- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
válasz leonel #22304 üzenetére
Bakapcs hangero le a lilas lg logoig. igy jutsz el a recovery ig. aminel figyelni kell az a wipe data, ekkor olyan mintha factory reset et nyomtal volna, szoval ezzel elvesznek a cumoid. wipe cashe dalvik az mehet nyugodtan. Ha kicist vissza olvasol akkor leirtam az egesz rom+pack+kerneltelepítés menetét .
telefonról irok, szoval ha nem baj nem nagyon linkelgetnek....
______
Cwm leírás : http://androidportal.hu/2011-06-01/clockworkmod-recovery-hasznalata[ Szerkesztve ]
-
Vizinyenyec
aktív tag
tegnap gondoltam lecserélem végre a gyári alapú romokat és feldobok egy cm7-et. Kérdésem az lenne, hogy van-e cm-re is kamera mod, vagy abban alapból benne van a legjobb?
-
zsoltix
tag
Sziasztok szeretném rootolni az lg-m 2.3.4 van rajta valaki letudná írni lépésről lépésre hogy kell?
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz zsoltix #22309 üzenetére
első hsz-ben van:
- először telepítjük a programot a Superoneclick.exe futtatásával
- a készüléket a számítógéphez csatlakoztatjuk
- a telefonon az adattár használatot és a beállítások/alkalmazások/fejlesztés/USB hibaelhárítás opciót engedélyezni kell
- katt a root gombra -
zsoltix
tag
válasz Vizinyenyec #22310 üzenetére
próbáltam ezzel de lefagy a program a device keresés alatt
-
zsoltix
tag
válasz Vizinyenyec #22312 üzenetére
úgy fest sikerült. Köszönöm
-
jooker82
nagyúr
Megy szépen,főleg a kezdőképernyő,nagyon gyors és jól variálható....néha van egy egy beakadás....de nem vészes....
itt a tegra szerintem sokat dob majd a dolgon,ezt erősebbnek érzem...Kb 150MB szabad RAMom van általába.... de itt is sok app. fut a háttérbe... a térkép pl,ha hozzá se nyúlok akkor is megy.....9 mb-ot zabálva.... Akinek mutattam eddig,jobban tetszett az L7,mint a 2x....ezek a szögletes sarkok nagyon adják...
Hibája gyakorlatilag semmi nincs,teszi a dolgát...GPS lakásban is talál jelet,wifi,3g,folyamatosan van... aksi rendbe,kb 20-25%-al bir többet,mint a 2x...
egyedül a videó bosszant,h csak VGA-t vesz fel....
Itt egy nagy szép kijelzőjű telefont akarnak eladni viszonylag olcsón....és a legfrissebb szofttal...
Közbe van egy kis L3 is a családba és érdekes mód,ott le lehet állitani,minden futó alkalmazást egy klikkel...pedig 2.3....a 2x-be,meg az L7-be pedig nem...
jó hir,h a Pradára már van itthon béta ICS...szerintem már a 2x-ünkre is tolják hamarosan...mivel,egy időszakba adják...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-
jooker82
nagyúr
válasz Levi941127 #22315 üzenetére
konkrétan csak a pradát emlitette az LG,mivel egy olyan valakitől tudom,akinek Pradája van...és ő nyilván csak azt kérdezte... már rá is akarták neki rakni,de azt mondták még vannak kissebb hibái...arról egy szó nem volt,h a 2x-re hamarabb v késöbb lesz...
Gyári,igen,mivel a gyártó mondta..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Viper26
nagyúr
válasz Levi941127 #22317 üzenetére
V20q-ra úgyis simán rá lehet engedni majd.
Mondjuk nálam lehet necces a dolog, mert belenyúltam a framework-be, még szerencse, hogy megvan gyáriban a ROM.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
jooker82
nagyúr
válasz Levi941127 #22317 üzenetére
A pradára vélhetően könnyebb megcsinálniuk,mert ott az 1GB RAM,sokat segit,könnyebb optimalizálni....de,reméljük a 2x-re is jól fog sikerülni...
Mondom az l7 működése hibátlan,tehát nem találni olyan bugokat,mint az S2-re irták,h wifi hiba,meg fagyogat...stb... az,h néhol belassul,az inkább a proc hibája,v egy kezdetleges ICS-t tettek rá,nem tudom..v10a van,rajta,nyilván majd jönnek a frissitések erre is...ápr 17-es szoft...kernel,3.0.8-perfabban tudnátok segiteni,mivel ezt még esélyem sincs megtudni,h hogyan lehet rootolni...,hogy a nemkivánatos programokat,miként törölhetném..titanium nem engedte...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Rotate
veterán
válasz jooker82 #22319 üzenetére
meséld már el miért könnyebb optimalizálni, ha 1GB ram van...?
btw, S2 nem fagyogat ICS alatt sem, csak a wifi-s hiba van, de nem emiatt írtam be most ide, hanem a fenti kérdésemre nagyon érdekel a válasz ja, és lassulásod sem a proci miatt van, hanem a RAM miatt, MSM7227A nem olyan rossz, bőven el kell bírnia magát a rendszert...
btw a root mint olyan egyedileg van megoldva minden egyes készülékre, szóval nem tudom mennyire tudnak ebben ők segíteni, esetleg ha mázlid van boldogul vele a SuperOneClick, bár ICS alatt kétlem...
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz Levi941127 #22321 üzenetére
Annál egyszerűbb módszer nem nagyon van.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
jooker82
nagyúr
válasz Rotate #22320 üzenetére
Mert az egész rendszer gördülékenyebb tud lenni...kevesebb a megakadás...de persze nem vagyok szoftvermérnök..
A procira,alapból mindenki azt irja,h gyenge,meg mért ilyet...stb....összességéba,amúgy nincs ezzel gond,de a tegrát erősebbnek érzem....hamarabb betölt dolgokat,IGO.stb...Az L7,a menüben gyorsabb...
Az S2-re,kb 1 hónapja 4 hibát irtál...amikor kiadták az ICS-t... én arrafel irtam... de a fagyás akk lehet nem volt benne,csak akadás,v lassulás...
a rootolást igy h ICS,van nem merem,amig más nem mondja biztosra...
Csak simán a térképet meg gondolom nem lehet kiiktatni...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok!
KB 2 hónapja nem követem az ICS állását. Valaki meg tudná mondani, hogy állunk? Melyik most a best kernel+ ROM ics alá?
-
fuzzyka
tag
Sziasztok! Az a kernel vagy a rom miatt van h napjában 2 3 szor kikapcsol a telefon? Legújabb cm7 és vadonka páros van fent! Másnál is előfordul ez a jelenség?
Üdv
-
Viper26
nagyúr
válasz szentkuti11 #22325 üzenetére
Itt kellene szétnézni:
Optimus 2x Android Development
Van pár ICS, igazából én is keresem a legjobb megoldást ezzel kapcsolatban.
-
Rotate
veterán
válasz jooker82 #22324 üzenetére
azóta jött 1 darab hivatalos frissítés, meg vagy tíz még újabb más régiókba... és az egyedüli valós probléma a wifi beragadás, az is megoldható...
az optimalizálást azért mondtam, mert így ahogy írtad, egy hülyeség, pont az, hogy 1 gigára kevésbé kell optimalizálni, mert jobban elvan a szarul összerakott romokkal is, mert van tartalék...
kérdés, hogy a 2x-re is lesz-e az új design, de jó eséllyel nem lesz... kiváncsi leszek....
-
b3Ro
senior tag
válasz szentkuti11 #22325 üzenetére
Eppen fentebb lett irva, hogy. mar nincs messze az ics.... best kerel ics alá sztem a harsh féle .
-
fuzzyka
tag
válasz Vizinyenyec #22329 üzenetére
Meg egy kerdes: valaki aki cm9 et hasznal megmondana nekem h tovabbra is fent all a bongeszo bug miszerint a kepernyo elforditasanal kilep az app bol?!
Koszi
Vizinyenyec: akkor nem ertem de koszonom
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
válasz szentkuti11 #22331 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1561822
-
Rotate
veterán
-
Viper26
nagyúr
Én most ezzel teszek egy próbát:
-
b3Ro
senior tag
válasz everest140 #22340 üzenetére
Nekem is bejött, csak utánna észrevettem,hogy nagyon rossz képeket csinal a kamera azzal a rommal.
-
Steve1207
veterán
válasz Viper26 #22339 üzenetére
A hétvégén teszteltem le az ICS romokat és kerneleket. Lassan alakulgatnak, kernel terén tényleg harsh féle a legjobb.
Rom szinten egyre kevesebb a bug, viszont én sokszor meghalasztottam a progikat gyors görgetésnél és kiléptek. Egyedül ez zavart, ha nem lett volna, szerintem maradt volna hosszabb távra, de ment vissza a WIUI.LG L7: durva, hogy milyen szépen megy rajta az ICS. Már felkerült a rom is, ha valakit érdekel L7 ROM kinyerni pár jóságot belőle
.
-
cjvt3o
aktív tag
Elsősorban WIUI használókat kérdeznék (bár lehet, a könyökükön jön ki, de):
Jelenleg MIUI-hu + etana kernel párossal élek, alapvetően nem vagyok elégedetlen, az akksi idő is elég kellemes (napi 40-50 perc wifi és napi 60-80 perc telefonálás mellett nagyjából 4 naponta kell tölteni a telefont).
Van azonban a MIUI-nak 1-2 dolga, amivel annyira nem tetszik (pl. a névjegyek ABC rendezése vezetéknév szerint - illetve ez a dolga azért nem tetszik, mert nincs ilyen dolga ), ezek miatt nézelődök a WIUI irányába. Azonban nem nagyon találtam leírást / videót az eltérésekről (a különböző antutu, quadrant stb. tesztekből, és kamera próbákból álló youtube videók nagyjából 0 hasznos információt hordoznak).
Ha valaki tud ilyen leírások / összehasonlítások / tapasztalatok lelőhelyéről, azt szívesen venném.
-
Zlika
aktív tag
válasz Levi941127 #22344 üzenetére
Valóban maga az l7 is szimpatikus.De amikor ott nagyon gyorsan váltogat a homescreeneken akkor olyan mintha a pali keze is gyorsabban remegene be meg ilyenek.Vagy ne gyártsak összeesküvés elméleteket?
-
Rotate
veterán
válasz Levi941127 #22346 üzenetére
szerintem mindkettő nagyon gagyi... az új Sense egyedül ami ér valamit, de meg sem közelíti a gyári Holo felületet...
-
Viper26
nagyúr
válasz everest140 #22340 üzenetére
Jó ez, csak olyan mintha nem látná az SD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest