- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
-
DasH_001
tag
válasz Nándi97 #1798 üzenetére
A letöltött zip fájlt csomagold ki egy tetszőleges mappába.
Start gomb melletti keresőbe írd be: Eszközkezelő (ha angol a Windows, akkor Device Manager).
Itt keresd meg a Hálózati adaptereket (Network Adapters).
Megjelenik a Realtek RTL8723BS, ezen jobb egérgomb lenyomása után kattints az Illesztőprogram frissítése (Update Driver Software) gombra.
A megjelenő ablakban kattints az Illesztőprogramok keresése a számítógépen (Browse computer for driver software) gombra.
Jelöld ki a mappát, amibe kicsomagoltad a drivert.A Bluetoothnál az eljárás ugyanez, de a driver a Rendszereszközök (System devices) alatt található, Realtek Bluetooth UART Bus Driver a neve.
[ Szerkesztve ]
-
Nándi97
csendes tag
Más. Ma reggel bekapcsoltam a tabot, és mikor ki akartam lőni észrevettem, hogy a kikapcsolási opcioknál csak kikapcs/újraindítás lehetőségek vannak, alvó mód nincs. A lezáró gomb sem zárja le, csak hosszan nyomva reagál, ki-be kapcsolja a táblát. Ez mitől lehet?
Lelkes házibarkács :)
-
fer
őstag
válasz Nándi97 #1807 üzenetére
Nézd meg az energiagazdálkodásnál mit kapcsol ki a gép, ha képernyőt akkor nem fut a connected standby, akkor olvass vissza és megtalálod a megoldás a képernyő kikapcsolásával kapcsolatban! (#1768) Ha mégsem jó akkor passz!
[ Szerkesztve ]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
kgbs67
csendes tag
Ez a hub is müxik.
[link]
Újraindítás után, és olcsóbb mint az eddigiek. -
endeneu82
csendes tag
Valaki tud ajánlani egy offline menetrendet?
-
szilagj
csendes tag
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Most lettem tulaja egy ilyen kis csodának.
Elég meggyőző kis mütyür. -
Zeuszos
csendes tag
Valaki próbálkozott már ilyesmivel? https://www.youtube.com/watch?v=pn5eZTuFJcw
Elméletben működhet.
-
jFox
addikt
-
RZozo
aktív tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy használat közben hirtelen elsötétül a képernyő, majd ki-be kapcsolgatással, töltőre dugással sem lehet életre hívni?
Képernyő kapcsolható a táblagépen lévő gombbal, de kép nem jön be semmi, csak halvány fény látszik a fekete képernyőnél, ami azt mutatja, hogy bekacsolva van. Ha ilyenkor képernyőt ujjal piszkálom, akkor néha látszik ott az ujjamnál villogó fehér valami, akár egy egérmutató.
Aztán egy idő után, sokadik kapcsolgatásra, majd teljes feltöltést követően miután 100%-ig feltöltöttem, újra sikerül bekapcsolni.
Ezt már nem először játszotta el. Idegesítő, hogy 1-2 napig így nem lehet használni, bekapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
RZozo
aktív tag
A jelenség egyébként olyan, mintha a gép bekapcsolva lenne, de a képernyő nem funkcionál, képet nem ad.
Elképzelhető, hogy alacsony akku töltöttség mellett "bepánikol" a készülék és kikapcsolja a kijelzőt, az érintésre ettől függetlenül még reagál valamit, csak éppen nem látom, hogy mit is érintek.
A gond az, hogy ezt követően a hálózati töltőre dugás után sem hajlandó a kijelzőt bekapcsolni, csak a sokadik ki-be kapcsolgatós könyörgésre.
Akkor ezek szerint egyedi jelenség ez nálam.
Talán legközelebbi ilyen esetnél szerviznek is megmutatom. -
balzs12
tag
Sziasztok!
Kb mennyire éri meg ez a tablet az árát ( 20ezerért tudnám megveni)
Második.. Játékokat ugyan úgy rakja fel mint pc-n?
Harmadik.. Egy bluetooth billentyűzet mennyi hozzá?
És utolsó kérdés .. Milyen játékok futnak el rajta? -
törölt tag
-
rdt89
addikt
válasz balzs12 #1833 üzenetére
Írtam róla egy tesztet is, de 20 ezerért ajándék, főleg, ha figyelembe vesszük a rendszer sebességet, ami nem jellemző ebbe az árkategóriába, pláne tableteknél. Dicséretes az 1gb ram és a 4 magos processzor. Én nem hagynám ki a helyedbe, mert 20 ezerért más platformon ezt kapod.
-
balzs12
tag
válasz Kristof14 #1839 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ.
Még egy olyan kérdésem lenne ,hogy
ha játékot rakok rá akkor azt olyan formátumba szedjem mindha windows phonra kellene? vagyis az futni fog a tableten is?
És csak az sd kártyára lehet telepíteni? Vagyis kb 2gb marad szabadon telepítgetni rá ahogy olvastam de az nem elég játékra ? -
balzs12
tag
Ismét kérdezek...
Hogy kell magyarosítani? És pontosan akkor hogy is néz ki a játék telepítés? Úgy mint gépen.. Ugyan azt az iso képfájlt rakjam fel és daemon tools-al telepítsem? És fel fog települni ugyan úgy mindha pc lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest