- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_1234
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a 3G alig üzemel a telefonomon. Telenor netem van a 100 megás csomag, de még nem léptem túl, tehát nem lassithatták le nekem. Állandóan dobálja a hálózatot, vagy ha megis tartja, akkoris piszok lassú a net.. 2 mbps helyett jó ha van 20-30 kbps.
Legfrissebb AGA-ROM van fennt. Próbálkoztam már kernel cserével, cache, dalvik cahche wipe-al, de semmi javulás. :/ Meglehet oldani anélkül, hogy újra kelljen telepítenem a romot?ui.: Kellemes ünnepeket mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Mister_1234 #5001 üzenetére
Tedd csak 2G-re, és nem lesz gond. Szerintem 3G-cella szélén állsz, ez lehet a gond. Mindenhol csinálja?
-
picur220
veterán
válasz Mister_1234 #5003 üzenetére
Nem okozza vmi program ezt? Mik vannak fenn?
-
zso73
veterán
válasz bubimaci #5006 üzenetére
A 10.3 simán települ. A 11 a gáz.
A so fájlok nem futtathatóak. Csak azért vannak, hogy a flash futtassa. ( Gondolom) Linux alatt fut a so. (szerintem.)Silver: Telepítése, magyarul van ? Valami gázt látok átfutva a leírást.
"I didn't include this in the ROM Package because it will give you a bootloop on first bootup..so flash this..."
Miért a 3 fájl ?[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Mister_1234
tag
Az efféle tevékenységre mi a magyarázat? [kép] Tegnap este 89%-on tettem le magam mellé az ágyra... ma reggel már be se kapcsolt, fennt kelletett hagyni töltőn. Valami program "beakadhatott" vagy mi történt? Nem értem..
-
zso73
veterán
Nekem nincs gond a 10.3-al. A 11 ne települ. Kéziben nem is próbáltam telepíteni, mert a könyvtárban nem hozta létre a telepítő a fájlok helyét. Gondolom ez azért is van, mert a telepítő nem jól rakja fel a flash progit. A 10.3 meg nem oda teszi a fájlokat.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
dandroid95
aktív tag
válasz Mister_1234 #5009 üzenetére
Aztarohadt!
Hat nem tudom..eleg fura lenne hogy par perc alatt esik 80%ot egy program miatt
Ha be is ragad valami akkor az folyamastosan fogyasztja az aksit,de ilyet
Szerintem erre ertelmes magyarazat nem nagyon vanLg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
ben11
őstag
válasz dandroid95 #5011 üzenetére
Egyértelműen valami hiba. A kérdés hogy sw vagy hw, azaz hogy maga a rendszer mérte el a töltöttséget(velem is fordult már elő ilyesmi, bár nem ilyen mértékben), vagy az akku hibásodott meg.
-
Mister_1234
tag
Nagyon újratelepítés szaga van a dolognak.. kezdenek halmozódni a gondok. Fagyások, alig kezeli a 3G-t, most meg ezis.. pedig nincs nagy gond az AGA rommal. Az akksinak nemhiszem, h baja lenne, ezenkívül 1x fordult még elő, hogy koppra lemerült a telefon. Próbálok rá vigyázni, de ez azért ilyesztő volt igy reggelre.
-
samael81
tag
Sok olvasás után megpróbáltam a rom cserét. Sikerült. Most a következő van fent:
Nessy #Hypnos2 + fserve Goldenleaf.v111206 kernel /Froyo 2.2.2/
Eddig csak jókat tudok írni róla, pedig még nagyon friss az ismeretség.[ Szerkesztve ]
-
Lacikaaa
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kerdesem , mar 2xer teglaztam a telot most mar ovatosabb vagyok ,de amiota felraktam utolag KDZ-vel a v20G szoftot nagy ritkan lefagy a telo , a fizikai gombok vilagitanak es a kepernyo fekete ez mitol van vajon? Valami program zavarna be? mit javasoltok hardware/reset? Minden tippet megkoszonnek
Android
-
silvergod
őstag
azért mert a status bar kinézetét nem tudta belerakni a romba.
de most nekem sikerült azt is felraknom,igen csúnya vele mert van fent egy fehér sáv,és nem szép. ezért csak simán fel a rom-ot és kész.
a gapps az meg a google alkalmazások (market,gmail,youtube stb.) ilyen már cm7-nél is volt nekem szokványos hogy külön kell feldobni.
a telepítése az recoveryből,és le van írva mit kell format,wipe stb.
nem tudom a magyar alatt mit értesz.a romban van magyar nyelv ha esetleg ezt.
na de persze előtte mindent ments! ha gáz van akkor csak visszaállítod a régit,recoverybőlIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
ertz
aktív tag
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Fórumtársnak!
-
picur220
veterán
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Karacsonyt Mindenkinek!Velemenyeteket szeretnem kerni, hogy szerintetek One-t vagy Samsung Gio-t vegyek?
A One-nak milyen bug-jai, hibai vannak? Az akku max mennyit birja? Foleg azok velemenyet varom akik mar regebb hasznalnak One-t.Koszonom elore is!
-
ertz
aktív tag
válasz sbernardo86 #5022 üzenetére
Szia!
Nekem jó fél éve van meg. A 2.3-mas rommal már nem tudok róla, hogy komolyabb 'bug' lenne benne. Anno régen volt, hogy ha megértintetted 100%on ment a proci, de ez már a múlt.
A két telefon összehasonlításában nagyon fontos szempont, hogy míg az Optimus One-ban 512Mb ram van, addig a Gio-ban csak 278Mb. És hidd el ez szinte mindennél fontosabb...
A kijelző mérete és felbontása teljesen ugyan az, a kamera is teljesen hasonló, csak az OO egy kicsivel jobb videót tud felvenni. A processzora a Gio-nak alapból 800Mhz-en teljesít, de ha megnézed ugyanazt a procit 'turbózták' fel ott is, ami az OO-ban is van. Ennek köszönhetően a mi kis 600Mhz-ünket olyan szépen lehet húzni a SetCPU programmal, mint a mesében...
Nekem ha most kéne döntenem a kettő közül, akkor is az Optimus One-t venném.[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz sbernardo86 #5022 üzenetére
Egy éve nyúzom. Hibája nincs. Néha lassan ébred az álomból, de más nincs. Gyári cuccokka használom, mert sok launcher,háttér bugos szar. És ettől megfekszik..............Hiába a fizetős SPB 3D shell......
A gio jobb! Proci 800 MHz. És a support is jobb. A szervíz ugyanaz.
Okostelefonéknál az 1 nap lemerülés az normális. Kevés használat mellett 3-4 napot is kibír Lg
Se Neo nem fér bele ? Próbálj 1 GHz körüli telót venni. És ha lehet újabb procival.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
sziaszok.
megvan még valahol a régi root leírás.
szereztem egy c660at de semmi nem kezeli.
tuti azzal menne,de most nem találom+36702778032
-
zso73
veterán
Hol ? A 7. pontnál ?
A hibaelhárítást menet közben, az elakadás után ki, és bekapcsolni próbáltad ?A gyerekem galaxy minijén nem akad az új market. Az én masinámon meg diavetítés.... Ez mitől van ?
[ Szerkesztve ]
-
dandroid95
aktív tag
Pontosabban melyikre gondolsz?
Volt egy manualis amit szanaszet copyztal,masrol meg nem tudok!
z4root,universal root,gingerbreak ezeket probaltad?vagy 2.3.x van a telon?
Lgmdp-vel nem lehet ra recoveryt flashelni?zso73: ugyanaz a verzio van fennt?ugyanaz a net?
probald meg atmasolni az overol az apkt a tiedre es telepitsd azt[ Szerkesztve ]
Lg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
Lasy
veterán
igen probáltam,
és meg is találtam a hibát.
echo 1 > /data/local/lge_adb.conf
ez a helyes szoveg,és nem a sok szókoz.
mint látható az ékezeteket még nem találtam meg.bevallom orulnék egy recovery-nek is,de azt még nem találtam. pontosabban az lg oldalán van valami,de nem tudom az jó-e.
még csak 2napja van nálam,de sok felesleges app megy és kevés a 188mega neki.
ha sok progi megy akkor jó a memória,de ha kevés akkor nem tetszik neki.
amúgy nem rossz kis kutyu.
android 2.3.4 alapból.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
zso73
veterán
válasz dandroid95 #5030 üzenetére
25/5MB-es net van Wifire. Arról megy mind a két telefon. Napi frissítéssel a market. Volt már uninstallálva a market, és újra, volt már gyári visszaállítás utáni frissítés, és minden. Tetű lassú. Az old markettel használom a gépet. Kijött a lagújabb market most a múlt héten. Az sem jó....Megpróbálom, amit írtál.
-
Mister_1234
tag
Srácok, van egy kis problémám! Feltettem a CM7-es romot, de a böngészőben, és egyéb helyeken /konkrétan sehol/ nem fordul el a kijelző. Üritettem /cache , /Dalvik-cache , tettem fel új kernelt, de semmi. Valaki ötlet? Vagy tehetem vissza a gyári romot?
-
Lasy
veterán
-
nagyúr
Sziasztok!
Melyik a legujabb használható sw a p500-ra ?
nekem jelenleg 2.2 van rajta v10D
ma rádugtam talál-e ujabb sw-t,de semmi,
gondoltam Ti többet tudtoksemmi nincs még alakitva a telón unlock-on kivül.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
zso73
veterán
válasz Mister_1234 #5039 üzenetére
Factory reset ?
Akoska: 2.3.3 V20G
IMEI számot beírtad ?[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Ingyen letölthető 100 népszerű fizetős Android alkalmazás
2011. december 26. hétfő 13:25
Remek ajánlattal állt elő a GetJar: karácsony alkalmából a legkeresettebb fizetős alkalmazások ingyen letölthetőek az oldalukról.
Ez nem warez, az akció valóban ingyenes. Nem kell mást tenni, mint – gyorsan! - felkeresni a GetJar oldalát és kiválasztani a száz felkínált alkalmazás, játék közül, bármelyikből a nekünk tetszőket. Először érdemes korrekt módon megadni a mobilunk típusát, aztán kiválasztott applikációnál a „Download” gombra kell kattintani.
Samsung Galaxy A52S
-
nagyúr
válasz akoska07 #5044 üzenetére
ez alapján csinálnám a root-olást,és elég régóta azt irja ki hogy gigerbreak running.
a telefonon sem ir ki semmit hogy vmit tennem kellene.meddig kell azzal várni ?
olvastam hogy 2 kérdést kellene feltennie,de még nem jöttek.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
silvergod
őstag
Azért ügyeltek rá hogy ne legyen benne sok hasznos program vagy játék
100ból ha 2-3 ér valamit,de többször kellene ilyet nekik csinálni...bár mondjuk eddig sem ez volt a jó programok beszerzésének tárházaIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Gloob
addikt
válasz silvergod #5046 üzenetére
Naná! Azért gondolhatod, hogy egy SPB 3D-t nem adnak oda csak úgy! Ennek ellenére azért van bent jó is. Beweather, beautifulwidgets. smartoffice pro, ToDo, agenda plus, meg ezt a wavelaunchert is próbálgattam. Valóban többször lehetne, hátha egyszer befutna az SPB 3D Shell is.
Samsung Galaxy A52S
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest