- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bull84ghia
őstag
-
Bolond^^
tag
válasz bull84ghia #25101 üzenetére
Te milyen kernelt használsz bull84ghia? Azon belül hogy etana?
-
korpicschess
veterán
válasz Bolond^^ #25102 üzenetére
Ha még alapon vagy, vagy friss a ROM-od és nem vesztem el rengeteg beállítást factory resettel akkor nagyon javaslom az új béta 2.6.x alapút. Elég jókat nyilatkoznak, illetve a frissítések is ahhoz fognak már jönni vadonkától.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Bolond^^
tag
válasz korpicschess #25103 üzenetére
Hát majd kipróbálom, mivel WIUI-val se jó a Play áruházam... "váratlanul leáll." Ezek után csak nálam lehet a hiba, de elképzelni nem tudom hogy mi..
-
Sytex
tag
válasz Levi941127 #25088 üzenetére
Bocsi ha félreérthető voltam, a választható nyelvek közül tünt el a magyar, és jött 6féle kínai. Gyári ROM ment rá elvileg.
- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
eladogeppc
veterán
Srácok, nyomban beszarok !
Vettem asszonynak egy hüvely ascend g300-ast.
1Ghz procival szerelték, mondjuk a kameráját videóra nem lehet használni, mert gyenge, de fotókat szépeket csinál. Mindezt 1 galaxy Ace + 15eFt.
Padlót fogtam, amikor Quadrant 2100 pont, Antutu 3200 pont.
Minek ide 2 mag ?
ICS is van már rá, csak kínai.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
b3Ro
senior tag
válasz korpicschess #25103 üzenetére
Feltoltam en is ezt az Etna kernelt, es elegge jol szuperal eddig. 1.2 ghz en hasznalom. Delutanos vagyok, es eddig sokat hasznaltam, 3g es repulo uzemmodot valtogatom. Sok sms-t irtam, es sokat netezek most all jelenleg 48% on. Ami jobb mint a temasek fele kernel hasonlo hasznalatnal.
Eddig megvagyok vele elegedve. -
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz eladogeppc #25111 üzenetére
Processzor.... És mégis sokan szidják,h gyenge....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Zlika
aktív tag
válasz korpicschess #25113 üzenetére
Etna az a vulkán nem?
Maradjunk annyiban hogy azért ez a kettőix nem egy olyan rossz darab.DE az is tény hogy én ma ha vennék telefontot akkor valami kissebb gyártótól tenném.Pl.:huya vagy zte vagy ne adjisten alcatel...Basszus sokkal barátságosabb áron kínálnak hasonló hardware-t és a support meg olyan amilyen...De csak nézzétek meg az említett készülékeknek a támogatását xda-n.Rom hegyek vannak!
A következő példám egy tab.Alapból nagyon olcsó.Ghoo tab 7000.Na bumm 1ghz allwinner a10 proci meg 512 RAM + mali 400.Nem egy nagy dolog de teljesen használható!Ha valaki akarna akkor olyan faja rendszert lehetne rá írni/optimalizálni mint a huzat.De nem vegye a paraszt a sok drága cuccot.Jó ami ebben a gépben tényleg negatív az a kijelző.7"-en a 800x480 az nem sok meg a betekintési szögek sincsenek a toppon DE mellett egy cm9-el meg egy Nova launcherrel olyan smooth kis gép hogy csuhajj. De azért egy nexus7-re lecserélném most...Na kicsit off voltam majd legközelebb nem leszek Bocs.
Jaaa akinek meg baja van a p990-el az találja meg hozzá a megfelelő software-t és ennyi megoldva. Lesz egy szerethető gyors korszerű készüléke.Kb egy évig még vagy kicsit tovább azt majd látjuk... -
ntomka
nagyúr
Itt valaki valamit tud.
ツ Headphones on - World off
-
Viper26
nagyúr
Valaki régebben linkelt ide CM7-hez való kamera modokat, csak már nem találom...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
bull84ghia
őstag
válasz Bolond^^ #25102 üzenetére
Hiába mondom meg hogy melyiket használom, mert nem ugyan úgy használjuk a teloinkat. Próbálgatni kell hogy neked melyik jön be, kb 2perc a kernelcsere. De szerintem jobban jársz ha újra kezded az egészet. Gyári rom,root,recovery,főzött rom. Igy megoldódik a play áruháza gondod is remélhetöleg.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Snoky21
tag
Hali!
Előző telóm (optimus Black) ellopták és a nagytesóját néztem ki a pótlására. Több tesztet is elolvastam ahol elég jókat írtak róla, viszont fórumokban sok negatív véleményt találok, miszerint állandóan szervizelgetni kell ezt a modellt, 10-ből 8 rossz és mivel én az a fajta vagyok aki szeret jó pár évig megállapodni egy telefon mellett nem szeretnék ilyenen lutrizni. Szval mint hozzáértők mit tudtok mondani? Érdemes ilyen telefont vennem? Vmi honnan érdemes mostanában rendelni, ahol GYÁRILAG kártyafüggetlent kapok, kedvező áron? -
Viper26
nagyúr
-
korpicschess
veterán
válasz Snoky21 #25123 üzenetére
Tény, hogy van minőségi szórás, amit egy új telefonnál nehéz leellenőrizni, de szerintem nincs itt nagyobb baj, mint bármelyik másik telefonnál. Én bátram ajánlom, de főként főzött ROM-mal. Nem tudom, hogy mennyi most a független, új ára, de azt még megemlítem, hogy a szolgáltatósakra 2 év gari van, míg a függetlenre 1. Függetlenítő kódot lehet vásárolni hozzá.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
babhun
aktív tag
-
Snoky21
tag
válasz korpicschess #25125 üzenetére
Értem... az a baj h totál kezdő vagyok, nem tudom h nekem menni fog-e a főzött romozás és társai... vmi korrekt leírással biztos meg tudnám oldani a dolgot, de félnék nekivágni. A 2x és az L7 között gondolkodok nagyon. 2x erősebb, jobb, de félek h selejtes darabot fogok ki, az L7 viszont már ICS meg kib*szottul tetszik...
-
Viper26
nagyúr
Megtaláltam, itt vannak:
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
kurion
senior tag
válasz Levi941127 #25134 üzenetére
az annyi hogy a videó felvétele előtt fókuszál egyet és aztán úgy rögzít... egyébként működik(mármint a fókusz)
[ Szerkesztve ]
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
korpicschess
veterán
válasz Levi941127 #25134 üzenetére
Azthiszem fel lehet, de nem vagyok benne biztos. Én a temasek topicjában megjelöltet javaslom. Flix123 által portoltat (remélem jól írom így fejből a nevét).
Ez a port nekem kevésbé volt jó. AF van, de nem CAF, tehát az elején fókuszál egyet és annyi, szerintem korlátozottabban használható.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
b3Ro
senior tag
megjott a nexus 7 delutanos vagyok, igy majd este tobbet foglalkozok vele. Eddig jo szuperal a JB. Jo lenne ha megkapnank mi is az o2x re....
-
peter_27
aktív tag
válasz Snoky21 #25129 üzenetére
Nem tudom hol olvastál ilyet a o2x-ről, hogy sok a selejtes darab, de én nem nagyon emlékszem ilyen problémákra. Amit olvashattál az max a kijelző bevilágítás miatti garanciális ügyintézés lehetett de mostanában már ez sem jellemző. Az lg eleinte gariban cserélte ezt majd megállapították, hogy nem befolyásolja a használatot és utána már nem cserélték gariban emiatt a kijelzőt. Am ez a hiba nem a kijelző hibája volt hanem egy vékony tömítés a kijelző és az ékintőkijelző között, ami miatt fentről nagyon alacsony szögben nézve a kijelzőt látható volt a háttérvilágítás beszűrődése. [link], [link]
Az L7-ről nincsenek túl jó véleménnyel: [link]
Galaxy S10
-
Snoky21
tag
válasz peter_27 #25139 üzenetére
Már mindent végigolvastam mind2 telóról A gyenge hardver és kamera miatt szidják az L7-et... viszont a design és a kijelző nagyon szép és sokat adok az optikára. Igazából én a 2 telóból gyúrnék egyet De azt hiszem a 2X mellett döntök, kinézem honnan rendeljem és jöv7en büszke tulajdonosa leszek egynek. Átlag felhasználó leszek, telefon, sms, 3G, wifi, néha 1-2 fotó vagy GPS... ilyen használattal tapasztalhatok majd kellemetlenségeket? Akad, lefagy vagy ilyesmi? Nagyon tragédia a gyári szoftvere neki? Mondjuk ha meglesz azzal indítok h megfrissítem...
-
gabcsee
tag
válasz Snoky21 #25123 üzenetére
Az én 2X-emet is ellopták már cca. 1.5 hónapja
Mondjuk én nem agyaltam sokat, hanem vettem egy ugyanilyet, mert nagyon szeretem
Amúgy ha már te is így jártál.. miért csak újban gondolkozol? Szerintem az már nem éri meg az árát. vannak a használt piacon is elég jó állapotúak ~50-60 körül
Ha meg nem is független, akkor kb 5-10$-ért már tudsz hozzá rendelni függetlenítő kódot, és meg is vagy (én is így tettem az előző példánynál) - ebben tudok segíteni ha kell! (azért is preferálnám a Telenoros készüléket, mert biztos h nem vmi szürke importos példányt kapsz..)
A custom rom feltétele szintén nem egy nagy wasistdas.. vannak elég jó leírások! nekem is ez volt az első okostelóm, előtte semmi mókolásban nem volt részem, de elég könnyen elsajátítottam -
peter_27
aktív tag
válasz Snoky21 #25142 üzenetére
A gyári rom, hajlamos a belassulásra már 1-2 nap múlva is, ezért a gyáriból is inkább a módosított + tweak pack + HP v. guest kernel kombó javasolt, és az lg felesleges dolgait is ki kell szedni a gyári romból. Viszont egy CM v. miui romal nagyon jó kis telefon lesz belőle. A rom csere nem bonyolult még egy kezdőnek sem.
Galaxy S10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért