- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz bubus66 #4800 üzenetére
Tehát mivel jövő időben írod, ez azt jelenti,
hogy az a bizonyos open EU vátozat
ugyanúgy nem open mint a HUN???-------------------------------------------------------------
Tudom ha van 5 percem
használjam a Szerkesztés-t![ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4801 üzenetére
Az Europa Open az nem azt jelenti, hogy a bootloader nyitva van.
A Black-nél az L7 mindegyiknél, így volt elnevezve, és ott sincs nyitva a bootloader az ICS-n.
Próbáld ki az EUO-n kdz-s változatát és meg látod, hogy nyitva van-e a bootloader vagy sem, kísérletezni neked is olyan jogod van mint másnak.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tzsolesz
nagyúr
Srácok. Valaki készítene ebben a szép napos időben 1-2 makrót virágokról, meg 1-2 távolabbi képet JB rommal?
Nagyon leköteleznétek. -
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4804 üzenetére
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4808 üzenetére
Tessék ezen leírás alapján vársz 30 percet é saz EUO bootloader kinyílik hajrá. kíváncsi vagyok rá.
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4810 üzenetére
Ezzel nem veszted el a garanciát. Nyugodtan meg csinálhatod.
-
Milestone2
nagyúr
válasz bubus66 #4811 üzenetére
Te mondtad, ha a bootloadert kinyitja a felhasználó,
az garanciavesztéssel jár...nem?Bár igaz, azt is írtad, hogy nem feltétlen jár garanciavesztéssel,
hiszen ha a szervízbe adás előtt hazavágja az ember az alaplapot(?),
akkor már nem biztos, hogy meg tudják állapítani, hogy meg volt-e
nyitva a loader. Már csak azt áruld el, hogyan lehet, "biztonságosan"
hazavágni az alaplapot. Ha szükségem lenne rá...[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4812 üzenetére
A kdz updater megmutatja neked hogyan kell, mi az a biztonságos hazavágás? Ha az EUO fél-1 óra állással kinyitja akkor ugyan ennyivel szerintem vissza is zárja próbáld meg és mindjárt kiderül. Egy próbát megér kíváncsiak itt mások is rá. Neked arra nem lesz szükséged, hogy szándékosan haza vágd.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4814 üzenetére
Hahaha honnan töltötted le a képet? Az EUO-ét nem kell kinyitni az kinyitja magától, állítólag. Mi van nem mered kinyitni? Nekem kellene, hogy az SD kártyát használja minden szívfájdalom nélkül kinyitnám, mint ahogy ki is nyitottam.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Milestone2 #4816 üzenetére
Várjál jött egy újabb ötletem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz bubus66 #4815 üzenetére
Komolyra fordítva én biztos, hogy várok, keresgélek, olvasok,
vagy valaki kitalálja, hogyan lehet, vagy az LG látja be hogy hülyeség amit csinál,
vagy lejár a garanciám és akkor belecsapok a hackelésbe...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz bubus66 #4815 üzenetére
Egyébként, ha valóban van olyan ismerősöd, akiről írtál, akkor nem nagy művészet.
Mivel nekem nincs, ezért én nem vagyok semennyire sem bátor.
Egy rossz-elhibázott mozdulattal megöltem az előző telefonomat.
Gondolod, hogy a következővel kísérletezgeteni kezdek? Hát nem...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4819 üzenetére
Na látod ez az amit én nem várok meg. És akkor mi a baj lehet kísérletezgetni,ha nem jön össze akkor meg a szerviz be viszed, nem tudja megmondani, ha az alaplapot meg fekteted, hogy mokoltad a telefont. olyan nagyon nem esek kétségbe, ha tégla lesz belőle max eladom alkatrésznek, vagy használom könyv nehezéknek.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz bubus66 #4821 üzenetére
Mint mondtad, szükségünk van az olyan kísérletezgető-feltalálókra mint Te magad vagy.
Csak az a nagy kérdés, hogy ezek a úttörő-felfedezők utána mit kezdenek az infóval.
Magukkal viszik a sírba, vagy megosztják a nagyérdemű közönséggel...???
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4822 üzenetére
Pontosan de nem csak egy emberre van szükség hanem többre.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz eladogeppc #4793 üzenetére
Nekem Lock. Most néztem meg. (V20C)
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4825 üzenetére
(#4825) Milestone2
Hát akkor minek kell a garancia? Ha nincs kedved elb@szni? Pontosan addig lehet kísérletezgetni amíg garanciális.
(#4824) sarkanyolo2
Miért azt hitted, hogy unlock?
[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
-
Milestone2
nagyúr
válasz bubus66 #4826 üzenetére
Alapvetően az a parám, hogy az MM2-nél még ismerős is volt
a Moto nagyszervízben, úgy tűnt le van vajazva,
hogy garanciális lesz, akármit csinálok, aztán mégsem lett az.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4832 üzenetére
Azt hogy próbáld meg az EUO-t ahogy leven írva, hogy kinyitja-e tényleg a bootloadert. (szerintem nem nyitná ki az XDA-s leírás alapján). Megvárod a félórát vagy az egy órát és akkor kell megnézni. Max ha nyitva marad akkor még is szükséged lehet, arra, hogy haza vágd, ha valami gondja lenne. (igaz milyen gondja legyen)
-
Milestone2
nagyúr
válasz bubus66 #4833 üzenetére
Ha nem b@szgattál volna annyit, lehet bíznék annyira, hogy meg is tenném.
De szerintem sokszor átléptél egy határt, ami miatt nincs bizalom.
Pedig ha egy oldal egyik vezérbikája mond valamit, arra figyelni illik.
De te úgy csinálod, hogy pár hozzászóláson keresztül úgy beszélsz,
ahogy egy igazi vezérnek (vagy hozzáértőnek) kell. Aztán hirtelen
minden ok nélkül váltasz és átmész kőtaplóba, ez nem a legjobb...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4834 üzenetére
Jogos igazad van, oké rendben akkor én többet nem szólok hozzá csak csendes szemlélő leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz bubus66 #4835 üzenetére
Nehogy már csak két végletet ismerj...
A nem szólok hozzá és a durván beszólok között van valahol egy középút is nem?
Valami olyasmi, hogy segítek a nálam kevesebbet tudóknak...
-
Adonimus
senior tag
Üdw emberek. Szeretném kérdezni, hogy Mp4-től át lehet kapcsolni a videófelvétel formátumát valami másra? Ha igen, hogyan?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
tzsolesz
nagyúr
Nos, szép napos fotókat valaki, esetleg virágról makró?
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #4839 üzenetére
(#4839) Milestone2
Amit küldtél nekem PÜ-ben az is bootloader nyitással (a téma összefoglalóban bent van magyarul) működik 2. pont olvasd el légyszíves köszi. Mert anélkül nem teszed fastboot módba. Miért nem nyitod ki azt a szaros bootloadert és akkor nem kell azzal foglalkozni, hogyan lehet rootolni.
Vége
(#4840) Adonimus
Mindjárt küldök agy konvertáló programot.
(#4841) tzsolesz
Majd később mikor viszem majd le a kutyát, csinálok, minek kell? A Blacke hülyére veri szerintem
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Adonimus #4840 üzenetére
(#4840) Adonimus
Fényképező/Videó felvétel/HD rá tapizol kijön egy ablak és ott ki tudod választani, bocs azt hittem konvertáló kell.
tzsolesz mindegyik beállítással, vagy elég ha automatán csinálok egyet.
[ Szerkesztve ]
-
droidforever
tag
Hogy lehet makro kepeket csinalni,a valaszokat koszi
-
sarkanyolo2
őstag
válasz droidforever #4846 üzenetére
Droidforever
Azt hiszem, hogy a portré lesz az.Tzsolesz
Csináltam egy jó pár képet portré módban. Hamarosan feltöltöm valahova.A POLARIS OFFICE nekem felajánlotta a frissítést, most már rendesen működik JB alatt.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Milestone2
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #4847 üzenetére
Nekem is felajánlotta, csak wifin nem csinálja meg.
-
sarkanyolo2
őstag
-
Milestone2
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #4849 üzenetére
Yuppeee! Most már nekem is...!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest