- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Velem beszélsz az XDA-n is.
LG hivatalos frissítővel v20h-ra tudsz frissíteni.
A v20o LG firmware oldalról letöltött kdz-ből lehet offline módszerrel.Én még a régi toolkittel nyitottam.
Azóta van az uj toolkit amit Prannk irt.
Mindenn ott van a Logoutban, amit linkeltem neked.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
dafuq
csendes tag
válasz Milestone2 #10652 üzenetére
Hogy tudom megnézni, hogy sikerült-e a nyitás?
-
prannk
őstag
Tessék: [link]
Visszaállsz v20B vagy V20C
Majd lehet leírja valaki lépésről lépésre. De én most nem érek rá. Majd pénteken tudok segíteni,ha addig nem kapsz segítséget.
De röviden:
Visszaállsz v20b,vagy v20c re
Utána teló kikapcs akksi ki. Rádugod gépre eszközkezelőbe villogni fog az omap driver majd kézi telepítéssel megadod neki az utat ( videó )Utána fastboot.bat ot indít aztán ha kiíírja,hogy wait.... nem tudom akkor aksi vissza és megjelenik a LG P2 vagy mi. Ezt is telepíted kézileg.
Utána C re kibontod az android mappát. CMD ét megnyitod és elnavigálsz az android mappáig:
cd\..
cd\Android
adb devices
adb reboot oem-unlockÉs hátha előjön a fastboot menu
Videón megvan minden.
Jó szórakozást,sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
dafuq
csendes tag
Nos úgy néz ki találtam egy embert aki elcseréli velem a készüléket, így a fáradozásotokat nagyon köszönöm, ennyivel is okosabb lettem, de váltok WayteQ Talk 5H-ra!
Köszönöm srácok.
Üdv nektek. -
Milestone2
nagyúr
válasz prannk #10657 üzenetére
http://logout.hu/tema/re_lg_optimus_l9_nagyravagyoknak/hsz_10535-10535.html
Ezt olvasd még el hozzá!
Sok sikert!Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
roland9408
csendes tag
valaki próbálta már a V20P-t?
-
prannk
őstag
válasz roland9408 #10661 üzenetére
lol
Én az O-t már igen De P most jött sztem. O nál 0.1mb al nagyobb
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
válasz Milestone2 #10659 üzenetére
Szerinted az okozhatott galibát,hogy én nem így írtam a \ jelet,hnaem így / ??????
-
Milestone2
nagyúr
válasz roland9408 #10665 üzenetére
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10666 üzenetére
jó de ha módosított kernelel használod akkor azért más...mint egy gyárival nem?
-
Milestone2
nagyúr
válasz roland9408 #10667 üzenetére
Gyári kernellel is jobb volt, mint az addigiak.
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10668 üzenetére
akkor ha már nagyon teli van szeméttel a teló felrakom mondjuk lehet akkor már a P-t csak remélem nem ilyen szolgáltató által telerakott selejt alkalmazással van teli
-
Milestone2
nagyúr
válasz roland9408 #10669 üzenetére
Melyik országnál van a P?
Van mellette szolgáltatónév?
Majd megnézem...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10670 üzenetére
'ESP/SPAIN' és nincs szolgáltató
-
Milestone2
nagyúr
válasz roland9408 #10671 üzenetére
Azt -elméletben- tudjuk használni.
Tehát frissítheted LG szoftverrel, -szerintem- ismerni fogja a magyart is, de garanciánál felfigyelhetnek rá, hogy magasabb verziószámú mint a hivatalos HUN, vagy EUO verzió. Méretéből adódóan túl sok újdonság nincs benne.
De ezzel megdőlt az a pletyka, amit magam is olvastam, hogy a v20o az utolsó firmware az L9 P760-hoz...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Milestone2 #10672 üzenetére
Ha lesz időm, lehet megnézem belekerült-e a duplaklikkes ébredés-elalvás...
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
A minap a v20c-t cseréltem v20h-ra... hiba volt... eddig úgy tűnik, hogy a v20c gyorsabb volt egy picit. De mindegy is, mert napokon belül lejár a garancia. Szeretném stabilan gyorsítani a készüléket.
Milyen lehetőségeim vannak, hogy minden sallangtól megszabadíthassam?
Ajánlanátok nekem stabil verziókat?
Használni szeretném, nem pedig hetente telepítgeni.
-
prannk
őstag
V20O ra frissítsetek.. Az tényleg jobb mint a H. Nekem az volt fent egy jó hónapig. Nagyon észre lehetett venni a különbséget. (gyorsaság,érzékenység,nem voltak fagyások)
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10672 üzenetére
Nekem garis még...de ha valami gond lenne vissza tudom rakni a régebbi verziót nem? Mondjuk a H-t, nem rootoltam meg semmi úgyis észreveszik?
-
Milestone2
nagyúr
válasz roland9408 #10676 üzenetére
Ha vissza tudod DOWNGRADE-lni, root nem volt rajta, akkor elméletben okés vagy, de minden a szervizes szakmai tudásán múlik. Egyedül az alaplaphalott készülékekkel nem tudnak mit kezdeni.
-
prannk
őstag
Az LG Electronics bejelentette, hogy Lengyelország után Magyarországon nyitotta meg márkaszerviz-hálózatának következő európai székhelyét. A cég tájékoztatója szerint a Váci úton lévő szerviz célja a gyorsabb és pontosabb ügyfélkiszolgálás és az vásárlók elégedettségének növelése, hiszen most már a cég termékeinek tulajdonosai közvetlenül a gyártó munkatársaihoz fordulhatnak a meghibásodott termékekkel. A szervizközpontban történő kiszolgálás és szerelés mellett a gyártó autós kiszállást is biztosít az ügyfelek számára, az üzletben pedig terméktartozékokat és kiegészítőket is értékesítenek.
A gyártó világszerte növeli ilyen egységei számát, és azért hozta létre szervizközpontját Budapesten, hogy a hazai fogyasztóknak még kevesebbet kelljen várakozni, illetve még szakszerűbb és pontosabb kiszolgálást kapjanak: „A szervizközponttól azt várjuk, hogy felgyorsítja majd a folyamatokat, hiszen az ügyfelek ide személyesen elhozhatják meghibásodott készülékeiket, közvetlenül beszélhetnek szakembereinkkel.
Gyorsabb
10. napja van már szervizben
-
Long Man
tag
Már erre sem fogjuk tudni használni L9-ünket (és sok más mobil-t sem) :
Mostantól már csak játékra - eszközök gyors csatlakozására, matricák felismerésére - jó a telefonban lévő NFC, terminálon fizetésre nem.
"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
roland9408
csendes tag
válasz Milestone2 #10677 üzenetére
melyik módszerrel frissítsem? offline-al vagy F6 amit bubus írt?
-
Milestone2
nagyúr
válasz roland9408 #10681 üzenetére
Én ezzel és ezzel tettem. (Ugyanaz kétszer leírva) Új módszer, köszönet Bubuséknak! És működik.
Most fenn van a v20P!!!
Készítek majd nektek backupot, bár a zárt BL-esek csak így KDZ-ből tudják felrakni.
-
bubus66
nagyúr
válasz roland9408 #10681 üzenetére
Erről készül leírás majd külön köszönet a G2-es topickból DroiDMester fórumtársnak
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Long Man
tag
válasz sarkanyolo2 #10680 üzenetére
Igen, ez a Google most érvényes álláspontja.
Pénzügyi szolgáltatók valószínű meg fogják oldani a használhatóságát a saját alkalmazásaikon keresztül.
Csak bosszantó, hogy eddig LG csak az L II. szériára és az újabbakra ígéri a 4.4-et - (pedig elméletileg kisebb a hardverigénye és azért se nem olcsó, se nem gyenge a P760, plusz még jól is néz ki) - és most még a Gugli is korlátozni akar.
(ha másért nem is, a piros-fehér háttér milyen jól nézne ki induláskor)[ Szerkesztve ]
"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
bubus66
nagyúr
Ezen leírás alapján lehet próbálgatni cserélgetni a ROM-okat
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Long Man
tag
válasz Azharel #10685 üzenetére
, ... először tréfának szántam ... nem gondoltam, hogy rossz tréfa lesz
Mondj valami (rosszat) a 4.4-ről ...
(ismerősöm most vett Sony Z2 Tablet-et, de nekem kellene karban tartani,
Mi hibára lehet számítani?
Vagy csak az LG "csokis nápolyija" sikerült rosszul?)[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
válasz Long Man #10687 üzenetére
Elméletileg ami maga a rendszer sara az a gyakori adat kapcsolat eldobás, random reboot, gps gondok.
LG G2-m van, 4.4.2 alatt sistereg a füles, beragadt a bluetooth, lefeleződött az akku idő, auto fényerő használhatatlan. Ezen felül még az ART sem elérhető Hogy engedheti meg magának egy gyártó, hogy egy felső kategóriás készülékhez ennyire igénytelen fw-t adjon ki ? -
Long Man
tag
válasz Azharel #10688 üzenetére
Köszi az info-t.
Akkor majd különös figyelemmel leszek a tablet-nél is azokra, amiket írtál.
"Hogy engedheti meg magának egy gyártó, hogy ..."
Van egy olyan érzésem, hogy nem csak az LG kapkodott/kapkod, hogy le ne maradjon a konkurenciá(k)tól.
("Almáék" se annyival jobbak, mint amennyivel többe kerülnek)"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
Long Man
tag
válasz sarkanyolo2 #10690 üzenetére
"... még mindig egy nagyon jó kis telefon!"
szintén zenész"LG L9 Jelly Bean 4.1 with Nillkin™"
szintén zenész"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
Long Man
tag
válasz sarkanyolo2 #10692 üzenetére
Csak egyetértettem
(szerintem is jó választás volt mind az L9, mind a Nillkin tok)
-
roland9408
csendes tag
Na felraktam a V20P-t egész jónak tűnik kinézetre nem változott semmi.Kicsit gyorsabb mint a V20H semmi fagyást nem érzékeltem eddig, fürgébb az egész telefon.GPS is gyorsabban talál jelet.Nem dobálja annyit a mobilnetet illetve aksi ideje egész jónak mondható.
-
kertsa
senior tag
A v20o vagy a v20p magyar nyelven elérhető?
-
Milestone2
nagyúr
válasz kertsa #10695 üzenetére
Mindkettő, mint az összes Európának készült firmware beszél magyarul is természetesen.
Illetve, most, hogy felraktam a v20P és egy ideig újra gyári recovery-m volt, kipróbáltam, az Artas féle módszerrel nem csak CM9, hanem MIUIv5 is felrakható zárt BL-re is speciális módszerrel (NEHOGY NEKEM VALAKI ELKEZDJE SIMÁN FELFLESSELNI!!!)
roland9408
Alátámasztom amit írtál. Már ez volt jellemző a v20O-ra is, úgy látszik a végére csak eltaláltak mindent, csak el tudták készíteni a szoftvert. Csak azt nem értem, az O-t miért csak a lenygeleknek, ezt meg miért csak a spanyoloknak adták ki...???
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
No, akit érdekel a v20P cwm-ből telepíthető backupja innen letölthető:
Tanácsok:
Töltsd le azt a bacukpot, amelyik érdekel. Bontsd ki a saját clockworkmod/backup mappádba a zip tartalmát mindenféle átnevezés nélkül. Indíts újra CWM-ben. Készíts mentést a jelenlegi rendszeredről. Full wipe. A letöltött backup visszaállítása Restore menüből. Reboot. Ha a Restore után még csinálsz egy Factory Resetet, akkor egy szűz rendszered lesz, nem tudom, hogy a root jog is elszáll-e???Letöltési lenkek:
V20P BACKUP: gyári szoftverhez képest hozzáadott elemek: root (SuperSU), BusyBox, NoFrillsCPU, Terminal Emulator, TC, VLC, Artas182x's Dual Recovery
V20P MODDED: gyári szoftverhez képest hozzáadott elemek: root (SuperSU), BusyBox, NoFrillsCPU, Terminal Emulator, TC, VLC, Artas182x's Dual Recovery, AdobeAIR, Airdroid, DSP Manager + megváltoztatott (lecserélt) kernel Amnik Little Tomato v2 kernelére !!! (I send a big hello & thanks to Amnik!)[ Szerkesztve ]
-
mrx1212
tag
válasz Milestone2 #10697 üzenetére
A kernel csere hogy működik pontosan és miért érdemes feltenni?
(Keresgéltem de nem nagyon találtam semmit ezzel kapcsolatban)Ezt hol tudom letölteni: Amnik Little Tomato v2 kernel?
Most BeanStalk -on vagyok (nem rossz de a gps elég döcögős és a jelet is eldobja időnként)
Szerintem feldobom most egy hétre ezt : CyanogenMod 11 (Android 4.4.2) by Artas182x
-
mabocockpit
csendes tag
válasz Milestone2 #10697 üzenetére
Szia. A v20P BACKUP feltehető zárt bl-re is? XDA-ról raktam már backup-ot, de mivel ez kicsit módosított ezért nem tudom.
-
Milestone2
nagyúr
válasz mrx1212 #10698 üzenetére
Ez a kernel csak STOCK-hoz készült. Annyi a változtatás benn, hogy több governor és több I/O scheduler van benne, más a frekvenciaskálája (más léptékekben ugrás a "hertzeken") így jobb akkufogyasztás érhető el.
Nyilván rootolatlan, busybox nélküli STOCK ROM-ra nem flesselhető.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest