- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz Rickenstein #33649 üzenetére
Most, sikerült feltenni, de NVFlash nem érzékeli a készüléket. Csak úgy tudtam telepíteni, ha az LG Composite USB illesztőjét frissítettem... de így se jó.
De akkor tisztázzuk, ha csak úgy villan egyet a képernyő, miközben nyomom a hangerő fel-le gombot, ki van véve aksi, és USB kábellel van összekötve a géppel akkor az úgy normális vagy nem?
-
Máté94
addikt
válasz Rickenstein #33654 üzenetére
Köszönöm, de a gond pont azt,hogy nem jelenik meg az APX "eszköz", hiába nyomom a hangerő gombokat...
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok! Pár napig nem nagyon volt időm nyomon követni az itteni történéseket.. 2-3 naponta frissítem mindig az új JB-t de a hang még mindig szar
Van már olyan ics amit egy full wipe után már installálhatok zipről? És ha igen, van valami hibája?
Nem nagyon szeretnék szarakodni a telóval időhiány miatt Ha van felrakom ha nincs megy vissza ginger vagy nem telefonálok
Előre is köszi! -
reflxx
aktív tag
válasz Rickenstein #33660 üzenetére
Na ez jó hír! És van már olyan verzsön aminél full wipe után install from zip? ( nem tudom minek hívják )
-
babhun
aktív tag
válasz Rickenstein #33660 üzenetére
Én átállítottam a böngészőt, hogy a kezdőlap üres oldal legyen, így gyorsan indul és utána gyorsan is tölt.
-
Rickenstein
senior tag
válasz reflxx #33661 üzenetére
Van ...ha feljebb tekersz van letöltési link meg minden. Már fáradt vagyok, hogy megkeressem neked. Esetleg szemelgézz az xda fórumon.
PS C:\>_
-
SamS20
senior tag
én azt vettem észre hogy az SU660 ból átemelt "clear ram" widget, az kb annyit tesz hogy pl a youtube videókat a kezdő képernyőn nem pörgeti. magát az alkalmazásokat nem zárja be arra muszáj a házikót használni
én arra lennék kíváncsi hogy nem tudja valaki milyen bitrátával vesz fel videót a telefon fullhd illetve hd-ben ? illetve hogy lesz e majd Autofocus, ha már egyszer a cm10-be van nehogymár ebbe ne legyen
-
deminos
aktív tag
Az LG újabb leak-et adott ma ki :
Model [1]: LGP990
ROM Version [1]: V20S_00
Download [1]: http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/RNDTESTSW/LGP990/NEU/0AQ24OEW61/V20s_00/V20S_00.kdz
Size [1]: 237916293 bytes (= 226.894658089 MB)
Upload Date [1]: 2012-11-16 16:15:05.0 (local time)
Driver Download [1]: http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/USBSW/GSM/EI/LGUnitedMobileDriver_S4981MAN37AP22_ML_WHQL_Ver_3.7.zipAzért az komoly V28e,V28g után egy TESZT V20s, ami ugye GB.
Ha így haladunk idén sem lesz ICS-nk.Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
gyu456
tag
SGS 2 meg kapja az JB-t (4.1.2), vagyis nem sokára ki adják a frissítést! Mi meg az ICS leak verziójával szenvedünk. Ez azért elég el szomorító, nem is csodálom hogy mindenki el adja az LG készülékeket.
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
banuszzs79
tag
Bytheway Maxthon browsert pakoljátok fel olyan mint valami villám mióta leszedtem a fb-ot nem ismerek a telefonomra
-
SamS20
senior tag
Az aksit mi befolyásolja? BB, kernel,ril vagy mi?csak mert vagy az aksim kezd meghalni vagy a rom zabalja de most már 34%ön vagyok és 6kor vettem le a töltőrol. Igaz ment a mobil net meg játszottam is kicsit de ennyire nem kéne merülnie szerintem.
-
madpayne
csendes tag
Bocs ha már volt valahol írva de én nem találtam ... Hogy lehet a smartflash-el telepített 28e-t root-olni?
Thx a választ!A tudás bűn, de én ártatlan vagyok!
-
madpayne
csendes tag
Basszus.. ettől féltem... Tud valaki linkelni egyet?
Vagy ha jobb a v28G akkor nekem az is jó!
Thx![ Szerkesztve ]
A tudás bűn, de én ártatlan vagyok!
-
Rickenstein
senior tag
válasz madpayne #33676 üzenetére
Nem kell CWM-es ROM. Rá kell tölteni a smartflash-es verzióra a root-olt nwflash-est (nem töröl semmit): Lásd egy korábbi hozzászólás
[ Szerkesztve ]
PS C:\>_
-
madpayne
csendes tag
Megoldva a root... THX a segítséget!
És nem törölt le semmit sem...
[ Szerkesztve ]
A tudás bűn, de én ártatlan vagyok!
-
Melon87
tag
Folyamatosan nézem a fórumot és tényleg elkeserítő hogy még sokkal rosszabb hardverrel rendelkező telefonokon is ICS fut, sőt gyengébb olcsóbb telefonokra frissítés is kijön!
Én most már úgy vagyok vele, hogy ameddig megy a telefon addig használom de semmit nem fogok venni ami LG annyira feldühít ez a dolog!
-
wolruf
őstag
válasz Melon87 #33682 üzenetére
Pontosan így voltam, mint te, aztán most (mint sokan mások) vidám arccal nyomkodom a 4x-et Nem gondoltam volna, de ennél a telefonnál tényleg letojom, hogy lesz-e frissítés. Ez úgy jó, ahogy van
[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
diko3
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Két hete vettem egy Lg Optimus 2x P990 telefont.
Az a problémám vele hogy ugrál a kijelzője. Itt egy videó hogy hogyan is kell elképzelni ezen a linken.
http://www.telefonguru.hu/hir/Megorult_a_HTC_One_S__2012-6-27
Teljesen ugyan így csinál az én telefonom is.
Ha valaki tud megoldást vagy bármit ami segíthet.
nagyon örülnék neki.Köszönöm előre is.
-
-
diko3
csendes tag
-
SamS20
senior tag
válasz Balázs1986 #33675 üzenetére
V28g. G BBvel 2gn 50% fényerővel 48 óra uptime után, kijelző kb 1-1.15orat volt bekapcsolva, kb 40p zene hallgatás. Meg kb 2 óra folyamatos 2g adat kapcsolattal. Szinkron be van kapcsolva
-
Bolond^^
tag
Osztálytársam HTC-jével is volt ilyesmi, az is szürke importos volt, csak ő nem tudta, hogy az. Szerintem vagy a rootolás segítene vagy valami belső cuccos csere lesz (ha lehet cserélni amit kell). De majd a többiek okosabbak, nem nagyon tudom mi lehet a gond.. Osztálytársamnak a rootolás megoldotta a folyamatos főképernyő oldalra lapozást.
-
Balázs1986
addikt
A nagy kérdés az, hogy folyamatosan csinálja (akkor szinte biztos, hogy az érintőfelület sz*rt be), vagy csak bizonyos helyzetekben. Pl. ha csak töltés közben, akkor lehet szoftver vagy hardver is. De ha mondjuk mindig csak akkor, ha megnyitsz egy bizonyos menüt, akkor nagy valószínűséggel szoftveres baj.
Próbálj egy szoftverfrissítést, ha lehet akkor smartflash-sel, hogy semmi vacak ne maradjon meg. Ha ezután is csinálja, akkor 100%, hogy hardveres baj.SamS20: Ezt a hsz-t nem nagyon sikerült megérteni :/ Szóval most v28g van, addig tiszta. A 48 órás üzemidőt mivel sikerült elérni? Kicsit elvesztem az adatokban...
De ha mással ennyit produkált, akkor tedd vissza azt az állapotot egy teszt erejéig. Nem kizárt, hogy az adott romban zabál valami. -
nk69
tag
Szeretném megkérdezni miért baj a szürkeimportos telefon? vagy mi nem jó vele?
-
diko3
csendes tag
válasz Balázs1986 #33693 üzenetére
saját maga elindít programokat, pin kód beírásnál írja a számokat van amikor nem reagál semmire. Van olyan hogy kitudok lépni de ujra kezdi. Van rá hat hónap garancia.
www. elektroshop.unas.hu innen rendeltem a telót. Vadi új telefonként adták el. Jól át vertek az biztos.
Az Lg-t felhívtam és ott mondták nekem is hogy ez szürke importos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest