- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz szabohunor #5999 üzenetére
Szia
Én kétszer gariztattam. Egyszer a 2.3.3-ra frissítésnél halt be, és nem látta a simet. Másodszor pedig szórta a hívásokat, meg a hálózatot. A második alkalommal csak úgy ahogy volt beadtam, és nem szóltak rá semmit, csak cserélték a belsejét! Egyébként mindkét alkalommal ez volt a javítás módja! Szerintem nem foglalkoznak a rootolással, csak a függetlenítéssel.
#Lasy
Két év ám a gari!![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
Gloob
addikt
Zso!
Megnéztem és 2 év a gari a T-Mobil-nál! 1év kötelező, és 1 év a T által vállalt jótállás, melynek feltételeiről a készülékkel kapott tájékoztató füzetben lehet olvasni. Azért mertem határozottan mondani, mert emlékeztem rá, hogy a T-s szervizes is 2 évet mondott rá!Samsung Galaxy A52S
-
szabohunor
csendes tag
Hétfőre várható a 2.0-s ROM. Egyelőre minden megoldva, 1 dolgot leszámítva, bejövő hívásnál a vissza billentyűvel még mindig lerakja . Sajnos egy egész napos munka sem volt elegendő a megoldására, de jeleztem a CM-nél, aztán várom a fejleményeket. Talán hétfőre az is meglesz.
-
Gloob
addikt
válasz szabohunor #6008 üzenetére
Köszi a dolgokat! Én egyelőre visszatettem a gyári 2.3.3-at, de várom a megoldást. Ha jó lesz akkor gondolom szólsz majd a fórumon, és akkor fel fogom rakni, mivel tetszik, csak így azért cikis a dolog. A 2.3.3 mellé a Te kerneledet tettem fel, és flasheltem a ringnofade.zip-et, így nincs a csengetésnél a fade effekt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
Lasy
veterán
válasz szabohunor #6008 üzenetére
a cyanogen beállításban nincsen kipipálva a vissza nyílra letétel?
t-mobilos a teló, és redbull hátlapja van.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
zso73
veterán
Hunor: A sim kárya alkalmazásait is meg tudod oldani? Jó lenne,ha átvenné,mint a gyári rom. Autópálya matrica,parkolás....
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
Egy észrevétel: Hunor romjáról visszaálltam a gyári 2.3.3-ra. A linkToSD nem fogadta el a SD kártyát sehogy sem. Nem tudta formázni, és semmit nem tudott vele kezdeni.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
dandroid95
aktív tag
Szia!
Ezen nincs semmi meglepo!Elvegre ket "kulonbozo" rendszerrol beszelunk!Mindig is megmondtak a fejlesztok hogy full wipe utan hasznaljuk a romjaikat!Es csak a kovetkezo verziot szabad raflashelni a romra!
De ugy latom manapsag az a divat hogy rahuzzuk 1ik rendszert a masikra, aztan csodalkozunk hogy "bugos"! (Nem szemelyeskedes!)Lg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
zso73
veterán
válasz dandroid95 #6014 üzenetére
Ha kitörlök mindent, akkor is számítani kellene a dolognak ? Gyakorlatilag le van gyalulva a rendszer.
-
dandroid95
aktív tag
Talan
Rom flashelesnel tobbnyire csak a system reszt formazza a tenyleges flasheles elott,szal bezavarhat a data reszen levo cuccok stb!A programok emiatt fczhetnek vagy rosszul mukodnek![ Szerkesztve ]
Lg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
Gloob
addikt
Sziasztok!
Zso!
Én is a Hunor féle ROM-ról tettem vissza a gyári V20G-t, igaz, hogy full wipe után, én még paranoiásan még egyszer egyenként végig wipe-oltam mindent, tehát az sd-ext-et és a systemet is. Utána ment fel az LGMPD-vel a ROM, annyi változtatással, hogy flashelés előtt még kicseréltem bent a recoveryt. Ezek után rátettem a Hunor féle kernelt, meg flasheltem a ringnofade.zip-et. Nekem nem volt semmi bajom a Link2Sd-vel. Elfogadta a kártyát, és használja is. A ringnofade megoldja a csengetési problémákat az elején, nincs fade effekt. Igaz nem olyan gyors a rendszer mint a Hunor féle ROM-mal, de nem rossz azért. Talán egyszer lesz jó CM alapú ROM-unk is, bízva Hunor hozzáállásában!Samsung Galaxy A52S
-
zso73
veterán
Van valami hír az új Hunor féle romról?
-
zso73
veterán
válasz szabohunor #6024 üzenetére
-
KGellért
Műholdas
Igen. Az összes alap LG ROMnál így van és eléggé idegesítő tud lenni.
Van valami Ring No Fade nevű megoldás rá XDA-n, de nem biZtos hogy 2.3.3-mal is működik.Érdekes a GigerBreak nem hajlandó rootolni a telefonomat, amingyári 2.3.3 van... Elindul a program , várok egy csomót és semmi, még mindig töltődik a Running exploit szöveggel. Erre esetleg valami megoldás? Vagy muszáj lesz ADB-ből megcsinálnom?
-
szabohunor
csendes tag
-
KGellért
Műholdas
válasz szabohunor #6028 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Eddig nagyon féltem az LGDMP-től, de azt hiszem megpróbálom.
Ugye ez semmilyen adatvesztéssel nem jár?Windows 7-ben nem találom, hogy hol lehetne letiltani az LGE Virtual Modemet, de lehet, hogy én vagyok vak... Nekem az eszközkezelőben nincsnen Modemek rész, csak Monitorok. Vagy nem jó helyen keresem? Lehet, hogy a magyar windows miatt elkeveredtem...
[ Szerkesztve ]
-
KGellért
Műholdas
válasz szabohunor #6030 üzenetére
Windows 7-ben nem találom, hogy hol lehetne letiltani az LGE Virtual Modemet, de lehet, hogy én vagyok vak... Nekem az eszközkezelőben nincsnen Modemek rész, csak Monitorok. Vagy nem jó helyen keresem? Lehet, hogy a magyar windows miatt elkeveredtem...
dandroid95 leírás szerint csak a recovery.img és még az a másik fájl kell a mappában legyen. Akkor a boot.img-t honnan fogja flashelni?
[ Szerkesztve ]
-
szabohunor
csendes tag
Üdv!
2.0a ROM feltöltve.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1503702A jó hírek:
Az ébresztőóra bug megoldva az SMS szintúgy. 3G script hozzáadva, amitől a letöltési sebesség sokkal gyorsabb lesz (ma volt hogy 1megaBÁJT/sec felett töltöttem). Teljesítmény ugyanolyan szinten maradt körülbelül, kivéve, hogy a V6 scriptet is frissítettem, most már sokkal több beállítás elérhető. ICS betűtípus, klasszikus csengőhangok hozzáadva (melyek nem állnak meg 1 lejátszás után, ami a CM nightlykban gyakran előfordul). Emellett 1-2 beállítást változtattam, például most már az ICS téma az alapértelmezett, és hozzáadtam a smoothness scriptet a ROM kódjához, így a patchet nem kell flashelni többé.
És új hátteret is csináltam, igaz ennek sok haszna nincs.A rosszak:
Sajnos az új kernellel gondok adódtak (kamera FC-t okoz, még nem tudom miért), de a ROM tökéletesen működik a régivel is. Emellett a beépített screenshot alkalmazás nem működik valamiért , de az oldalon linkeltem egy alternatív appot, mellyel gond nélkül lőhetünk képeket. A bootidő némiképp növekedett a sok hozzáadott script miatt. Sajnos a vissza gombra lerakást nem tudtam megoldani, hiába virrasztottam. CM-nél nem írtak semmit (gondolom úgy gondolják, hogy ennek így kell működnie). Zso, sajnos amiket írtál, (az autópálya matrica stb) a körülmények miatt nem tudtam megnézni, de sok kódot átírtam, elképzelhető, hogy az is működik.Egy időre visszavonulok most, sok éjjen át dolgoztam ezen, rám fér egy kis pihi.
De később majd visszaolvasgatok a fórumon, úgyhogy ha valaki felrakja és szól 1-2 esetleges bugról azt jó néven veszem, és előre is köszönöm,Sziasztok!
-
KGellért
Műholdas
válasz szabohunor #6033 üzenetére
Nekem nincs ott, és nem értem, hogy mért. A Drivereket már többször is felraktam...
Az eszközkezelőmről egy kép: LINK
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz szabohunor #6032 üzenetére
Srácok valaki tegye fel jó helyre a romot !! Lassú a rapid.. Ha ma lejön felteszem a drop boxomba............
-
Gloob
addikt
Sziasztok!
Csak most kerültem gép elé, ezért csak most válaszolok!
Elsősorban Zsó-nak!
A Hunor féle kernellel tökéletesen működik a gyári V20G. Lehetőség van a proci húzására vele, és talán a sebességen javít valamit. A rootolás megoldására látom kaptál választ, én is így rootoltam. A ringnofade zip működik a V20G-n is, én fel is tettem, és a kezdésnél már a beállított hangerőn szól a csengőhang! A modemről pedig nálam az eszközkezelőben (win7, magyar 32bit, prof verzió) igen is van egy modemek, és azt kinyitva van egy LG virtual modem, akkor is ha a telefon nincs rádugva a PC-re. Ezt kell letiltani szerintem. Ha nincs akkor a driverek nincsenek rendesen felrakva!
Így egyelőre nem tudom, hogy a Hunor féle ROM-mal mit fogok kezdeni. Engem nagyon zavar az a vissza gombra letétel probléma. Ha zsebbe van a telefon és tok nélkül szinte óhatatlanul is megnyomja az ember! Kár, hogy ezt nem sikerült orvosolni, és, hogy a CM csapat sem reagál rá! Egy darabig biztosan marad a V20G.Samsung Galaxy A52S
-
zso73
veterán
válasz szabohunor #6032 üzenetére
"Zso, sajnos amiket írtál, (az autópálya matrica stb) a körülmények miatt nem tudtam megnézni, de sok kódot átírtam, elképzelhető, hogy az is működik. "
Csókoltatlak Gobbi Hildával !! Működik a dolog !!!!!
Google Maps :Hosszó OK gomb az első belépésnél, nincs felirat.
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
Ismét nagyot alkotott a Mester. Gyors a rom, és szép is a megjelenése. A font nem annyira tetszik, vagy szokni kell.... Amúgy szuper. Végre átvette a SIM dolgokat a rom !!
Furcsa a buborékos a kezelő felület. Ide lehet tenni a gyors indítást, vagy nem tudom Biztos valami ICS ficsör. A Link to SD normális működéséhez restart kellett. A programok integráltsága szuper . Sok hasznos app van alapon a romban. Az SPB 3D elérhető végre a marketen !!!
Az az érzésem, hogy megszületett a számomra ideális rom. Persze a teszt holnap jön. Ma telepítek !! A 3g sebességre leszek kíváncsi a legjobban.Mennyi lesz lekorlátozva. Az már csak holnap.
Gratula Hunor !!"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
Dropboxba rakott Orshaz 2.0
Hátha így gyorsabb !!"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
samael81
tag
Sziasztok, érdeklődnék, hogy hunor kernelét és csak a kernelt, honnan tudom leszedni. Most gyári V20g 2.3.3 van a telón, franco kernellel, mivel paolo kernele nem igazán jött be. Ki szeretném próbálni a hunorét is és ha van olyan mint a franco, akkor inkább azt használom. Csak hazai munka no. :-)
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz samael81 #6045 üzenetére
Ha kicsit visszább olvastál volna akkor láthattad volna, hogy van aki már használja gyári rommal. Még azt is leírta, hogy hogyan tette vissza a gyári V20g-t és hozzá a Hunorféle kernelt.
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Lacikaaa
csendes tag
-
zso73
veterán
válasz Lacikaaa #6049 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a rom. Már eleve az ikonkészlet is szép. A megjelenés tökéletes, bár én nem tudtam mit kezdeni a buborékkal az asztal sarkán. A Font egy kicsit nehezen olvasható, vagy inkább szokni kell. Nem tudtam hova tenni a felületet, ami alapon ott van. Egy kis testreszabás után király lett.Húzott procival egyszer kidobott a Dolphin. Alapra téve is szuper gyors a rom, és stabil. Fagyás nincs. GPS működik mind Rigóval, mind a Google Maps-al. Böngészés tényleg gyors. 32kb-ra lekorlátozva is jobbnak tűnik a sebesség,mint a többi rommal. Az oldalak közti lapozás is gyorsabb. Végre a Marketben minden megvett, és fizetős, és ingyenes alkalmazásom ott van !! SPB 3D shell. A Sim kártyámról átvette a rom a szolgáltatói beállításokat. Ez nagyon tetszik !! Egyszerűbb, mint a netes, vagy más módon vásárolt autópálya matrica,parkolás. A rádió egy kicsit nehezen indul, és a hangot is be kell állítani, ahhoz, hogy szépen szóljon. Ez a MIUI rádió baja. Nekem a gyári szebben szól, és jobb. A névjegy kezelő a CM-ből átrakott. Szerintem ez sokkal rosszabb, mint a gyári. A finomhangolós részt, az extra turbó vagy V6 valami még nem csináltam meg...........
Wifi böngészés sebessége is nagyon jó !! Az ablakok közti lapozás is gyors...Szumma: 10-es skála 9 a rom. ( A CM-ből örökölt hibák miatt. )
Én köszönöm Hunor fáradozásait a közösségért !! Nagyon jó munka. Az eddigi legjobb rom, ami a telefonomon volt !![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest