- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
melyik samunak rosszak a színei? vagy melyik LG-nek? AVforumson ha megnézem a kalibrált színpatkot mindegyiket be lehet lőni olyanra, hogy a dE 3 alatt van, ami szabad szemmel észrevehetetlen. nem ajánlgattam a samsungot a látószöggel pedig akkor volt bajom, mikor a 42" LG tévémmel kb 1 méterről játszottam számítógépen. olyna közelről tényleg baj van a sarkok betekintési szögével, de tv-zshez nyilván nem 1 méterről használják.
a linkelt blogon egyértelműen megmondják, hogy házimozihoz a plazma a jobb. én is ehhez ajánlottam.
az pedig h 1:750 elég a szemnek, igaz. ott már "látsz képet" de a dinamika átfogása sokkal nagyobb a szemnek, mert minden egyes érzékelősejt saját "záridő" és érzékenységet tud beállítani magának, nem összességében van 1 érték "beállítva" az összesre. ezért a szemed bőven látja a 15000:1 kontrasztot is.melelsleg ittvban egymás mellett a 2 tv, ne akard megmagyarázni h rosszul látok a LCD világít este a plazmához képest.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.