Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amúgy, RC5 Asis? Szerintem az Asis már nem RC5..
Hát, Én használtam, sokkal nem volt gyorsabb az RC4.. Meg, a fene sem tudja, hogy megéri-e azt, hogy lecsökkentse az élettartamot. Ugye van egy adott read-write "intervalluma" a kártyának.. Ha swap-olsz, akkor az eléggé csökken.. Lást pl azt, hogy SSD-knél is miért kell kikapcsolni..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
buktagt540
senior tag
Már visszakerestem a fórumon.Szerintem 30ra rakom.SD boostert letöröltem.Elmentettem és csinált egy 07swap.bak-ot.Ezt kitöröljem?
Amúgy van értelme ennek a swapnak?Ja és mi a jobb,ha ext-re pakolom a cuccaim vagy fat32re mint gyárilag?(amíg van hely a belsőn addig ott vannak gondolom legjobb helyen)
[ Szerkesztve ]
-
Latza
aktív tag
válasz buktagt540 #40452 üzenetére
Van értelme a swapnak.
Jobb az ext az appoknak és jobb, ha a link2sd-vel csinálod, mintha a a Cyanogennel automatikusan az sd-re teteted.
Ne kérdezd miért jobb, korábban ezt írták én meg elhittem.Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
Inv1sus
addikt
Astrot megint nem bírom felrakni, mert az adb nem látja a készülékem...
Hogyan kell azt helyesen telepíteni? Fastbootból?
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
polo5
tag
Gondoltam megosztom veletek :
http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Sunglasses-Headset-Handsfree-LG-Optimus-GT540-/260878932593?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3cbd989a71
Miket ki nem találnak!!!!
-
Latza
aktív tag
válasz buktagt540 #40460 üzenetére
Kelleni nem kell, az csak egy biztonsági mentés, hogy könnyebben vissza lehessen állítani az eredetit, ha valami probléma lenne, de itt nem lesz, úgyhogy nyugodtan törölheted.
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
raubisoda
senior tag
válasz buktagt540 #40460 üzenetére
a bak kiterjesztés biztonsági másolat ha beuarna valami abból állítod vissza sztem.sztem hagyd nem gond ha ottvan én hagytam
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Inv1sus
addikt
Jelenleg még usb-ként se ismeri fel a telefonom a gép. Rádugom az usb-t, tölti, de nem csatolja.
-
buktagt540
senior tag
válasz raubisoda #40462 üzenetére
Te is használsz swappot?Megtaláltam Link2sd használatát swap esetén.
wenigma írta anno:
"Autolink csak akkor ha minden ujonnan telepitett progit oda akarsz pakoltatni. Javaslom felereszben a telot hasznalni, innen-is onnan-is fusson progi. Swap miatt plussz terheles van a memkarin.
Illetve dex fileokat ne helyezd at, csak app+lib"Ha terminal emulatorba berírod,hogy free kiírja hogy mennyit foglal a swap.(tehát látszik hogy használja)
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz .:Kristian:. #40466 üzenetére
Ez egyszerűbb.
Inkább ez szerintem..
Frissebb, mint Joe papa romja. De ahogy gondolod.Ha ezzel megvagy, utána fastboot-ban indítod, és mehet fel a rom. Ezzel egyszerű fastboot-ban flash-elni.
Mindenhova pipa, flash, és kész.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz .:Kristian:. #40466 üzenetére
recovery vagy fastboot?
d2s vagy sima?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
.:Kristian:.
addikt
Na akkor leírom a gondom. Már végképp össze vagyok zavarodva.
Ez alapján a leírás alapján csinálom (nekem ez tűnt a legegyszerűbbnek)
A 6. pontig nagyjából eljutok, utána jön az ami nem világos nekem, a ROM telepítés.
Ami fura hogy a Black ROM 1.3a04 és Black ROM 1.3b04 alatt 1-1 fájl található, míg ha a 2.3.2-t akarom felrakni addig ezek jönnek be. Most ez az egész a rom vagy innen kell egyet letölteni? Ez az amit nem igazán értek.Magyar nyelvű romot szeretnék a telóra ezért választottam joét.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz .:Kristian:. #40469 üzenetére
Blackrom? Hm.. Hát nem tudom..
Szerintem a pdf alapján a legegyszerűbb, 20B hunmod fel, utána fastboot-ból lehet feltolni akár Joe, akár mur4ik romját... Totál kezdők is már megcsinálták a PDF alapján.
Egy KDZ frissítés úgyis kell mindenképp.. De nekem végülis mindegy.
Véleményem szubjektív...
-
darál0w
Jómunkásember
-
Inv1sus
addikt
Feltettem az android sdk-t feltelepítettem a platform-tool-t és az usb driver-eket. És még mindig nem látja a telefonomat. Tölti tölti, de usb-s értesítő nem jelenik meg. Csak akkor ha kikapcsolom a hibakeresési módot az USb-nől, de akkor meg ugye nem tudok telepiteni.
-
.:Kristian:.
addikt
bocsi,
recovery, d2s[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz .:Kristian:. #40475 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
buktagt540
senior tag
válasz Inv1sus #40479 üzenetére
De fastbootban indítsd a telefont és úgy dugd rá...vagy nem értem,hogy mit szeretnél.
Letöltöd az astrot gépen keresztül rádugod a telód adattár bekapcs és astrot ráhúzod a telóra.Aztán adattárki teló lehúz és fájlkezelőből install.
ja,hogy nincs fájlkezelőd....akkor tegyél fel egy olyan romot amiben van...
Ebben van egy win7 drivercsomag.Minden drivert felrak.Aztán rádugod a gépre és kész.Nekem is így ment
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
buktagt540
senior tag
válasz hackeeeee #40483 üzenetére
Fentebb azt írta,hogy rádugja a gépre a telefont és csak töltődik.Nekem is ez volt.Aztán felraktam azt a drivercsomagot,rádugtam a gépre és elkezdte felismerni/installálni a drivereket.
Mondjuk ez a szar a windowsnál...állandóan azok a driverek.Most linuxot használok itt megy minden.Sőt még a memkari ext partíciót is meg tudom nyitni[ Szerkesztve ]
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #40485 üzenetére
nincs alap fájlkezelő, ezért nem tudja telepíteni.
bár nem értem okostelefon hogy lehet okos net nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sikeresen felraktam az ASIS-t, és az app-okat is visszaállítottam. Nagyon szépen köszönöm Hackeeeee és apaszka!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #40488 üzenetére
a legegyszerűbb adbvel push...de gondolom recoveryvel is menne.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #40490 üzenetére
csinálj. biztos jol fog jönni másnak is
-
Inv1sus
addikt
válasz buktagt540 #40484 üzenetére
Igen, felraktam az általad említett drivert és most már rendesen működik... De komolyan felraksz 3-4 baromságot, és akkor működni fog az az egyetlen egy dolog, amire szükséged van. ROFl.
Csak tudnám, hogy akkor az android sdk miféle usb drivereket telepít fel?
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
Erdemes lesz majd XDA-n ezt a topikot figyelni. mikegapinski & pebe94 folytatja Mur4ik munkáját.
Changelog for new swiftdroid version v2.1:
-v20E kernel with BFS,SiO, and cpu stuff like smartass
-compilation from my tweaked soruce for better ram usage
-AHB overclocking for system faster on 600 Mhz (thanks to joe)
-fm app not needing bluetooth
-usb tethering removed from settings
-improved network selection showing network type (gsm or wcdma)Ezen kivul airbus360 P500-ról portolt 2.3.3-as munkaja erdemel figyelmet. Ez stock LG 2.3 lesz - ha sikerul. (keszul hozza a kernel is)
Mukodik (a jovo heti kiadasban)
- SDcard
- Touchscreen
- Buttons - Menu|Back
- Divx (Native)
- LG Hidden Menu (Code 3845#*500#)
- Wifi
- Button Lights
- Not laggy anymore
- SensorsEgyelore nem mukodik:
- GSM
- Bluetooth
- Camera
- 3D
- Everything ElseSteam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
pikszel
addikt
-
apaszka
veterán
Szerintetek melyik a legjobb böngésző az oprerán kívűl, mobilnetre!? Ja dolphin kizárva a kiderült dolgai miatt!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
gazso75
aktív tag
Nektek ez az ASIS rom, csinál olyat, hogy gondol egyet és reboot ? Tegnap du., meg épp most csinált egy ilyet .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest