- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz ntomka #25649 üzenetére
Igen, tudjuk. De nem is emesézlek le, mert merted linkelni...
Egyébként meg hivatalos álláspont kellene és nem találgatás illetve rész megerősítés. Hírt linkelünk, amit nem mi írunk, ámbár értelmezünk, és konzekvenciát vonunk le belőle.
(#25650) Balázs1986:
Nem. Nem mi csináljuk azt a hadjáratot. A sajtó. Amit olvasunk és linkelünk. Nem történ ez most sem másképp.
A MA is cikkezte, mint ahogy más is.Ellenben a hivatalos megerősítést - vagy cáfolatot - mindenki várja...
(egyébként akkor a logikáddal élve nem szabadna egyetlen egy találgatós cikknek sem születnie, mint pl az új ájfón...)
Csak tudod, leemesézni, meg fújolni sokkal könnyebb mást...
(#25652) korpicschess:
Hmm. Véleménnyilvánítás van, egyelőre még nem olvastam személyeskedő hsz-t... Mivel jelen állás szerint elég nagy a gyanú, hogy naivak lennénk, így szerintem teljesen felesleges volt a modkerbe írnod. Pláne, hogy a reakciók a MA cikkjére (is) vonatkoznak..
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
korpicschess
veterán
[link]Kiszállok, mielőtt még elragadtatom magam a sok hülyeségen...
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ntomka
nagyúr
válasz mrlujoak #25651 üzenetére
Ami alapján lehet fikázni. Nekem csak ezzel van bajom. Semmi alapja nincs a hírnek. Ahogy a linkelt xda hozzászólásban is van, Kanadában nincs független telefon, így a szolgáltatókon múlik hogy lesz-e frissítés, vagy sem. Az LG Kanada azt az álláspontot is közölhette, miszerint a szolgáltatók nem akarnak frissítést. És hozzá is tette, hogy az az "HQ korábbi álláspontja". Azaz az "HQ" ettől függetlenül még dolgozhat az egyéb frissítéseken, csak épp Kanadában szívnak, mert oda hivatalos nem készül. Ennyit tudtam leszűrni, de az MA is csatlakozott a csordához és leadta a hírt ész nélkül, ráadásul egy hét csúszással miután egyéb fejlemény nincs, ahogy előttem is írták. szvsz az lett volna a legjobb a részükről, ha megkeresik pl. az LG Magyarországot (ha már külön bejáratú blogjuk is van itt), hogy itt mi az álláspont. Az ő nyilatkozatukkal együtt már lenne értéke a cikknek, de így csak felesleges puffogtatás.
Ha az LG hivatalosan bejelenti az álláspontját, legyen az bármi, akkor azt elfogadjuk (legfeljebb duzzogunk, ahogy eddig).[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
mrlujoak
veterán
válasz ntomka #25653 üzenetére
De nem csak a hivatalos hírre lehet reagálni.
Ezt a tézist felejtsd el.Reakció a megjelent hírre akkor is van és lesz, ha később kiderül, hogy kacsa/alaptalan, vagy épp rágalom...
Akkor lenne hülyeség a mai MA-s cikkre alaptalanul reagálni, ha volna, hivatalos ellen vélemény. De nincs.
Okfejtés persze jó, ha van - mint az általad linkelt XDA-s - de az sem hivatalos álláspont.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
korpicschess
veterán
Komolyan, az egész nevetséges. ZTE Blade meg Samsung Gio elveri a 2X-et aszerint a topik szerint. Ja meg csessze meg az LG, mert nem tudok olvasni (se a cikk sorai között, se a fórumban). Mehet a sorminta.
Előre félek, hogy a holnapi cikkem alá mit fogok kapni. Azért megnézem, hogy hogy lehet majd beszólni konkrét bench eredményeknek, meg egy kb fél éve készült videónak (10 min), amin látszik, hogy mennyire is smooth a telefon...
Ha már nem számít, amit az ember ír.[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz mrlujoak #25651 üzenetére
Lehet találgatós cikkeket írni. De mint ahogy azoknál általában, oda lehet írni, hogy "Nem megerősített információ..." Nyugodtan hozza le az írást aki le akarja, ha késztetést érez. De ha egy hetes az anyag, akkor azért annyit csak meg lehet nézni, hogy azóta történt-e valami reakció a hírre. Márpedig történt, itt vannak a linkek. Ezt is mögé lehetne csapni, nem csak gyorsan lefordítani és közzétenni mielőtt még valaki megelőzi a fordítót...és akkor már foglalkozott is annyit az anyaggal, hogy lehetne cikkírónak is nevezni. Ezt mondtam, és továbbra sem hiszem, hogy ebben nem lenne igazam. És továbba sem az MA-ra értem, hanem kollektíve azokra akik még most veszik elő ezt a témát. (Így, hogy biztosat állítanak, a saját hitelüket is rontják, ha -remélhetőleg- bejön az ellenkezője.)
Az MSe rész nem az én asztalom, abba nem szólok belentomka: Na mire összekapartam, leírtad helyettem
korpicschess: Vigasztaljon a tudat, hogy többet dolgoztál vele, mint ha csak lefordítottál volna egy külföldi tesztet
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz Balázs1986 #25656 üzenetére
Hmm, ma ki vette elő a témát?
Hja, pont a MA. Akkor?Most nem lehet róla beszélni, mert már egy másik topikban kitárgyaltuk?!
Jaj, ezt ne!
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Lenne egy érdekes probléma a telefonnal.
Le van téve az asztalra, nincs semmi körülötte és folyamatosan 10ms-enként bekapcsol a képernyő, mintha megnyomtam volna a billentyűzárat a tetején, majd visszaalszik. Kontakthibás lett/lenne?
Vagy valami más okozza?
Köszi, hátha tudja valaki miről beszélek.
-
Balázs1986
addikt
válasz mrlujoak #25657 üzenetére
Ebben a topicban ma is te vetted elő a témát (én meg MA főoldalt -így onnan nyíló topicokat- magamtól nem nagyon nézegetek, PH-ról írok). Előtte meg a Technetről linkelted totál ugyanezt a hírt, de már akkorra is rég ki volt beszélve, elmondtuk akkor is. Ez most már inkább csak "akkor is megmutatom hogy sorra erről szól minden oldal, tehát igazam van és pont." Viszont attól még továbbra is kétes hír, és bízunk benne, hogy az is marad. Ha nem, akkor majd anyázzuk az LG-t közösen.
Addig viszont tényleg nincs mit beszélni róla.
Ennek az offnak nálam vége, értelme nincs.Máté94: Nem hiszem, hogy kontakthiba, akkor máskor is előjönne. Sőt, főleg csak máskor. Első körön szerintem nézz szét a futó appok között, lehet valami élesztgeti. Esetleg, ha custom kernel va rajta, cseréld le (vagy legalábbis rakd újra wipe kíséretében).
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek, beváltak!
-
mrlujoak
veterán
válasz Balázs1986 #25659 üzenetére
Így van. Ha jól tudom, ez a fórumon nem tilos. Tényközlés. Mindkét esetben.
Flamet max egy nem linkesített elszórt beszólásom jelentett volna, de ez egyik esetben sem volt.Problem?
(egyébként meg miért kell itt belefutnom Xperia JB gyalázásba? ugye akkor ott nem szóltam.)
-
god992
aktív tag
wiui gb romrol tudtok nekem valamit meselni? Mennyire stabil,kicsit vonz a miui felulete
-
ntomka
nagyúr
válasz mrlujoak #25663 üzenetére
"egyébként meg miért kell itt belefutnom Xperia JB gyalázásba?"
Ebben a topicban? Szóval innen fúj a szél? Miért zavar ez téged, hogy itt elvagyunk magunknak, amíg át nem megyünk az adott készülék topicjába? Az előbbivel a saját topicunkat szemeteljük, az utóbbi lenne a trollkodás...
(#25664) god992: Az a legbiztosabb, ha felteszed magadnak. Mindenkinek más a tapasztalata vele. Én imádom. Számomra a CM9 sem nyújtott többet, csak más (leginkább funkciószegényebb).
(#25666) Remusz911: Semmi sem biztos. A hivatalos globális álláspont, hogy ebben a negyedévben kapjuk a frissítést. Most felkaptak egy szórványos adott országra vonatkozó twitter bejegyzést, amit azóta nem cáfolt, de meg sem erősített globálisan az LG.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Remus389
veterán
az lenne a kérdésem ezzel a telefonnal kapcsolatban, mennek-e rajtuk a gameloftos játékok?(akár valamilyen trükkel)
és biztos lesz -e rá ICS, van e erre bizonyíték, vagy csak az LG húzza az időt
mert esetleg váltanék erre ha jó lesz a szoftverje, tetszik az RGB IPS kijelző és két mag
gondolom a kijelzője nagyon jó
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
veterán
válasz god992 #25664 üzenetére
Ezt használom. 2.3.16
Teljesen jó, 2.6 valahanyas kernellel. Fesz elvéve a procitól.
gyors, nincs bajom vele, 1 nap 1x kér újraindítást...Néha wifit eldobja, kamerát rendszeresen, 10ből 2x-er, de ez betudható annak, hogy formáztam teljesen szűzre a telefont...
Ha megjön a V4 stabil változata, biztos hogy azt fogom használni.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz Remus389 #25666 üzenetére
nem csak a kijelzője. procija 1400-on is alulfeszelhető, ha mákod van, és ott azért csúnyán ver sokmindenkit...
Erős kis cucc, VGA-ja is jó, kamera moddal videót is szépet vesz.
Kijelzője nagyon jó, tűző napsütésnél bár nem az igazi, oda a black kell.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
god992
aktív tag
-
Remus389
veterán
válasz RECSKA #25668 üzenetére
az lenne a kérdésem ezzel a telefonnal kapcsolatban, mennek-e rajtuk a gameloftos játékok?(akár valamilyen trükkel)
és biztos lesz -e rá ICS, van e erre bizonyíték, vagy csak az LG húzza az időtezeket kérdeztem
-
korpicschess
veterán
válasz Remus389 #25666 üzenetére
Nekem SGS-hez képest nagy pluszt hozott (kivéve a zene ugye..). A cikkemben sok párhuzam lesz SGS-hez, mert azt használtam közvetlen előtte, S2-őt meg közvetlen utána.
Semmi sem biztos, de valószínűnek tartom az ICS-t. Nem nagyon engedhet meg mást az LG.
Nem lett még megcáfolva a beígért Q3.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz korpicschess #25671 üzenetére
csinálsz cikket a kettő összevetéséről? na az nagyon érdekes lenne nekem
Semmi sem biztos, de valószínűnek tartom az ICS-t. Nem nagyon engedhet meg mást az LG. amint kijön komolyan elgondolkodok rajta, a helyzet az hogy ezt az LG 2X-et a gyenge szoftvere húzza le, de ICS-sel, ha jól sikerül, remélhetőleg bár nagyon megkésve de kiköszörülheti a csorbát
zene: szerintem ez is csak szoftveresen van elcseszve, lehet ICS ezt is javítja, az audio chip pont olyan mint sgs-ben
szóval elgondolkodom...
na gameloftos játékok futnak?
-
babhun
aktív tag
Sziasztok! Én felraktam ezt a kamera mod-ot: CAM_P990_Flix123_Port_and_CM7. A gondom az lenne vele, ha a gyári alkalmazással fényképezek, jók a képek, meg a videó is, de ha a galériában böngészgetek és rányomok valamelyik bélyegképre, nem az a kép nyílik meg nagyban,. hanem teljesen más. Már kitöröltem a temp file-okat, meg azokat is amik a miniatűröket tárolják, de hiába. Sőt, már leszedtem az összes képet a telóról és úgy próbáltam, újra fényképeztem, de akkor is ugyanaz. Olyan képeket tölt be nagyban, amik elvileg már nincsenek is fenn rajta! Tud valaki valami jó kamera mod-ot cm 7.2-höz? Most visszaraktam az alap CM 7.2-t.
-
suppe
tag
válasz mrlujoak #25676 üzenetére
A Te általad linkelt "hírek" egy hetesek, mindegyiknek ugyanaz a forrása, egy twitter post, és ezen lovagoltok (egyes portálok is) igencsak megkésve. Ettől még lehet igaz a hír, amint azt az LG hivatalosan bejelenti. Nem tudom miért kell a feszültséget generálni, főleg ha nem is 2X-ed van éppen.
"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
Balázs1986
addikt
válasz babhun #25677 üzenetére
Ez úgy hangzik, mint ha nem ugyanabba a mappába mentene a kamera app, mint amiből a galéria nyit. Nézz szét belső-külső kártyán egyaránt alaposan, valahol megvannak a nagy képek is, ha megnyitja őket.
Remusz911: Igen, elvileg futnak. A pár hónaposak 100%, az újakat nem tudom, nem volt időm játszani. Esetleg kérdezz rá konkrét játékokra, és hamarabb tudunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
bull84ghia
őstag
Olyan felesleges ez az ICS feszegetés. 50% az esélyes hogy lesz. Szerintem kanyarodjunk vissza a témához és ne egy állításon legyen a vita
Remusz911:asphalt,spiderman tuti megy(a legújabbak)
[ Szerkesztve ]
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
suppe
tag
-
babhun
aktív tag
válasz Balázs1986 #25679 üzenetére
Sajna máshol nem találtam. A DCIM mappában vannak a képek a memóriakarin, a belsőbe nincsenek. Total commanderrel látom őket, sőt meg is nyitja, csak a galériából nem. A CM 7 kamera app-al azzal jók.
-
Zlika
aktív tag
válasz jooker82 #25684 üzenetére
Személy szerint én nem tudom...
Szerintem törődjünk csak azzal amink van ne azzal ami nincs.Mehet itt a szájtépés még akár 10,000 hsz-en kereszül is akkor sem tudja senki előrébb hozni/megakadájozni az ics kiadását.(persze azt senki sem szeretné hogy 2x-re ne jőjjön ki ugye??? ) -
jooker82
nagyúr
válasz mrlujoak #25686 üzenetére
Hidd,el,ha itt tegnap nem kezded kavarni az állóvizet,oda egy szót nem irtam volna...múltkor is csak azért irtam a pár hsz-t a sonys topicokba ,mert 3 napra kitiltattál...Amúgy engem baromira nem érdekelnének a sonys hirek... de sajnos rákényszeritel,h néha benézzek...Te tudod..
Érted már...??Zlika: ebből már sejtheted....
Amúgy ez egy nyugodt topic volt..flamelés terén... igy itt nincs szükség feszültégkeltésre.... ha ez vkinek nem világos,akkor megyünk a modkerbe...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
suppe
tag
őőő... a mai háborgós, LG ICS frissítős cikket lehozó MA szerkesztő most a Sony JB frissítésével kavarja a kedélyeket. Pedig ott a Sony már cáfolt, vagyis azt mondták vizsgálják az ügyet. Van értelme több napos késéssel lehozni így híreket???
-
babhun
aktív tag
Az miért van, hogy nekem CWM-ből sosem sikerül visszaállítani a telót? Lefut a restore, aztán csak LG logózik. Mindig a smartflash-el kell visszaraknom a szoftvert!
-
Rotate
veterán
-
babhun
aktív tag
Gyári rom-hoz v20r tud valaki linkeket adni milyen kernelt és kamera mod-ot, vagy egyéb tweak-eket tudok felrakni?
-
suppe
tag
válasz Rotate #25690 üzenetére
Igen, kb. cikkek szintjén én is így vagyok velük. A fórumot olvasom, néha beleszólogatok, de a cikkek... már tényleg csak azt olvasom el, ami nagyon-nagyon érdekel, és úgyis máshol is utána olvasnék, ha tényleg fontos nekem.
Pl. a mai nap is... két cikk, azonos szerző, és még engem is elkap a hév, hogy emberek... miről beszélünk?! Pedig én ritkán szólalok meg...
A vége meg az, hogy állóháború alakul ki a fórumozók közt, mert mindenkinek igaza van...
-
5ent1nel
aktív tag
Üdv!
Rászántam végre magam és felraktam a temasek-féle CM7 KANG-ot. Egészen pontosan ezt: cm7kang-O2x-130.zip. Eddig minden szép és jó - bár v20o után még mindig tanulom a beállításokat.
Annyi lenne csupán a problémám, h a ha töltőre dugom a telefont vagy csak simán leteszem, átkapcsol "gépkocsi üzemmódba", belövi a Car Home alkalmazást. Igaz nem mindig, de olyan jó 70%-ban igen. Na most, ha letörlöm az imént említett app-ot, akkor csak gépkocsi üzemmód van, amit bal felül jelez egy kis kormány az állapotsoron. Végül is nem nagy szám, inkább kellemetlen, mint bármi más, de nekem eléggé bosszantó...Csinálja ezt másnak is, esetleg tud valaki megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
bull84ghia
őstag
Nekwm most egyenlőre dobozba kerül a 2x. Hajózok egy kicsit más vizeken. De szerintem lesz visszatérés és hozom nektek az ICS-t
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
korpicschess
veterán
válasz 5ent1nel #25695 üzenetére
Nekem sosem csinálta szerk: ja persze, mert kitöröltem alapból az appot, amúgy neked CM7 alatt honnan lett, külön felraktad? Nincs mágnes a közelben ahová leteszed? Azthiszem maga az alkalmazás egy mágneses szenzor segítségével indul el (gyári tartóval nyílván). Ha nem használod az appot, akkor töröld le (titanium backup, root explorer, etc..).
Ajánlom még a 2.6.x alapú friss Etana kernelt hozzá.[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
Az internetes oldalakon meghirdetett információ nem Magyarországra vonatkozik. Ha történne változás a P970 modell ICS frissítésének tekintetében, akkor ezt cégünk, az LG Electronics Magyar Kft., haladéktalanul meghirdeti.
Magyar LG állásfoglalása."Tehát,csak az LG áltak facebookon közölt hivatalos infonak szabad hinni ezután...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
tami92
aktív tag
sziasztok. cm7 van a telón és az lenne a kérdésem h ti milyen kernelt ajánlotok rá ami jó aksi időt eredményez?
Még annyi h néha csinál olyat a telefon h csak úgy magától átvált repülő üzemódba. mi lehet a probléma?
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért