- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z()L3
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami épkézláb tokot a 640-es telóhoz ?
Van egy flip tokom, de ezzel kivan a .... Így is tiszta por a kijelző, akkor meg a franc hajtogatja meg kínlódik a kis záró füllel is...Nillkin Forsted Shield-et néztem ki, elég érdesnek tűnik (a sima fehér hátlap veszettül csúszik ) meg talán nem is lesz tőle olyan vastag a teló. A sima szilikon tokok nekem felejtősek, ehhez a Nillkin-hez hasonló létezik egyáltalán ?
Más : xPro képernyővédő "üvegről" vélemény ? Tempered glass és a matte között vacilálok, karcállóságra mennyi különbség lehet közöttük ? A tempered az nagyon komolynak tűnik. Most egy matt fólia van rajta, tapintásra nagyon bejön, nem az a csúszós üveg.
-
Black$taR
tag
Tempered glass-t ajánlom, használom és szuper. Nem veszem márkásat, Ali-ról van. Nagyon jól véd. Többször tört már el a kijelző helyett.
Nokia 3210; Nokia 5800 XPress Music; OT-990 (2.3.4); Lumia 620; Lumia 640 LTE; Redmi Note 4X; Redmi Note 5 (4/64); Redmi Note 7 (4/64); Redmi Note 8T (4/64)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Más : xPro képernyővédő "üvegről" vélemény ?
Kínai olcsó filléres üvegek, kibaxott drágán a magyaroknak, mert megérdemlik.
-------------Örülnék végre, ha az a japán érdekeltségű cégről valós infó látna napvilágot, amelyre hivatkoznak, vagy inkább mögé rejtőznek egy hangzatos Brand-del, mert a termékeik köszönő viszonyban sincsenek a videókban reklámozottal.
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Nekem csak szilikon tok van rajta, abból is nem csúszós, nem zsírosodó és ha nem lenne, én már jó párszor össze törtem volna véletlenül a telefont és hiába gorrila, hajszál karcok vannak mindkét 640 kijelzőjén. Nem szántások, de karcok! Csak kikapcsolt képernyő és tükröződéskor látszik.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
tybsen
addikt
válasz davenport #19695 üzenetére
Mi az az autós mód? Hol lehet ezt beállítani?
Szerk: kozben talaltam nemet nyelven errol valamit, ez ugy tunik egy letezo problema tehat nem egyedi eset, hogy autos bluetooth kapcsolat megszakitasa utan a telefon lenemitja magat. Elvileg egy update megoldja (nalam is jelzett mar, hogy van valamilyen update, de nincs eleg hely ezt letolteni, ugyhogy kellene torolgetnem elobb, hogy felszabaduljon hely a telefonon.. aztan meglatjuk, hogy hatha megjavul ez a dolog az update utan)
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz mtomi95 #19706 üzenetére
Előbb-utóbb mindenki belefut egy, vagy több leejtésbe. Ma szerencsém volt, hogy a konyhában lévő csempe helyett a kislányaim által szanaszét hagyott nagy plüss kacsa hasára esett, majd pattogva ott párat, de szerencsére ott is maradt, de azt is láttam, hogy a sarkával érkezett. Különben tört ez volna rendesen.
-
Z()L3
tag
Ha találnék olyan bőrtokot ami a 630-hoz volt a 640-es előtt az lenne nekem a legoptimálisabb. Egy sima beledugom és egy füllel kihúzom bőrtok volt egyébként.
Igazából azért nem szeretem ezeket a tokokat (ami most is van) mert baromi vastag lesz tőle a teló. Szilikon tokba bent a teló, rajta hátul egy bőr hatású hátlap ami az elejére is ráhajlik ugye, ez így is elég vastag már, na de ha még kihajtom, akkor milyen vastag
Ezt a matt fóliát nagyon nem szeretném lecserélni, nagyon bejön. Ha egy sima "hátlaptok" lenne akkor kéne kicsit erősebb védelem. Haver szintén 640-én egy sima fólia van, csúszós nem is tudom milyen fólia, nekem nagyon nem begyere, szóval ha lehet akkor mattot.
mflex : E52-met így nyírtam ki..... Nem vagyok egy telefonleejtős típus. E52 másodszor esett le, középen elrepedt a készülékház, mintha meg lett volna hajolva a teló. Lumia 630+640 egyszer sem esett le. Még.
[ Szerkesztve ]
-
Z()L3
tag
Haver járt így anno S3-al...leejtette, megcsináltatta, utána megint leesett és ott azért már elege lett.
Egy ilyen telónál már drágább egy kijelző mint maga a 640-es 3x annyi kb. .D (33-ért dobták utánam hűséggel...)Melóm miatt nincs is drága telefonom. Összetöröm, inkább veszek egy másikat Habár lehetne, ezekkel sem volt eddig gond. Olyan komolyan nem esett le egy se. EDDIG. Az E52-m legnagyobb gondja nem is a leesés volt. Bírta volna még. Fociztunk, rossz helyre raktam a táskában, labda hova pattant ?
[ Szerkesztve ]
-
-
starr
őstag
Registry editorral átírtam a telefon "RM-xxx" modelszámát a L950XL-ére, ami: RM-1085_11302.
Telefon újraindít.
Láss csodát, felgyorsultak az animációk, érezhetően.
Pl a kezdőképernyőre visszatérés, és a task váltó eddig 1mp volt, most kb fél mp, de minden más felesleges hülye animáció is gyorsabb lett.
Mindig is sejtettem, hogy az animációk fix idejűek, nem függnek a telefon sebességétől, ugyanis az asztali windowsban is így van.
A flagship-eknél ezek rövidebb időre vannak véve, hogy összevetve olcsóbb telefonokkal gyorsabbnak tűnjenek.
Az animációk teljes kikapcsolására nincs lehetőség.Mindenki csak saját felelőségére. pl nehogy feltoljon az update egy 950XL firmware-t a 640-re
[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
-
starr
őstag
Interop Tools + a hozzá tartozó "Depedencies"
Nálam az 1.8, ami jól működik.
Fejlesztő letöltő oldala: [link]
Forum a témában: [link]
Egyszerűen fejlesztői módra kell állítani a telót a gépházban, és felrakni mindet.
Nem kell már annyit szórakozni vele, mint korábban.
W10 Anniversary, korábbiakon nem megy.[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
oké fent van. tweakeket bekapcsoltam a x50-es cucc kivételével.
automatikus frissítések kikapcsolhatók regisytryből? mert akkor nincs gond a modellszámmal. ha jött frissítés visszaírod a modellszámot lefrissítesz manuálisan, majd modellszám vissza. hepp.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
starr
őstag
Nem kell szerintem. Kerestem frissítést, és nem jött, pedig nemrég kapott a 950 firmware-t a duplakopp miatt.
Sok apró rejtett beállítás elérhető a registryből, pl kamera DNG mentés bekapcsolása, hangerő limit rinyálás kikapcsolása, stb. Keress rá a neten, hátha találsz valami hasznosat!
Egy hónapja túrom a registry-t, de igazán korszakalkotót ezzel sem tudtam kihozni a telefonból.
Van a linkelt fórumon egy újabb verzió is, de abban nálam nem működik a "registry browser".
Abban viszont sokkal-sokkal több tweak van.
Bekapcsolható a teljes fáljrendszer elérés is. Egy nagy katyvasz. Nem csodálom, hogy elrejtették[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Két dolgot kell átírni:
HKLM -> SYSTEM -> Platform -> DeviceTargetInfo -> PhoneManufacturer
change the VALUE from NOKIA to "MicrosoftMDG" (without the "")
Ugyanitt:
"PhoneManufacturerModelName" change the VALUE from "RM-XXX_XXX" (your phone modelnumber) to: "RM-1085_11302" (without the "")Előtte jegyezd meg az eredetit, akár egy screenshottal!
Kíváncsi vagyok, hogy Te is gyorsabbnak érzed-e az animációkat, vagy csak placebo. -
starr
őstag
A Phablet módot úgy lehet bekapcsolni, hogy:
Gépház, Rendszer, Megjelenítő eszköz, "szöveg, alkalmazások és elemek..." csúszkát lehúzod minimumra.
Ekkor 8 oszlopos csempék lesznek, a task váltó két soros lesz, és az action centerben 5 gomb lesz oszloponként. Viszont nekem nem tetszett, mert minden kicsit kisebb lesz, és sokszor melléböktem.
Nem tudtam egy hét alatt sem megszokni.[ Szerkesztve ]
-
-
starr
őstag
Igen. A depedecyket nem kell újra felrakni.
Visszaállítottam az eredeti rm számot, kicsit nyomkodtam,majd újra a 950-ét. Gyorsabbnak tűnik, de nem egetverő a különbség. Fel kellene venni kamerával majd kikockázni az animációkat, hogy lássam nem csak placébó.[ Szerkesztve ]
-
-
starr
őstag
Hogy érzed, gyorsultak az animációk?
Felvettem mindkét esetet kamerával, kikockáztam, és olyan kicsi a különbség, hogy az lehet véletlen is.
Inkább placebó hatása volt. Pedig ma többször oda-vissza állítgattam,és mindig jobbnak találtam 950-re állítva.
Ez a trükk különben arra való, hogy felmenjen az Anniversary olyan telefonra is, amire már hivatalosan nem lehet[ Szerkesztve ]
-
ADGCF
tag
Tényleg gyorsabbak, de csak az animációk, nyilván ez csak erre való, vagy ilyen hatása van. (: Állítgattam én is oda-vissza. Ha pedig nagyon kevesebbel gyorsabb, de a szememnek ez pont elég, hogy azt higgye észrevehető, akkor az is jó. Milyen kamerával vetted fel, mekkora volt a képkocka/másodperc?
[ Szerkesztve ]
-
ADGCF
tag
Világos! Majd "X" nap után leszek kíváncsi, hogy hogy működik továbbra.
-
starr
őstag
válasz DrojDtroll #19734 üzenetére
Bent vagyok a Gépházban. Megnyomom a Windows gombot:
5 frame alatt eltűnik a gépház, utána kb 10-11 frame fekete kép, majd 11-12 frame alatt előjön a Start képernyő. Az utolsó fázist hasonlítottam összes, mert ott volt egyértelmű hol kezdődik. Szóval a Startra visszalépés 1mp körül van, ez zavar engem nagyon.
Animációk nélkül sztem csak a fekete kép fázis lenne, ami alatt betöltődik a Start. 1mp helyett 1/3 mp.[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
válasz DrojDtroll #19739 üzenetére
igen windowsgomb mellett jobbra
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
starr
őstag
Amit szeretnék:
Áttűnési animációk off, Lock screen letiltás, navigációs sáv keskenyebbre, Xbox és más felesleges system appok uninstall, 8 oszlopos csempék, 5 gombos action center a jelenlegi betűmérettel,Edge-be Adblock plus-t mint PC-n, nyalókát átállítani mondjuk kamerára.
Amit sikerült: DNG képmentés bekapcsolása 640-en is, Kamera ISO és shutter határainak megváltoztatása, fülhallgató hangerőlimit rinyálás kikapcsolása, gombok hosszan nyomásának idejének megváltoztatása. A Videófelvételt is sikerült 4k-ra átállítani, de az nem működik a HW-es tömörítő miatt. 1000 dolgot kipróbáltam már, átírtam. A legtöbbnek semmit hatása, vagy van, de jól vannak beállítva.
Próbálkozzatok, ha van kedvetek. A legrosszabb, ami törénhet, hogy HR-t kell nyomni.[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Újabban egyre több gond adódik a felhő-telefon közötti kapcsolatban. (Frissítés.) Úgy tűnik, új, xy.outlook.com e-mail cím felvétele és elsődleges alias címmé cserélése, reset és teljes újra telepítés hozhat eredményt.
Tanulságnak bekópézom a Microsoft ügyintézőinek adott válaszomat, akik egyébként elismerésre méltóan segítőkészek voltak. NEM KÖTELEZŐ ELOLVASNI!!!
Kedves Enikő!
Korábban már eljátszottam ezt a procedúrát, beleértve a gyári állapot visszaállítását. Annyi különbség volt, hogy én akkor nem vettem fel outlookos e-mail alias címet, hanem a meglevő gmail címemmel cseréltem az addig elsődleges ..........@t-online.hu aliast.
Mint Annának írtam, feleségem előfizetésére vettem magamnak egy Huawei P8-at. Egy napos kínlódással sikerült a google fiókommal összekapcsolni a ML640-et, azóta kizárólag a google naptárom használom. Bármit – névjegyet, naptári bejegyzést beírok akár a P8, akár a lumia 640, akár a laptopon, a másik két készüléken ott vigyorog rögtön az új elem.
Eszem ágában sincs tehát tovább kínlódnom, az androidos készülék és a win10-es 640-es között most van kapcsolat – google fiókon keresztül.
A feleségem telefonjaival viszont sikerült az Ön útmutatását is követve felélesztenem a felhő-telefon kontaktust. Azzal a különbséggel, hogy reset utáni visszaállításnál NEM SZABAD a korábbi biztonsági mentés adatait igénybe venni, különben kezdődik minden elölről.
Vagyis az áruházból a saját alkalmazások menü alól manuálisan újra le kell tölteni a szükséges alkalmazásokat, azokat és a beállításokat újra „be kell lőni”, de az új alias outlook.com címet használva. (A kijelzőn a csempéket újra be kell rendezni, átméreteznie. Gyötrelmes munka, mintha új lenne a telefon.)
Nem akarom tovább untatni, de ha a Lumiákat össze kellene hasonlítani pl. a középkategória felső szegmensén levő P8 Lite-al, azt kellene írnom, hogy a Lumiák egyetlen előnye a virtuális billentyűzet, azaz a szövegbevitel.
Minden másban …fapadosak.
Windows telefon párti voltam, de a win10 megjelenése utáni randomszerű és sorozatos problémák meg jelenése miatt senkinek nem javasolnám ezeket a telefonokat.Köszönettel a segítségért: M
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Ryoo
senior tag
válasz old rocker #19742 üzenetére
És mit vársz ettől? A szerencsétlen ügyintézőnek leírod, hogy a google szolgáltatása neked működik a microsoftné pedig nem? Valószínű az e-mailedet kinyomtatva rohan az első Redmondba tartó géphez és viszi Nadellának, hogy főnök azonnal álljunk át googlera, mert a microsoft szar?
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
Dhampir
félisten
Köszönjük a leírást, jó tudni a megoldásról, ha ilyen problémába ütköznénk.
-
goiko
újonc
Sziasztok,
lehetséges, hogy már volt róla szó, de nem találtam meg:
Windows 10, hívásvárakoztatás témában: bejövő hívások alatt nem jelez a fülembe csipogással, hogy valaki hív, így általában akkor veszem észre, ha kerestek, ha letettem a másik hívást. WP 8.1 alatt működött, elképzelhető, hogy ez kimaradt?
Néhány napos keresgélés a témában sajnos nem hozott megoldást.
Köszi a segítséget
-
jksx
senior tag
Szerencséd van, mert nekem a google nem szinkronizál (egyszer kitöröltem a címjegyzéket és azóta képtelen vagyok a címjegyzéket a felhőbe, gmail-ba visszamenteni) ellenben az outlook címjegyzékkel semmi gondom.
-
old rocker
veterán
Azt várom, hogy a hozzád hasonlók a kontextus ismerete nélkül mit fanyalognak... három hosszú, udvarias, segítőkész levelet kaptam tőlük, válaszoltam. Ugye nem baj, hogy a két hölgy kapott levelét nem osztom meg veled?!
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Valóban az, magam sem tudom, miért sikerült. A feleségem telefonjainál is próbálkoztam, nem sikerült, csak a hard reset és újra telepítés az outlookos aliassal.Viszont azóta csak mindkét -google, hotmail - kipipálással van meg a teljes címjegyzéke...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest