- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
válasz Tesztelo.hu #25395 üzenetére
fagy szét folyamatosan kb :/
Recska : melyik miui-t tetted fel ?
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Tegnap én is kipróbáltam kétféle ROM-ot. Az egyik ez volt. sajnos használhatatlan, mert a mobilhálózatot képtelen volt használni. Ez regresszió, mert a korábbi verziója jó volt, úgyhogy várom a javítást hozzá hamar, ugyanis más is jelezte a problémát.
A másik temasek CM7 ROM-ja. Nos, ez szuper. Gyors meg minden, de az animációk szörnyen lassúak az ICS-hez képest, meg annyira ósdinak tűnik az egész felülete, hogy hihetetlen. Úgyhogy maradtam a novánál.ツ Headphones on - World off
-
swrdfsh21
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám és remélem tudtok segíteni nekem. Kb egy hónapja vett a barátnőm egy ilyen telefont az én javaslatomra, mivel nekem is ilyen van amióta megjelent. Soha nem voltam jó kütyübuherálásban, az enyémen is csak a root-ig jutottam el, azonkívül full gyári a telefonom. Mivel nem volt vele eddig semmi bajom ezért is mertem neki mondani, meg fehérben az egyik legszebb telefon (szerintem). Nem is volt eddig vele semmi baja egészen tegnapig. Akkor ugyanis megbolondult. Elsőként kezdi azzal hogy lezart képernyőnél felvillan majd elalszik és ezt csinálja folyamatosan ami iszonyat módón meríti az akksit. Majd random módon kikapcsol, és nem lehet visszakapcsolni csak ha kiveszem az akksit. Megnéztem benne neki ezt azt és meglepő volt. A telefont 2012.05.14.-én vásároltuk de nem volt rajta csak 2.1-es android. Mivel a párom azt mondta neki oly' mindegy mi van rajta csak telefonálni tudjon nem is foglalkoztam vele. Most jobban beleneztem és meglepő módon v10b rom volt rajta. Rögtön frissítettem is az itt preferált v20q ra és egyúttal 2.3.4-es androidra de a probléma még mindig megvan. Kérlek segítsetek mert holnap megyünk nyaralni és addigra orvosolni kellene a problémát.
Előre is köszi
(bocs a kisregényért)[ Szerkesztve ]
"too wierd to live, too rare to die"
-
gabcsee
tag
válasz swrdfsh21 #25409 üzenetére
Próbáljatok csinálni egy hard resetet! (minden adat törlődik a telóról!!!)
A kikapcsolt telefonon egyszerre nyomja meg és tartsa lenyomva a Bekapcsoló gombot és a Hangerő csökkentő gombot (több mint tíz másodpercig), ekkor a telefon bekapcsol, és azonnal elvégzi a gyári alapbeállítások visszaállítását. Ne feledje, hogy a hard reset használata után a telefonon található minden adat és alkalmazás törlődik, és nem állítható vissza!!
Ha ez sem segít akkor smartflash-el kéne felpakolni egy v20q romot még1x.. 1. oldalon találsz ehhez leírást, ha minden igaz!
[ Szerkesztve ]
-
-
swrdfsh21
csendes tag
Na felhívtam az LG ügyfélszolgálatát ahonnan átirányítottak a Nyíregyházi szervizhez, ott meg azt mondták, hogy fel kell küldeni Pestre és egy hét mire visszaér
Szóval tanácstalan vagyok... Valaki esetleg egy utolsó ötlet?"too wierd to live, too rare to die"
-
Bolond^^
tag
válasz Vizinyenyec #25414 üzenetére
216Mhz : Def: 790mV Min: 770mV
324Mhz : Def: 830mV Min: 780mV
503Mhz : Def: 880mV Min: 800mV
655Mhz : Def: 900mV Min: 820mV
816Mhz : Def: 930mV Min: 850mV
1015Mhz : Def: 1030mV Min: 950mV
1216Mhz : Def: 1200mV Min: 1150mV
1408Mhz : Def: 1300mV Min: 1250mV
Ez az. Ha erre gondolsz..ömm, csak nekem gyárilag alapból kevesebb a mV mint a Def.-ben... :/ -
SamS20
senior tag
válasz Vizinyenyec #25418 üzenetére
reggel van még elnézést a helytelenségért
-
swrdfsh21
csendes tag
válasz Bolond^^ #25421 üzenetére
A back up csak a telefonszamokat, sms-eket és a rendszer beallításait tette vissza. Megnéztem a ROM ugyanaz, v20q maradt. Mivel nekem is 2x-em van ezert kicseréltem az akksikat hátha azzal van baj de nem. Az enyémmel is kikapcsol. Most csináltam még egy hard resetet, megnézem, hogy mi lesz. Ha jó olvastam akkor van a v20q-tól újjab rom v20s ugye? Az miben másabb? Lehet azt kellene megpróbálnom?
-
bull84ghia
őstag
válasz swrdfsh21 #25423 üzenetére
Samrtflashel rakj fel egy gyári romot pl a 20q semmi féle backupot ne rakj fel, hagyd a töltőn, amikor feltötlött gyári beállítások vissza. Ne legyen benne se sim se sd. Azok is lehetnek ludasak. Nálam gagyi kínai sd csinált ilyet a Play-emnél.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
swrdfsh21
csendes tag
válasz bull84ghia #25427 üzenetére
Ok megpróbálom de class4-es 8Gb Kingston van benne ami az enyémben volt és semmi baja sem volt (bár az előző x10-emmel is hasonló volt a baj).
-
SamS20
senior tag
Nova HD telepítésénél, milyen beállításokat szoktatok alkalmazni ?
csak mert rohadt sok lehetőség van, pl swap memory , kernel stb.
Melyik "beállítás" a legjobb ? -
babhun
aktív tag
válasz Vizinyenyec #25428 üzenetére
Ahham! Köszi, akkor megpróbálom megszokni!
-
swrdfsh21
csendes tag
válasz bull84ghia #25432 üzenetére
Végülis igen. Ami nem kínai az már hamisítvány!
-
swrdfsh21
csendes tag
Na mégegyszer feltettem a v20q-t smartflash-el memkari és sim nélkül de semmi sem változott. Nagyjából 5 perc után kikapcsol. Sztem szerviz lesz belőle...
-
defy456
aktív tag
El lehet valahogy távolítani a cwm-et meg a root-o2 számítógép nélkül? Mert vissza szeretném állítani gyárira de mindig szívok a rohadt driverekkel, és arra gondoltam cwm-ből telepítek valamilyen gyári rendszert majd ha lehet akkor eltüntetni a cwm-et és rootot. Szerintetek működő dolog lenne?
-
defy456
aktív tag
Ha létezik cwm-ből telepíthető baseband akkor linkelne valaki nekem egy 07.25 -nél újabbat. Köszönöm szépen.
-
reflxx
aktív tag
üdv! lenne egy elég primitív kérdésem
Hol a búsban tudom beállítani, hogy ha feltelepítek egy programot alapból sd-re tegye? -
defy456
aktív tag
válasz bull84ghia #25439 üzenetére
nem vagyok gépközelben.
-
baluka6
aktív tag
Üdv
Na én is boldog tulajdonosa lettem egy ilyen telónak. Igaz fehér,nem valami férfias,de jól néz ki nagyon. Zte Blade után mint ha más bolygón lennék...
Esetleg van valami olyan dolog,amit fontos tudni róla? Szoftveresne nem igazán fogok vele bohóckodni,leginkább csak használom,viszont nem eredeti szoftal vettem.
Android 4.0.4 Kernel:3.0.34-p990-ics van rajta. Jó lesz ez nekem vagy inkább az eredeti kéne rá? Lényeg a stabil működés.
Köszi előre is. -
bull84ghia
őstag
-
baluka6
aktív tag
válasz bull84ghia #25448 üzenetére
Értem,hát cserélhetünk ha gondolod...
És bonyolult visszarakni az eredeti romot? Mert nulla fogalmam van arról,hogy mit hogy kell csinálni...
Látom az aláírásodban,hogy neked húzva van benne a proci,ezt én telómon is el lehet játszani a mostani rom alatt? És érezhetően gyorsabb lesz a teló?
Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik