- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mira72
őstag
Üdv!
Ma lehet boldog? 2X tulaj leszek.
Első hsz.be olvasgattam, a root, recovery részt az asszem ok.
Egy jó , stabil, gyors, akkukímélő rom-ot tudtok ajánlani, amit feltehetek?
MIUI-t annyira nem kamáltam más droidos telóimon..
Stabilitásra szeretnék rámenni.
GB jó lesz, ha az jó. Nem tudom ICS van-e már rá, ami jó is...
Meg esetleg OC-s kernelt hozzá.
Meg hogy ezeket honnan szedhetem le.
Thx.MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Zlika
aktív tag
Na az nvidia is kezdi már a f*szságot.Az új játékok tegrazone-on szinte kivétel nélkül csak tegra3 gépeken mennek,tegra2 verziók a "közeljövőben" várhatóak.Persze hiszi a piszi...
-
BITBOYS
addikt
Látom megy még a matek a telefonnal kapcsolatban, pontosabban a gyengeségeiről.
Én még mindig használom, de csak azért, mert nem tudtam eladni elfogadható árban. Sajnos továbbra is fennáll a gyermekbetegsége, azaz belassul, kifagy, újraindul a legújabb szoftal is. Tudásban elég lenne bőven, de a kiszámíthatatlansága már az agyamra megy. Még egy szoftverfrissítést kivárok, ha nem változik semmi megszabadulok tőle.
Szóval tökéletesen megértem azokat az embereket akik eladták. -
kurion
senior tag
válasz BITBOYS #22962 üzenetére
Mondjuk én most váltottam Xperia Neo-rol 2x-re és eddig megvagyok vele elégedve Nem tudom miért húzza le mindenki. Customrommal nekem eddig még nem volt bajom, a kamerájában érzékelek még némi gyengeséget de ez orvosolható.
Sajnálom hogy a tegra 2 is érintette az áradás és ez azért sok mindent befolyásolt, de amint lesz egy gyári ICS amit persze keményen ki kell várni azonnal szárnyakra kap remélhetőleg az egész, igaz kevés a ram de ez nem vészes....
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
BITBOYS
addikt
válasz kurion #22963 üzenetére
Nem szeretném elvenni senkinek sem a kedvét, csak azt írom le amit másfél éve tapasztalok
Nem nyúzom progikkal, játékokkal a telefont és vigyázok rá, mégis néha baromi kellemetlen helyzetbe hozott, például mikor éjszaka kikapcsolt és reggel elaludtam miatta. Na akkor majdnem összetörtem, szerencsére használt az önkontroll amit a telefon végett kellett kifejlesztenem -
akela91
addikt
Costum Rom nélkül használhatatlan kategória az tény. De aki ezt veszi és tudatos vásárló, az szeret mókólni, és csinál belőle egy teljesen jó telefont.
-
Piero89
aktív tag
Csak hogy kicsit pozitív oldal felé is dőljön mérleg nyelve...
Én nálam mindössze 2 hete van ez a telefon, de akkora pozitív csalódás volt, hogy hihetetlen!
Rövid akku időtől nagyon féltem, volt birtokomban galaxy s, galaxy ace, omnia 7, iphone 3gs mostanában de ez a teló bírja nálam legtovább egy töltéssel hasonló használat mellett.
Gyári rommal használom (próbáltam főzöttel is, de nekem nem jött be), gyári kernellel és abszolút megvagyok vele elégedve! Gyors mint a szélvész, bár néha előfordul, hogy kicsit megakad... de melyik készülék nem?!
-
jooker82
nagyúr
válasz kurion #22963 üzenetére
a Ram egész jól kezelhető az ICS-ben...Pl olyat is lehet,h amit bezártam program ne fusson tovább...vagy felesleges programokat letiltani... ezt ugyebár 2x-en csak rootolással lehet...
Szal,nekem,csak 2-3 dolog szokott futni a háttérbe...billentyűzet,beállitás,üzenetküldő szolgáltatás,a gmail miatt... Nameg,most is hotspotként használom usb a laptopot,mert a vihar miatt nincs net a helyi szolgáltatóná...tehát tök jó dolgok vannak benne...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Ronan968
tag
válasz Piero89 #22966 üzenetére
Nekem is elmúlt már egy éves a kicsike,és most a legújabb gyári rom a v20r van rajta,ami szerintem sokkal jobb,mint a v20q volt.Gyorsabb,nem akad,egy teljes napig bírja az aksi.A napi manuális re-start sem kell már,elég egy héten max. 2-szer.Szóval mire kijön egy ICS rom a telóra,addigra lesz egy stabil GB
-
suppe
tag
válasz BITBOYS #22971 üzenetére
Én egyszer már tanácsoltam egy szintén O2X tulajnak itt, hogy ha gyári frissítést használt eddig (PC suit-on keresztül), az nem ugyanaz, mint pl. smatflash-el rakná föl az új gyári romot. Az újratelepítés olyan mint egy windows újratelepítés, a frissítés meg frissítés: cseréli azokat a dolgokat, amik esetleg változtak, de tök szűz rendszered nem biztos hogy lesz tőle.
Én sem használok custom romot, de 1 kivételével (akkor OTA-val) nem frissítettem, hanem újraraktam. És muzsikál gond nélkül, fagyásom szerintem 1 éve volt utoljára. Hetente 1x indítom újra, olyankor már kicsit lassabb.
Nem tudom, hogy te frissíted-e vagy újratelepíted... nálam a telepítés bevált, bár olyankor az összes alkalmazásom is újratelepítem, ami azért macerás."Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
Zlika
aktív tag
válasz Viper26 #22968 üzenetére
Sajnos nem vicc.Most persze a progik 90%-a még okés tegra2-őn, a régebbiek.De utóbb néhány ami megjelent(vagy demo) azoknál sajnos ez van.Pl a Dark medow meg most az új sonic.Elöször csak tegra3 és szépen oda biggyesztik hogy majd lesz tegra2 verzo.Na ilyenkor azért felbiggyesztem a szemem öldökét.Nemhogy előbb a régebbi és elterjedtebb vasakra lenne logikus fejleszteni?Ja nem mert gondolom az üzletpolitikájuk azt diktálja hogy nézze meg a paraszt hogy milyen szép meg jó a progi tegra3-on futtatva,sóvárogjon, és ha akarja akkor vegyen új motyót.Persze lehet ez csak az én konspirációm.De nézegessétek meg az új dolgokat tegrazone-on.
-
dergander
addikt
Am,igaz a hír hogy még a gyári ICS project még sehol nem tart?
Hát akkor itt még a Q3 is egy oriási kérdés lesz...hát igy az LG amit a barcelónai kongresszuson megemlített h ez az év a felzárkozás éve lesz,ismételten egy Lie project
amugy valaki tud megoldást a Moder Combat 3 állandó license problémára mert megvettem egy jó ideje elöször ment mostmeg dobál vissza az intróba
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
Pistiboy88
aktív tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a teló hangszórója olyan szinten pattog, recseg, hogy semmit nem értesz rajta?
Nem, nem a ril/baseband-al van a gond. Elősször azt hittem, hogy az, de headset-el tökéletes a hangminőség, meg kihangosítva is. Csak a teló felső hangszórója nem az. -
tamcsu10
tag
Vki tudna nekem linkelni v20q v v20r smartflash verziót vmi gyorsabb letöltőn? xda-s 4óra:S
iPhone 6s Plus / iPad Air 2 / MBA 13
-
zsoltix
tag
Sziasztok!
Sajnos nem oldódott meg a lassulás problémám guest kernellel is 2 nap és használhatatlan lesz. Van más lehetőség? KösziWeboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
tamcsu10
tag
válasz jooker82 #22984 üzenetére
Köszi de jelenleg semmit se fogad el a teló... Próbáltam sok rom+kernel párost de egyszerűen csak a kezdőképernyőt futtatja folyamatosan minden esetben. Kdz-t a win7em meg vmiért nem hajlandó elfogadni:S Lassan ott tartok h 2é töröm....
iPhone 6s Plus / iPad Air 2 / MBA 13
-
Viper26
nagyúr
válasz dergander #22976 üzenetére
Én annyit hallottam egy haveron keresztül (akinek vmi LG fejes az ismerőse), hogy még neki sem álltak konkrétan, szóval jó eséllyel sehol sem tart a dolog.
Nagyon bízom benne, hogy ez nem igaz, mert ebből így akkor Q4 sem lesz...aztán közlik, hogy sorry parasztok, vegyetek 4X-et.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
-
suppe
tag
válasz Levi941127 #22990 üzenetére
a motorola is (valószínű) megteszi...
mármint ott se lesz ics a régebbi készülékekre."Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
suppe
tag
válasz Levi941127 #22993 üzenetére
Én nem számítok rá, hogy valaha is lesz gyári ICS. Aztán ha mégis, akkor majd örülök neki és várok még fél évet, hogy úgy működjön, mint a mostani V20q vagy V20r. Ami valljuk be, nem valószínű. Nem erről híres az LG.
Ahogy pár napja valaki már megemlítette, ezzel a tegra 2-vel benéztek valamit, nem véletlen, hogy mindennel 1 éves csúszásban vannak vele.
[ Szerkesztve ]
"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest