- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
A BÜDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS SZÁJBA BASZOTT KURVAY ÉLETBEEEEEEEEEEEEE SIKERÜLT KINYITNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DDDDDDDD
V20O-n!!!!!!!!
KURVA YNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT
ISTENEM::::: mekkora hülyeség miatt nem nyiult ki. MAJDNEM KIBASZTA A SZEMEM SZINTE MINDIG:: MAJD LEIROM HOGYAN SIKERÜL
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
BeanStalkohoz kapphatok egy gappsot? Vagy jó a cm11 esé is hozzá?
-
prannk
őstag
válasz H.Bencike #10805 üzenetére
Hamarosan végzek a romolgatássokkal és leírom. kb 1 óra..
Milestone2 : NFC miért nem lehet kilőni cm11 en? Kinyomom azt magától visszakapcsól. Szívja az aksit 32% ban.
+képernyő lapok számát hogyan tudom 1 re állítani?
+menüben az ikonok mérete állítható?
Nekem mintha a beanstalk jobban bejönne[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Na:
1SB Hibaelhárítás be. (Tök mind1 milyen verzió alól csinálod.. Én V20O-n nyitottam)
Csatlakoztasd a telefont akksi nélkül.Villog az OMAP4430 az eszközkezelőbe. Ha nincs fent tedd fel. HA fent van töröld le és rakd fel újra. Ne rakd vissza az aksit!
Utána fastboot mappába mappában van egy start Indítsd el és 1 es gomb!! (én itt 2 est nyomtam mindig vagy a start_fastboot al raktam fel a fastboot drivert. Hiba volt!! Azért nem nyílt.) Majd ha irja hogy wait level 5 valami akkor rakd vissza az akksit. És ha végzett az eszközkezelőbe megjelenik a LG P2 driver. Rakd fel manuálisan a fastboot mappa usb_drv_windows mappa elérési uttal. Ha ezek megvannak akkor parancssor (nem kell rendészérgazdaként)
Beírod ezeket:
cd\
cd android
adb devices
adb reboot oem-unlock
És elő is jött a Fastboot menu
10-15 másodpercig hangerő fel. Így nyitod. Utána 10 másodpercig bekapcsoló gomb és újraindul(vigyázz mert egyből csinál egy hard resetet magától! Úgyhogy mentsd le a cuccaid meg ami kell.) Utána leellenőrzöd hogy Unlock e. Ha igen megint:
cd\
cd android
adb devices
adb reboot oem-unlock (ez után nekem elkezdett mindenféle drivereket telepíteni amiket eddig nem is láttam.Ha elöjött a fastboot utána fastboot devices. Itt kiírja,hogy 01234567. Utána pedig android mappába bemásolod a 6.0.4.5 recovery-t és: fastboot flash recovery recovery.img (nekem recovery.img volt a neve) Utána megint hosszan bekapcsoló gomb. Előhozod a cwm met Vol UP+ Home + Power (LG logó megjelenik elengedheted. Tovább ne nyomd mert befagy.) Azt innen től azt csinálsz amit akarsz
omap+fastboot+ android [link]
Ezeket a C:\ rakd.Na sok sikert! Majd írjatok,hogy sikerült e így. De sztem mennie kell.
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Milestone2 mit kell csinálni,ha fel akarom tenni a beanstalkot és megmaradjon minden?
Meg ezt a google keresőt,nem igaz,hogy nem lehet leiltani..
Eddig jó a cm11.. Tetszik. kész is vagyok mindennel. Most megnézzük a beanstalkot.
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Meg ami van a blogodba,hogy KÜLSŐ SD re telepít. Nekem a belsőre rak mindent.
-
Milestone2
nagyúr
válasz prannk #10809 üzenetére
Eloszor is GRATULA!
Masodszor ma nem voltam gepkozelben, most is mobilrol.
Harmadszor, mi az hogy felrakni a beanstalk es megmaradjon minden?
Mi van most fenn?
Egy korabbi beanstalk?
Akkor wipe cache + wipe dalvik, majd install frissebb beanstalk (ez az update).
De egyik fajta portolas nem updatelheto masik fajta portolassal.
(Tehat mokee updetelheto mokeevel, de nem updatelheto beanstalkkal...)
Bar en nem szeretem az update, en mindig clean intall.EGYEBKENT A LEGJOBB A MOKEE JELENLEG!!!
Holnap tobbet leszek elerheto, delelott.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
kertsa
senior tag
Hogy a kezdőlapon kicsi ikonok legyenek, hol tudom állítani?
-
prannk
őstag
válasz Milestone2 #10814 üzenetére
Most cm11 van fent. És beanstalkot akarom.
-
Milestone2
nagyúr
válasz prannk #10816 üzenetére
Prannk!
Banyek a Beanstalk is CM11, csak portolt...
Artas féle CM11-re nem tudod átvinni (update) a Beanstlakot...
Két különálló program! Csak tiszta telepítéssel lehet rendszert váltani.
Bármilyen rendszermentő programmal (Titanium Backup, Nandroid Manager vagy amit akarsz) megpróbálhatod az appokat, beállításokat átmenteni, de szinte mindig okoz valami gondot....(tapasztalatom szerint)Váljék egészségedre, ha azt akarod....(csak meg mertem említeni, hogy jelenleg nem az a legjobb)
Kertsa!
Nem tudom követni, ki milyen rendszeren van éppen...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
kertsa
senior tag
válasz Milestone2 #10818 üzenetére
Most v20h van.
-
kertsa
senior tag
A 6.0.4.5 recovery van a telefonomon. Arra készülök, hogy nyissam a bl-t és előtte szeretnék egy backup-ot készíteni, de... can't mount backup path hibát ír ki, mikor nyomok a backup to external_sd-re.
Mi a bibi?
-
prannk
őstag
válasz Milestone2 #10818 üzenetére
Szóval akkor backup a rendszerről?
Jól van. Majd felrakom beállítgatom és eldöntöm melyiket fogom használni
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz kertsa #10821 üzenetére
Most a másodlagos Artas féle recorol beszélsz? Az 6.0.2.1. Akkor ezt te flesselted át 6.0.4.5-re...
Annyi bizonyos, hogy nem csatolódott fel az SD.
Mounts and storage menüben van olyan pont, hogy mount external_sd?Vagy mondok egyszerűbbet backup to sdcard (ez gyári esetében a belső memória) remélhetőleg elfér ott.
Ha elfért, akkor miután elkészült a mentés és újraindítottad a rendszert egyszerűen TC-ben átmásolod a teljes clockworkmod mappát a külső SD-re...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
prannk
őstag
És ha új romot rakok fel akkor wipedata/factory reset wipe dalvik cache? aztán mehet fel?
-
bubus66
nagyúr
válasz kertsa #10821 üzenetére
Azért nem tudod a backupot megcsinálni mert nincs nyitva a Bootloadered és a recovery nem tud ez miatt az extreneal_SD-re másolni.
(#10823) Milestone2
Édes mindegy melyik számú recovery van fent ha a bootloder nincs nyitva akkor nem fog tudni a külsőre másolni, csak arra amit te írtál. A belső SD-én de ott meg nem fog elférni mert a rendszer 500 MB vagy 1GB ( ez meg hagyja az appoknak)nem enged telepíteni semmit sem sem
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
prannk
őstag
válasz Milestone2 #10826 üzenetére
Milyen stabil rom van meg?
Nem lehet kiszedni ezt hogy írok vmit azt ki javítja minden hulyeségre? Ellenorzo ki van l övé.
-
-
kertsa
senior tag
válasz Milestone2 #10823 üzenetére
Valamiért nem ismerte fel a külső sd kártyát. Kivettem majd visszatettem és jó lett.
A prannk féle bl nyitást szeretném megcsinálni. Annyi nem értető belőle, hogy a recoveryt honnan telepítem újra? Ezt le kell szednem valahonnan?
A többi része az elég szájbarágós? Mert akkor eligazodok rajta
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
válasz prannk #10832 üzenetére
Már itt elakadtam
Csatlakoztasd a telefont akksi nélkül.Villog az OMAP4430 az eszközkezelőbe. Ha nincs fent tedd fel. HA fent van töröld le és rakd fel újra. Ne rakd vissza az aksit!
Nem jelenik meg az eszközkezelőbe az OMAP4430, hanem ez az ablak ugrik fel 5 másodpercenként.
(#10833) joci221 nekem is 8.1 x64 van fent...
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kertsa #10834 üzenetére
Frissíts rá az eszközkezelőben, és kerestesd meg felfogja tenni a 64 nem nagyon teszik neki. Tegyél fel egy 32 bites és mindjárt menni fog vagy telefonon a dirtywindows.hun regisztráld le a 8.1 nekem azóta mióta leregisztráltam még nem volt olyan, hogy ne találta volna meg a drivereket.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
bubus66
nagyúr
válasz kertsa #10838 üzenetére
neked nem ott fog bejönni ahol én bejelöltem mivel nekem nem kell az OMAP driver stb ezért felül fog neked valahol az ikon megjelenni.
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
WIN 8.1 en nem tudsz OMAPOT telepíteni! Van egy program ami elmenti az egész géped. Rakd fel a win7 sp1 32 bitet és utána a programmal visszaállítod a windowst. ÉS megint 8.1 et bootol. Én is ezt csináltam
Acronis True Image Premium 2014.
USB HDD re készítsd a mentést. Minden programot,beállításokat elment. És ugyanúgy visszarak mindnt.
Nekem 80gb bakcupot megcisnált fél óra alatt. Visszarakta 15 perc alatt[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Azt elfejtettem írni,hogy a V20O (amin nyitottam) azt kdz offline frissitésnél a régíónak nem Hungary-t állítottam be,hnem Polland-ot. (Polish)
-
bubus66
nagyúr
válasz prannk #10845 üzenetére
prannk
Semmi köze nincs hozzá ugyan azt az EUXXX t rakja fel a Karakószörcsögi is meg a ez EU.is ezekben csak a bulid.prop vanb a nyelv átírva az adott országra. Sőt a szolgálatós is alapból ezt teszi fel csak ott szolgáltató(ok) vannak a bulid.propba be írva Én a Win8.1-re a Telefonon aktiválta simán fel tettem addig még nem volt aktiválva szóba se ált velem. Azt meg magad sem hiszed el hogy azért ment tönkere a telefonod mert a win7 32 bitet használtad.
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
válasz bubus66 #10847 üzenetére
Azért írtam,hogy amikor felraktam a win 7 32 öt itt rontottam el a telefont. ÉS fennhagytam a win32 öt amig nem kaptam vissza a telót. És tegnap nyitottam ki a bootloadert. És most raktam vissza délelőtt a 8.1 es backupot.
NEm azt akartam írni,,hogy win7 miatt romlott el
Csak leírtam,hogyan nyitottam ki. Nem tom számít e. Így csináltam,így nyílott. DE KINYÍLT! 3 hónap szenvedés után
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Kamera beállitást tudna adni vki cm11 re? Milyen beállitásokkal lehet a legjobb kepet csinalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest