- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
válasz Balázs1986 #33769 üzenetére
Az LG dokkolón csak egy db micro USB bemenet van, és egy "kimenet" amire a telefont dugod. Van benne egy elektronika, ami sajna kicsit leszabályozza a feszültséget, emiatt lassabban tölt, mintha közvetlen a hálózati töltőre dugod.
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
god992
aktív tag
válasz atti1848 #33801 üzenetére
igen, ha az nvflashes verziót szedted le, és szerintem illik hozzá felpakolni egy v28G BB-t, de szerintem azt még nvflash előtt, mert úgytudom hogy utána nem nem nagyon lehet berakni a telót download módba(hangerő le és úgy csatlakoztatod a gépre), de javítsatok ki ha tévedek! (ne ess pánikba, nem soha többé nem lehet berakni oda, hanem csak a gyári ICS alatt, v28e-vel ez volt a helyzet, nemtudom G-nél mi a helyzet)
-
buktagt540
senior tag
CM10-ből ha töröltem az Apollot az nem baj ugye?
-
ntomka
nagyúr
válasz buktagt540 #33804 üzenetére
Nem. Az csak egy lejátszó. Nexus CM10-en én is lecseréltem a Google Music-ra.
ツ Headphones on - World off
-
akela91
addikt
válasz buktagt540 #33807 üzenetére
+1
-
hali_tomi
tag
Nincs valami megoldás arra, h ne recsegjen a hátlap? Raktam már az aksi meg a hátlap közé egy réteg zsepi darabot is, de nem az igazi.
-
csaba975
tag
Segítsetek. Már megőrülök. Nem látja a mem.kártyát CWM-ben. E: Can't mount /external_sd/
[ Szerkesztve ]
-
babhun
aktív tag
Marha jó lett a facebookos alkalmazás, úgy megy, mint régen!
-
-
kecske65
csendes tag
Tuna valaki nekem olyan email klienst ajánlani ami automatikusan tölti a mellékleteket is?
[ Szerkesztve ]
-
ThunderBoy
tag
''és ide jönne valami szenvedős, szerelmes, költői, vagy suicide idézet'' (jelen esetben gépkonfig?) :)
-
kecske65
csendes tag
válasz ThunderBoy #33821 üzenetére
Ezt néztem de nekem ebben sem automatikus a melléklet letöltése. Csak kérésre menti.
-
ThunderBoy
tag
válasz kecske65 #33822 üzenetére
Van benne olyan, a mailbox beállításában, hogy "Letölthető levélméret", ami nálam 32kb. de át lehet állítani "nincs korlátozás"-ra, gondolom ilyenkor leszedi a levelet melléklettel együtt.
De érthető amúgy hogy nem szedi le automatikusan a csatolmányokat, mert pl. egy 100mega korlátos nettel necces lenne a nagy levelek állandó szinkronizálása.
''és ide jönne valami szenvedős, szerelmes, költői, vagy suicide idézet'' (jelen esetben gépkonfig?) :)
-
banuszzs79
tag
Cm10-el mi a pálya fenn van valakinél mostanság? Amúgy egy szakmai ötletelős kérdés: elvileg bármit be lehet épiteni abba Jellybe amin épitik a cm10-et programozás ügyileg lehetsége csak az embertől függ mit tesz bele vagy sem?
-
kecske65
csendes tag
válasz ThunderBoy #33823 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam.
Úgy tűnik jó lesz mert offline-ban is megnyitja automatikusan.
Nem értem, hogy miért kell egy jó progit lebutítani, miért nem teszik bele opcionálisan, aztán majd a felhasználó eldönti mit akar. (LG email)
-
uyka
tag
Sziasztok !
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valószínűleg a jövőhéten kikerülök Németországba dolgozni és ott a szálláson lesz (T-com) os internet én majd csak ugye Wifi-n keresztül tudom használni és ezzel a telefonnal no de ott van egy olyan, hogy ha valaki telefonról vagy notebook-ról csatlakozik wifi-re és nincs fent vírus irtó a gépén akkor automatikusan leáll a wifi mert "hacker támadásnak" veszi ezt.. hogy ez ne legyen ugye vírus védelemre van szükség.. nos az lenne a kérdésem, hogy akkor én most telepítsek a telefonra valamilyen vírus irtót ? Egyáltalán létezik ilyen ? Ha igen akkor melyiket ajánlanátok ? persze free kategóriába
előre is köszönöm szépen a választ !https://www.facebook.com/hegyiburkolas
-
uyka
tag
válasz buktagt540 #33827 üzenetére
Rendben !
Ez akkor jó lesz !
Nagyon szépen köszönöm és a gyors választ is ![ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/hegyiburkolas
-
gabe96
aktív tag
látom ti tudjátok hogy működik, mert nekem ez az email kliens beállítás nagyon nem akar menni.
Tudna nekem valaki segíteni?
egy mailbox fiókot szeretnék beállítani -
cjvt3o
aktív tag
de ott van egy olyan, hogy ha valaki telefonról vagy notebook-ról csatlakozik wifi-re és nincs fent vírus irtó a gépén akkor automatikusan leáll a wifi mert "hacker támadásnak" veszi ezt.. hogy ez ne legyen ugye vírus védelemre van szükség..
Hogy milyen van ott?
És mi van akkor, ha már elkaptad az influenzát, de még nem jöttek ki a tünetek, akkor se használhatod a wifit, mert hackertámadássá változol? Vagy olyankor kiír táppénzre?[
-
baluka6
aktív tag
Valaki használ CWM-es v28g-t? Mi a vélemény róla? Minden napos használatra jó már?
Köszi -
zsoltiz
aktív tag
Akárki is mondta, óriási baromság. Wifire csatlakozáskor az eszköz nem közli magáról, hogy van-e rajta vírusirtó vagy nincs, de a router sem tud ilyet "megkérdezni" a felcsatlakozó eszköztől. Szóval ha egyébként -más okból- nem érzed szükségét a vírusirtónak, akkor csak ezért ne tedd fel, tök felesleges, működni fog a telefonod anélkül is.
-
dergander
addikt
V28i új Leak elérhető lenne,bár én nemtudom valamiért letölteni [link]
-
-
dergander
addikt
Még ezt is elba.a az LG behalok
-
cjvt3o
aktív tag
Nem, nem szántam belekötésnek, de így, ebben a formában ez hülyeségnek hangzik, bár lehet, hogy csak én nem találkoztam az elmúlt 14 évben olyan protokollal a TCP/IP kommunikáció terén, amelyre illene a "tag" által adott leírás.
Alapvetően azt gondolom, hogy éppen az a biztonsági rés, ha egy router vagy proxy információkat képes szerezni egy kliens szoftver-ellátottságáról.
Egyébként víruspajzsok terén a választék nagy, a választhatóság viszont kicsi. (Nálam így vagy úgy, de minden víruspajzs elvérzett, pedig jó párral próbálkoztam, köztük nem egyet kifejezetten tesztre kaptam. A root-olt, custom rom-os, illetve manipulált fstabbal megáldott környezetet rendkívül rosszul tűrik.)
-
mr.szabados
tag
Helló! Gyári ICS-ről van már valami friss hír?
Samsung Galaxy 3 ->LG Optimus 2X -> LG Optimus L9 -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy S4 -> LG Nexus 5->nokia 7.1->pixel 4a
-
Psychonaut
veterán
válasz mr.szabados #33849 üzenetére
Nincs.
SZERK: javaslom a fórumtársaknak, hogy írassuk be a topik címébe nagybetűkkel, hogy "egyelőre nincs hivatalos ICS, sem infó róla", hátha kevesebb ilyen kérdés lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest