- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaktusz06
csendes tag
Sziasztok!
Én nem vagyok otthon nagyon mélyen az okostelefonok világában (ilyen olyan szoftverek stb..)
Egyszerű kérdéseim lennének, és itt ahogy látom segítőkész, hozzáértő emberek cserélnek infokat.Friss optimus tulajdonos vagyok, nagyon tetszik a telefon, addig jutottam el vele, hogy szeretnék egy számitógépről (fényképezőgéppel csinált) képet kirakni a telefonra háttérképnek, de teljes egészében nem sikerül, mindig csak kivágott rész kerül, ki tehát nem az igazi... nem tudom ez miért lehet,
/a régi nokia 5310esemre pl ha felraktam egy képet gépröl tök simán kirakta háttérnek itt meg../
vagy nem lehet igy képet kirakni csak abbol amit automatikusan felajánl a telefonba?Másrészt rákerestem, androidos témákra gugliba, a képernyö felbontásának megfelelöen, de azt is hiána rakom rá a gépröl nem tudom beállitani.. Pedig annyi szép téma van (szeretném változtatni, jobban testre szabni), de akkor ezt se lehet?
És ami még eléggé meglepett, hogy a bejövö üzenetek nincsenek szépen elkülönitve hanem ömlesztve vannak elég átláthatatlan, igy név szerint...
Valaki esetleg tudna segiteni? Hogy ezeket meg lehet változtatni? Hogyan??
Köszönöm elöre is a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest