Új hozzászólás Aktív témák
-
$lim*$hady
csendes tag
és a c905 biztos jobb lesz??
HPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)
-
$lim*$hady
csendes tag
válasz Gáborka017 #9106 üzenetére
70 éert??? gsmline-on ujjonan unlocked 54 )
[ Szerkesztve ]
-
$lim*$hady
csendes tag
Üdv.
Most szeretnék ilyen telefont venni és azt szeretném kérdezni h hosszab távra jo vétel-e??Előre is köszönöm..HPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)
-
$lim*$hady
csendes tag
Érdekes mert én is most vettem ilyen telefont pontosan az ár-érték ránya miatt és gsm-es ismerős mondta hogy sokat vittek el tőle de szinte egyet sem vittek vissza panasszal.Am valaki tudna mondani egy bevált megbizható oldalt ahonnan lehet rá letölteni cuccokat??
[ Szerkesztve ]
-
$lim*$hady
csendes tag
Nekem egy bajom van vele :amikor feloldom a kepernyozarat akkor a hatterkepnek a nyoma neha meglatszik a menuben meg egyeb helyeken.Valakinek volt mar ilyen?Amugyminden megy es szerintem meg most is nagyon jo telefon zart rendszerek kozott.Egyebkent ugy irnak sokan rola mintha os regi lenne kozben nezzunk meg egy k800i-t.Nagyon jo telefon pedig kb 3 evvel oregebb az arenanal.(v10P)
-
$lim*$hady
csendes tag
Üdv.!
Az lenne a kérdésem/kérésem hogy egy, néha 2 sávban nem érzékeli az érintéseket a telefon és így gyakorlatilag hasznáéhatatlan...ha valakinek esetleg volt már ilyen akkor mit csináltatok?1 éves a készülék eddig apró akadás fagyáson kívül semmi baja nemvolt meg voltam vele elégedve.Válaszokat előre is köszönöm.HPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest