- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz Lacika0002 #22295 üzenetére
Alakul már neki,ha minden igaz akkor jó lesz.
-
csanadu
csendes tag
válasz Lacika0002 #22295 üzenetére
most már én is verem a fejel a falba!)) mindegy ! Sikerült rendbe rakni. felraktam a v20b-t
bootloader nyitott. most csináltam a rcovery inditásnál kaptam ezt!this mode is data backup at service center. After removing and reattaching battery, press power key to reboot and keep using phone
( ez a mód az adatok biztonsági mentését a szolgáltató központ. Eltávolítása után, majd dugja vissza akkumulátor, nyomja meg a tápfeszültség gombot, hogy indítsa újra, és tartsa a telefont)
most ilyenkor mi van?
LG 42" LH 3000,,,,,LG BD 370,,,,,WAYTEQ HD-90CX. AINOL NOVO 7 FIRE 4.0.4 ( 20120907 TM)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest