- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
andro_et
tag
válasz silvergod #5702 üzenetére
hát még bugos, és néhány dolog nem megy, pl a kamera és a mikrofon (gsm-hívásnál működik). Néha újraindulgat de ezen kívül nincs komolyabb baj vele. A dsp a beta2-ben nem megy, de ezt én megoldottam h átmásoltam a beta1ből a hozzá tartozó lib-eket és működött. Ahhoz h ne legyen bugos még kell várni egy kicsit
-
zso73
veterán
Jó a 27-es rom. Gyors,stabil.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Most találtam egy bug-ot a Cyanogen mod 7-ben a nálam jelenleg fent lévő 21-es zip-ben. A futó kameraalkalmazásnál, ha a telefon sleepbe megy, akkor újra bekapcsolva a kamera nem érhető el, csak a telefon újraindításával. Mondjuk nem eget rengető bug, de azért jelen van![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
-
Gloob
addikt
Szia
Zso, ez a hiba csak a launchernél jelentkezik, vagy minden esetben, amikor a képernyő fordul? Csak azért kérdezem, mert én a magam részéről a launchereknél le szoktam tiltani a képernyő fordulását. Egyszerűen nem szeretem, ha a kezdőképernyőm vízszintesbe fordul. Alkalmazásoknál természetesen már más a helyzet. Naviknál, fényképezőnél stb már kell a fordulás.Samsung Galaxy A52S
-
bostone
addikt
Ha jól láttam a djuice-nál 20000-ért elhozható készülék beszámítással, kártyásan. Ér annyit szerintetek? Ajándéknak lenne szűz kézbe. Tehát rom cserélgetés kilőve. Használható?
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Azt hiszem ez az új rekordom
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
dandroid95
aktív tag
Lg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
zso73
veterán
Nekem tetszik. Viszont a hívásokkal volt némi gond 2G-vel. Szakadozik a vonal.......Szar helyen lakom T-fos szempontjából. Nem hiszem, hogy ez lenne a gond.
A 2G,3G váltásnál vacakol is. Sokat kel várni, még vált.Amúgy stabil, és végre megmaradt a ciános háttér, és a kék szín az SPB-vel.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz dandroid95 #5717 üzenetére
A 28-ast próbálta valaki?
cm_p500_full-28.zip (Sun Feb 12 2012 02:33:18 GMT+0100 (Közép-európai téli idő ))
Fix mDeskModeKeepsScreenOn logic (android_frameworks_base)
Notification power widget mobiledata auto 2g/3g (android_frameworks_base)
Revert "Removed Vibrant from list of CyanogenMod devices" (android_vendor_cyanogen)Izgalmasan hangzik a dolog, ami be van jelölve.
[ Szerkesztve ]
-
-
SsPL711
őstag
Nekem ezek a nightly romok nem jönnek be, a szemem előtt peregnek le az akkumulátor százalékok
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
zso73
veterán
Valakinek meg van még a 21-es verzió ? A szerverről törölték.
[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
Sziasztok!
Ma szereztem egy ilyen telót és próbáltam frissíteni 2.3-ra a készüléket. A frissítés vége előtt kaptam egy hibaüzenetet és leállt a frissítés. Bármit csináltam folyamatosan kidobta a hibaüzenetet. Aztán jött a leves, hogy már be sem kapcsol, emergency mod nincs, tölteni nem tölt. Lett egy téglám. Valakinek nem volt már hasonló élménye? Mit lehetne csinálni vele mondjuk először a szervízen kívül? Köszi.
Ja és ha szervíz akkor milyen összegre lehetne számítani? -
Lacikaaa
csendes tag
Szia zso, vegre felraktam a 29 es nightly-t minden rendben volt ugy csinaltam ahogy leirtad ,nagyon popec minden okes csak egy dolog aggaszt, nagyon merul a telo...ejjel ugyhagytam es 80 %- 24% esett reggelre ...nem ertem hozza se nyultam se wifit nem hasznaltam, talan nem lepik sleep modeba ? ....ez normalis lenne a CM-eknel? mindegyik ennyit fogyaszt? koszi
Android
-
ruskop
senior tag
válasz Lacikaaa #5733 üzenetére
Hát ennek örülök. Bevittem szervízbe és azt mondták, hogy alaplapot Ők nem cserélnek mert nem éri meg. Majd 1 hét múlva kiderül.
Csak azt nem értem ,hogy ha az ember mindent úgy követ ahogy a nagykönyvben le van írva akkor miért cseszi el az LG által kiadott programok a telefont? Nem lehet frissíteni? -
Lacikaaa
csendes tag
Sajnos ,en is ezen csodalkoztam...en 2xer is teglaztam a telot az LG updaterrel....szetzedtek szervizbe....JTAG-al javitjak....eleg nehez mert kozel vannak a tesztpontok az integralt aramkoron ....kb 20 labra kell forrasztani ....szoval en nem kezdenek neki ....azert kerul dragaba a javitas.
Android
-
ruskop
senior tag
válasz Lacikaaa #5738 üzenetére
És akkor mivel érdemes frissíteni? Mondjuk rootolom a telót és gyomlálok egy kis progit a telóról és egy idő után vissza akarom rakni a gyári firmet. Akkor mivel lehet feltenni? Mert ezek szerint nem igen van ilyenre lehetőség.
Ja és a kdz-nél mit jelen a betü megjelölés? (V20c, V20g, stb)[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
Szia Zso!
Nekem meg van még a 21-es zip, ha még érdekel. Nálam még mindig az van fent!
Lacikaaaa!
Nálad valami akkor nem gömbölyű! Nálam éjszaka, fél 11-tő reggel fél 6-ig rep. módba téve a telefon max. 1-2%-ot ha esek. Van olyan is, hogy ugyanazt az értéket mutatja reggel, mint este!
Szervizről: nekem is volt már szervizben 2X is, igaz gariba ment, de mindkétszer cserélték az egész belsejét! Biztos, hogy cserélték, mert más lett az IMEI és a wifi MAC címe is![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
dandroid95
aktív tag
Hello szia mindenki!
Valakinek megvan a v20g lgmdp-s verzioja?Amit en feltoltottem az elveszett,mert bedobta a multiupload szolgalatot!A napokban lehetett emiatt kellemetlenseg,de mar visszaalltam dropboxra,csak oda a v20g-t pont nem toltottem mar fel..ha nem lenne meg,akkor megcsinalom valszeg holnap megintLg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest