Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SBMke

    tag

    válasz reflxx #32308 üzenetére

    Hello,

    Na hát a 04 essel a reggeli tapasztalatok :
    Ébresztő fasza
    Töltöttség 100% , reggel használtam kicsit, meg neteztem wifivel, leesett 10% ot kb fél óra alatt, majd felraktam tölteni kicsit, utána levettem, ugyanannyi volt, majd kis idővel később 3% al többet jelzett :)
    Hanghivás nálam oké, a képernyő nem igazán kapcsolgat befele, amióta nézem, ma itt lesz végig mellettem az asztalon :)

    Viszont más:
    Bnőmnek is pont ugyan ilyen telója van mint nekem, ugyanugy megkapta a 04 es frissítést, neki a hang szar, a másik félnek olyan mintha az ősrobbanás most lenne és nem sok milliárd évvel ezelőtt, de ha összehasonlítom a telefon "about" részét, mindkettőnél ugyan az van. A különsbég kettőnk között annyi volt ( telefonra gondolok most ;) ) hogy én MIUI ról , Ő meg 3.8 as Hybrid ről váltott át.

    És a másik probléma is a hálozatot nem talál gond.
    Nekem nem votl semmi ilyesemi, felraktam és működött. Neki meg játszani kell minden bekapcsoláskor a repcsi ki be kapcsolással.

    Valamint nála néhány frissítésnél közölte a telefon hogy "a program leállt" és kb 10 db programmal eljáccotta ezt, kezde az accuwatherrel ...

    Igazából röviden tömören, enyém tök jó övé szar, pedig ugyanaz minden ( elvileg ) ? Enyém sokkal koraibb kiadás ő 1 évvel később vette mint én ( vagy fél évvel, már nem emlékszem ).

    A töltési idő / használati időről tul sok infóm nincs, mert aludtam :P de ha van rá igény kirakok egy batterys statisztiket.Kalibrációs nyavaját végigtoltam még a 31 edikei rom után, de semmi haszna nem volt.

    -- SBM --

Új hozzászólás Aktív témák