- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz andriska0725 #25296 üzenetére
Szia!
Én is ezt a párost használom és azt vettem észre, hogy akkor dobja a hálózatot, ha adatkapcsolat be van kapcsolva. Akkor egy szempillantás alatt dobja. De ha nincs bekapcsolva az adatforgalom, wifivel netezek, akkor kutya baja.
Jó lenne már az a hivatalos ICS. -
Dusee
őstag
válasz andriska0725 #25298 üzenetére
azt azért tegyük hozzá, hogy ICS csak V10-es RIL-ekkel használható, az újabb basebandekhez való RIL-lel ismeretlen baseband-et fogsz kapni.
-
Jazz^
tag
MIUI magyarított verziójának frissítéseivel mi történt, megszűnt? ~4 hónapja nem frissült miui.hu-n.
[ Szerkesztve ]
-
peter_27
aktív tag
drpele fórumtársunk csinálta, de legutóbb mikor rákérdeztem azt mondta nincs jelentősebb/érdemi változás az új verziókban ezért nem is frissítette. (nekem nem hiányzik belőle semmi) De ha újabbat szeretnél ott a wiui 2.5.25. A miui többnyelvű változata kis módosításokkal, és pár alkalmazást újabbra cseréltek benne.
Galaxy S10
-
vicamuso
tag
sziasztok,
ismét egy kérdésem támadt, Ti találtatok olyan kijelző fóliát ami nem csak a képernyő vonalában rakható fel hanem az egész kijelzőt, tehát a lekerekedő részét is védi!
hülyee kérdés de van 2 fóliám egyik se a teljes kijelzőre van csak az érintőképernyőre meg panelra.... vagy ne tegyek rá fóliát és hiba meg van oldvaköszi az ediggi választ is meg ezt is.
-
ntomka
nagyúr
Már ilyen is van.
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz bull84ghia #25311 üzenetére
Ennek? Soha. De ha az összes O2X felhasználó elpártol az LG-től, annak lesz. Elég sokan vagyunk világszerte.
-
peter_27
aktív tag
válasz tami92 #25306 üzenetére
Ezt a romot még nem próbáltam, így nincs ötletem miért nem látja a gép. De talán próbáld a legújabb lg drivert letölteni. Másik usb port talán, vagy ha legalább látszik eszközkezelőben mint ismeretlen eszköz próbáld kézzel hozzáadni a drivert.
(#25308) vicamuso
Én sem találkoztam még olyan fóliával amit te keresel.
Galaxy S10
-
Bolond^^
tag
WIUI-nál kifagynak a kapcsolóim.Vagyis nem kapcsol be semmit meg ki se. Egyszer a Wi-Fi-s nem jó, aztán a mobilinternetes.. mikor hogy.. ilyenkor csak reboot segít. ezzel nem lehet semmit tenni gondolom:/
-
Balázs1986
addikt
válasz ntomka #25310 üzenetére
Van ez máshol is Bár magam részéről az ilyesmit túlbuzgó idiótaságnak tartom
-
ntomka
nagyúr
válasz Balázs1986 #25318 üzenetére
Tudok róla. Én már úgy vagyok, hogy két elképzelésem van a jövőt illetően: ha kevés lesz az O2X és a TF300T, akkor vagy csak referencia készülék, vagy ha az Asus bizonyít közben nálam is, akkor PadPhone.
-
Cruiserke
tag
Lassan kezdem megunni, hogy nehéz stabillá varázsolni a telefont.
Ezért is rendeltem egy 7' tabletet. Név szerint egy Ainol Aurora II őt. ( 2X 1,5GHz, 1GB ram, IPS kijelző.) Igaz kínai de nagyon jó áron van. Gyári ICS, stabil és gyors. Majd meglátjuk megérte e.Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
peter_27
aktív tag
Érdekes, megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztaltam én is mostanában a telefonon. 2 hónapja használom a miui legutolsó magyar verzióját etana 2.x kernellel. Régebben nem volt gondom a gps-el, 10sec alatt volt fix stabil pozíció, de a napokban ez felment 1 perc környékére, valamint fájlmásolás után a másolatok 0kb méretűek lettek . A play store sem volt mindig hajlandó letölteni és telepíteni az alkalmazásokat.
Miután wipe sem segített a gondokon, nyomtam egy factory resetet, és újra visszatettem az alkalmazásokat TB-vel, de gps gond továbbra is megmaradt. Érdekes! Újra felraktam a miui-t, de felrakás előtt és után is kapott egy factory resetet, de a gps gond továbbra is megmaradt.
A probléma megoldásán végül a smartflash segített. Újra felraktam a v20s smartflash verziót (előtte is ez volt és erre ment a miui) majd root, cwm, miui és az összes app TB-vel. A gps gond megoldódott (még gyorsabb is lett), a telefon is gyorsult valamelyest de ez szinte elhanyagolható. Ril maradt a régi (218) ami a miui-ban volt, eddig is ezzel működött jól, és most is jó. Ezek után kíváncsi lennék rá, hogy vajon mi okozta a gondot, amit egy factory reset sem tudott megoldani. Először az jutott eszembe, hogy valami beleturkált a BB-be és ezt hozta helyre a smartflash-el való újrahúzás, de semmi új appot nem használtam ami ezt indokolná. Valakinek ötlet?Galaxy S10
-
peter_27
aktív tag
válasz Levi941127 #25322 üzenetére
Vagy az, vagy elért idáig az észak-koreai EMP Még nem mondom, hogy többet nem vennék LG-t de azért már erősen elgondolkodnék rajta.
Galaxy S10
-
SamS20
senior tag
ha cm7.2-re frissíteni akarok egy újat, akkor nem kell semmit wipeolni igaz ?
-
tormakrisz
csendes tag
Sziasztok sokat szarakodok a telefonnal szeretem ha gyors de mos úgy hiszem megfelelő az ujj kernerer KÉP
-
Dusee
őstag
kaphatnék egy smartflash-es V20Q vagy V20R linket?
de ne azt a freakshare-est xda-ról, onnan 50-60 kb/s-sel szedi, 3 óra van még hátra.
köszönöm -
b3Ro
senior tag
válasz Tesztelo.hu #25331 üzenetére
Jogos.... Nem is figyeltem, h jól írom e le.
-
Viper26
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #25331 üzenetére
A cash az nálam is ürül mindig.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
Ma volt az első nap, amikor folyamatosan lett volna szükségem az adatforgalomra. A következőket művelte a kis drága: ha bekapcsolt adatforgalommal indítottam, akkor kb. 4-5 perc múlva dobta a hálózatot, csak újraindításra javult meg.
Ha nem volt bekapcsolva az adatforgalom és úgy indítottam, akkor is kb. 4-5 perc múlva dobta a hálózatot. Ha ezen időintervallumban kikapcsoltam az adatforgalmat, mert esetleg sikerült az email elküldeni, akkor viszont nem sikerült újra bekapcsolnom. Itt is az újraindítás segített, de csak 4-5 percig. Szerintem itt lehet valami bug. -
balazs8907
tag
válasz #84221696 #25337 üzenetére
Sziasztok! 1 év után ismét optimus 2x tulaj lettem, látom sok új rom és okosság jött ki azóta. A kérdésem az lenne hogy érdemes-e felrakni valamelyik ICS romot? gondolok itt a nova hd-ra és hasonlókra.Ha nem akkor melyik most a legjobb, legstabilabb rom amivel a telefon is aránylag gyors, smooth?
-
törölt tag
válasz balazs8907 #25338 üzenetére
Hali. Az xda-n azt olvastam, hogy a domination a legjobb mostanság.
-
babhun
aktív tag
válasz tormakrisz #25327 üzenetére
Hát elmegy.....!
-
Dusee
őstag
lenne egy pici problémám.
akármilyen főzött romot rakok a telóra nem indul el, 2. LG logó után kikapcsol.
smartflash-el felraktam a V20Q-t, rootoltam unlockroot-tal, rom manager-rel cwm fel, cm9 install (fel is telepíti szépen), factory reset, system format volt.
ötlet? -
Dusee
őstag
csak én nem tudom letölteni az új vibert?
mind gépen, mind telefonon azt írja, hogy nem kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik