- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Vettem egy lumia 640et. Win 8 vagy 8.1 van rajta. Hogy tudom beállítani azt hogy a csempék két oszlopban es három sorban toltsek ki a képernyőt?
Koszi elore is.
-
Medical
aktív tag
válasz buca84 #20397 üzenetére
Nos, milyen a 448 a módszereddel?
Ha minden oké, akkor én is lemondom az insider részt!
Kíváncsi vagyok, vissza lehet e állítani újból az insidert a 448-nál.Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
starr
őstag
Régi Lumia Camera visszarakása W10-re: [link]
-
kuka110
csendes tag
Sziasztok!
Sikerrel betort a lumia 640-em kijelzoje, honnan érdemes rendelni alkatreszt, ahol nem horror az ara?
Köszönöm!Téged tuti nem bántanának, kicsit meghúzod az űrhajójukon a procit, meg fagyállóval behűtöd a dolgokat, aztán lájkolni fognak mint atom! (Daczy)
-
debrecenikri
tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, az elkészült fotókat a teló nem képes elmenteni, csak a bélyegképek vannak meg belőlük, amikor csinálok egy képet, a feldolgozás megáll az adding the finishing touches feliratnál, majd, hogyha el is menti, akkor is 720x960-as felbontásban, nem jegyzi meg az ISO-t meg ilyeneket. Lumia 640 dual sim, fast ring 14965, bár ez utóbbi nem hinném, hogy belejátszik, már több build óta csinálja.Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
kaliber
aktív tag
válasz kuka110 #20413 üzenetére
A lumia 520-n cseréltem vagy három darabot mind utángyártott volt, amelyiket eredetinek hirdetnek az is. Viszont a használt L640 olyan 20k körül ér most már amelyik "rendes" garis és így gazdaságosan csak az utángyártott éri meg, legolcsóbban aliexpresszen találsz de a szállítási idő 15-30 nap is lehet.
[ Szerkesztve ]
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
laller79
csendes tag
A messenger 10-esen másnak is olyan sok idő alatt nyílik meg (7-8 de néha 10-12 mp)? Illetve a viber is lassan indul, de főleg azon belül a nevjegyzék...
-
Gömbike
senior tag
-
sebifater
csendes tag
Most próbáltam ki oda nem is ment el egy képet sem...
Oneshot-ot is próbáltam az sem ment oda.
Nem rinyálni akarok, de az elmúlt 3 hétben megutáltam ezt a telefont.
Eddig is rendszeresen olvastam a fórumot, csak minden rendben ment nem volt mit írnom.
Sajnos mostanában van. Még szerintem a héten valamikor megcsinálom a hivatalosra való átállást ha az sem megy rendesen akkor használatba kell vennem a cégtől kapott csámcsungot.
Volt már egyszer egy 2 hetes ismerkedési időszakunk de nem lettünk barátok.
De hogy lumiával egy fényképet sem lehet készíteni ez azért szerintem nem normális. -
Tdavid1994
tag
Egy kis jó hír :A kamera app ismét a 8.1-hez hasonló minőségű képeket csinál (sötétben is) a legújabb frissítés óta.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem sosem volt bugos.
És akkor azt kőbe vésettnek kell tekinteni? ,-D
Akkor sem ajánlott, a legtöbb esetben elb...sza a rendszert, sőt, ha elcseszi, akkor nagyon.
Ha valaki már neki áll, akkor WDRT és felejtse a biztonsági mentést olyankor. 8.1-en ez sajnos plusz 1 óra legalább, de inkább másfél, vagy kettő főleg a gyenge hardver miatt is, ez a gond ezzel főleg, mert a 8.1-et rakja vissza.A tízes mobilokon meg már jóval rövidebb, tehát ott meg végképp nem ajánlott semmilyen szinten a FactoryReset. Pl a 950 egy asus rog lapos, nem usb meg usb 3, hanem eleve type c kimenetén mindössze 4 perc a visszaállítás wdrt-vel. Igaz, utána ott is el lehet cseszni az időt már a sok buzisággal, meg télépítgetéssel.
-
mdraco
őstag
válasz Tdavid1994 #20423 üzenetére
Összezavarodtam.
starr által feltöltött lumia camera beta-val hasonlítgatom fél órája és nem látok különbséget.
Akkor most ez nem a lumia camera beta hatása, hanem frissült a gyári camera app.
Ugye te nem tetted fel a lumiás camera beta appot? -
starr
őstag
válasz mdraco #20427 üzenetére
Vagy helyrehozta, átállította a gyári kamera drivert, vagy régen sem volt jobb, csak az idő megszépíti. Vagy ugyanolyan xar W10-en mindkét program. Nekem úgy tűnik helyrerázta a rejtett kamera beállításokat, mert most mindkettővel jobb, mint eddig. Én sem látok különbséget. Aztán az is lehet, hogy frissült a gyári, és most már nem olyan xar.
[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
No, akkor egy jótanács: mikor valaki WDRT-vel visszapakolja a 8.1-et, a rendszert ugye lehet ajánlottan, vagy egyénileg testreszabni. Nyomjatok az egyénire, és vegyétek ki a pipát abból az opcióból, hogy applikációk frissítése wifi esetén. Ekkor nem kezdi el automatikusan frissítgetni az appokat, nem kell kinyomogatni egyesével. Egyből szedheted az upgrade advisort és rakhatod fel a win10-et.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
zorzy4
addikt
Nem offoltam még, de most egy kicsit hadd..... Androidon be lehet állítani outlook levelezést meg hogy töltse a képeket onedrivra. Vagy használjam az ottani ökoszisztémát? Csak tudom hogy sokan vettek itt droidos telefont lumia mellé vagy helyette.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
sebifater
csendes tag
Tegnap megvolt hr biztonsági mentés visszaállítással.
Sajna a kamera ugyanolyan kisméretű képeket csinál viszont a beta jól és gyorsan működik.
Talán mintha egy kicsit gyorsabban is jönnének be a fényképek.
Viszont ha valaki keres hívás közben azt most sem jelzi.
Nem találok ilyet a beállításokban, hogy lehetne ezzel valamit kavarni.
RP ringen vagyok -
starr
őstag
-
sebifater
csendes tag
-
mtomi95
senior tag
Van akinek működik 640-nel a lépés számlálás?
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
-
teo027
tag
Sziasztok, elkezdtem használni a telefonon a Waze navigációs progit.
Azt hagyjuk, hogy az androidos verzióhoz képest ez milyen, de azzal nem tudok mit csinálni, hogy ma reggel 1-2 percenként lezárolt a telefon, mintha nem futna alkalmazás.
Tegnap gond nélkül ment egész úton, ma reggel meg nem.
Van olyan beállítás amivel ezt állíthatom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest