Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
En az alap Metal Gear jatekokat nemszeretem, kivagyok a lopakodos jatekoktol, ez most bejott, tetszik, de egyebkent tok jo olvasni, hogy nem hate hullam van, hanem kiprobaltad a jatekot es az alapjan alkotsz ilyen hatarozott velemenyt (majdnem elsoporte ez a Battlefront2-t is pedig az is jo jatek)
(Amugy Oric alapbol 6palya van multiba nem 2, de csak akkor oldodnak fel, ha vegigvitted a Storyt, folyamatosan ugye ahogy haladsz elore ugy nyilnak meg. Ezekhez van 3 nehezsegi fokozat +2 mission {weekly, daily: ebbe mar beletettek Boss fightokat is, lehet egyutt vadaszni mint pl. monster hunterben}. Egy honapja se jelent meg a jatek es mar jott hozza 2 tartalmi frissites [fegyverek,csapdak,ezkozok] , bevan igerve meg Marciusra, 2 uj jatekmod meg 5 palya, az elso, a Rescue missions valoszinuleg jovoheten meg is jön.)
[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
válasz cskamacska #23 üzenetére
Survival jateknak jo? Jo. Co-op jateknak jo? Jo. Metal Gear jateknak jo? Nem, de mint emlitettem ez nem is baj, mert azokat mi nem szerettuk sosem..tudom, hogy ez fanoknal szentsegtores, de az sem esett le nekik, hogy a 'parhuzamos univerzum' azert van meg a 'zombik', mert az Evangelion Gear az alapja
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest