszor belépek, újra kiírja.
-
Dzsosy
senior tag
válasz zsoltzsolt #5365 üzenetére
Párszor. Hozzáadtam újra is a fiókot, de semmi..
-
Dzsosy
senior tag
Akit érint, annak itt a megoldás.
-
thxer
aktív tag
Sziasztok!
Használja az eszközt valaki rendszeresen bluetooth fül/fejhallgatóval zenehallgatásra?
Ha igen, tapasztalsz akadozást, szaggatást időnként?Kíváncsi lennék, hogy az én készülékemben van a hiba, vagy általános probléma-e.
14393, és a legfrissebb insider builddel is tapasztalom a hibát, hard reset után is.
Általában Edge, Messenger, Instagram futtatása közben jön elő, de van hogy más appoknál is. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ilyen gond nincs és nem is volt ezzel, azzal inkább. hogy az egyébként frankó és minőségi érzékelők tömkelegével ellátott Lumia telefonok, köztük ez is a világ legszarabb dac-ját kapták, ami talán még dac-nak sem nevezhető.
Értsd: Egy két filléres droid is jobban (tud) szólni.[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Hali! Most direkt a 950 tulajokat kérdezem. Nekem a teló telepítve van a Shazam és a Soundhoud is, de egyik se akar normálisan működni. A Shazam mondhatni soha, a Soundhoud a sokadik próbálkozásra ismeri fel a hallott zenét. Most direkt kipróbáltam a nejem 640-es telóját mellé tettem az asztalra és egyszerre indítottam el mindkét telefonon a két alkalmazást. A 640-es néhány mp után találatot adott.
Az enyémen kipróbáltam. A kihangosítás mikrofonja tökéletesen működik (hallani a másik telefonban tisztán érthetően akár 1 méterről a hangot), film felvétel közben a hangminőség teljesen elfogadható, igaz a hangzás annyiban furcsa, hogy az én hangom az egyik, akit felveszek, annak a hangja a másik hangfalon hallatszik (ha a PC-n játszomle a hangot.
A kérdés az, hogy nálam lehet valami hardware hiba, vagy másnak sem működik rendesen a 950-en a két zene felismerő?
Tudtok valami alkalmazást, amivel a mikrofonokat külön külön lehet tesztelni? A Hardware test nevű progit ismerem, az csak a kihangosítás mikrofont teszteli és az rendben van.
-
sum-blink
aktív tag
Mennyit ér most egy egy éves ilyen telefon kijelzővédő üveggel, tokkal (magyarul tökéletes állapotban) T-mobile-osan? Köszönöm.
-
Clemi
veterán
válasz hroberto #5388 üzenetére
Nem tudom miért, de azért jól pofán tudnék csapni néhány fejlesztőt az MS-nél!!! A 640-en miért jó és a 950-en miért nem ugyanaz a szoftver??? Ebben csak az a bosszantó, hogy meghallok a rádióban vezetés közben egy tök jó számot, hogy na ezt majd jól beteszem a kedvenceim közé a Spotify listámon, csakhogy ez a szar baromira nem találja meg mit hallgatok.
De egyébként telefonálni meg fényképezni azért lehet vele, csak az okos részét ne akarjuk használni..... -
sum-blink
aktív tag
Van akinek van tapasztalata kínai érintőpanelekkel? (ebay)
-
meszipeti
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy eddig írta a dual simes 950 hálózatnál az Lte-t (telenor). Beletettem egy másik sim-et (Vodafone) a telenoros kártyám mellé, de valamit elállított, mert mos csak a 4G-t írja, az Lte-t nem. Korábban is csak egy sim volt benne, semmi gond nem volt vele. Hol lehet ezt visszaállítani.
"A játék az nem játék"
-
őstag
-
pprod94
aktív tag
válasz bluemirage #5398 üzenetére
Ahogy emlékszem szolgáltatótól is függ, valahol csak L betűt ír.
-
meszipeti
aktív tag
válasz bluemirage #5398 üzenetére
Érdekes, hogy egész addig, amíg nem raktam bele a vodás kártyát a telenoros mellé, addig lte-t mutatott a telenornál. A múlt hónapig 2 telenoros kártya volt benne, akkor mindegy volt melyiken ment a net, mindkettő Lte-t mutatott. Pár hete vettem ki belőle az egyik kártyát, akkor is ezt mutatta. A múlt héten tettem bele a vodás kártyát, a net maradt a telenoroson, és akkor tűnt el. Hiába vettem ki a másik kártyát. Na, nem olyan hatalmas probléma ez, csak érdekes.
[ Szerkesztve ]
"A játék az nem játék"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest