- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola-
őstag
A 4.1.2 leak rom mar nyitja a bootloadert? Mert ugye a hivatalos fogja. Van mar az XDA-an CM rom. Fel kene rakni, csak gondolom nyitott bootloader kell neki.
-
zola-
őstag
válasz dozsabalint #13288 üzenetére
Mire van V20b. 4x-re?
-
zola-
őstag
A kezdokepernyorol felulrol a google kersesest hogyan lehet letiltani, vagy eltuntetni?
-
zola-
őstag
Sziasztok! Szeretnék egy kis idő után megint visszaváltani s4-ről 4x-re. Akkoriba amikor eladtam még hivatalosan nem jött ki a a 20a rom. Jelenleg milyen a helyzet? Van új a nap alatt?
-
zola-
őstag
Az auchan-ban függetlenül vásárolt telefon miért nem látja a V20A frissítést?
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
válasz TrueWhitee #18449 üzenetére
Koszi...mar szedem is a romot.
-
zola-
őstag
Az ertesitesi savot hogyan tudom feketeve, vagy atlatszova tenni?
-
zola-
őstag
válasz batai15 #18603 üzenetére
Kameraban a hox egy rakat sz@r. Volt vagy 3 one x-em es egyikkel sem lehetett normalis kepet loni napos idoben. Minden embernek rozsaszin vagy piros volt a feje. Ha lentebb vettem a telitettseget, akkor meg fako volt minden kep.....ahhhh utaltam annak a telonak a kamerajat+a lencset ami sima plexibol van. Ha mar ranezel karcos lesz...
-
zola-
őstag
Sziasztok! Honnan tudnám letölteni a Hungary 20B romot? Ahonnan eddig töltöttem ott nem tudok túllépni az adfly oldalról. A másik kérdésem az lenne ha megrootolom és rakok rá főzött romot akkor és szeretném gyárira visszarakni a rendszert úgy, hogy a root-nak ne legyen nyoma. Elég KDZ-vel újrahúzni a stock romot?
-
zola-
őstag
válasz Illusion1010 #23547 üzenetére
Koszi! Melyik az a progi amelyik ikonokat rak ki a kepernyore ha pl nemfogadott hivas van?
-
-
zola-
őstag
válasz akos86 #23576 üzenetére
Mind csak hablaty....Minden kijelzőt meg lehet karcolni. Ha kicsit vigyázol rá akkor nagyon sokáig bírja. Amúgy az ismerősöm véletlenül rádobta a note3 telóra a gear órát és megkarcolódott a GG3 üveg...Na erről ennyit. Ezen meg még jóval gyengébb védelem van(ha van). Amúgy nekem még nem karcolódott meg sohasem, mindennek helye van a zsebeimben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Chrome
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest