- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz balszélső #2039 üzenetére
V10M-et próbáltad? Az néztem hogy a PORTUGAL V10B_03 az méretileg kicsit nagyobb. Lehet fel kellene inkább azt tennem? Nem tudom sajnos melyik az újabb.
Esetleg van valami infód melyik lehet az újabb?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
proly01
őstag
válasz balszélső #2059 üzenetére
Balszélső...mi van?!Mit cserélsz mire 2 szer?
17,
Wait a minute or two, and a window will pop-up in the bottom right corner telling you there is an updated version of LG PC Suite III, click "OK" to update PC Suite.18, Let the LG PC Suite III Update finish, and PC Suite will open back up. (There may be more than 1 update depending on which version you started with, mine did 3 updates, so install any updates to PC Suite that are available). My current version is 3.1.25.20090420.
hát nem tudom...itt eléggé azt írja hogy le kell frissíteni....
....Pr:)ly....
-
Mieza
tag
válasz balszélső #2062 üzenetére
Tévedés! ;)
17. Wait a minute or two, and a window will pop-up in the bottom right corner telling you there is an updated version of LG PC Suite III, click "OK" to update PC Suite.
18. Let the LG PC Suite III Update finish, and PC Suite will open back up. (There may be more than 1 update depending on which version you started with, mine did 3 updates, so install any updates to PC Suite that are available). My current version is 3.1.25.20090420.
19. If you wait another minute or two, another pop-up will tell you that you can upgrade the phone software, click "CANCEL". Just minimize PC Suite and leave it running in the background.
17-18. Lényegében azt jelenti, hogy a PC Suite-ot addig kell hagyni frissíteni magát, amíg akarja.
Aki felrakta a fórumra, annak háromszor csinálta a frissítést, ez attól függ, hogy milyen verziójú volt az első telepítés. Lehet, hogy másnak csak egyszer, de lehet hogy ötször.19. Amit nem szabad hagyni, hogy a PC Suite frissítse a telefon szoftverét, ott kell CANCEL-t nyomni. Lásd a fórumon a képet!
-
mrThomi
addikt
válasz balszélső #2064 üzenetére
a 6. lépésnél átváltott arra hogy kész...irta hogy lépjek ki, meg s tetem, majd lecsatlakoztattam az USBről és az LG logot adta be. Ha erre gondolsz akkor igen. Utána factory reset, madj megint ujraindult...kb ennyi. Csak furcsállom hogy nem ment végig....lehet h azért mert nekem függeteln volt?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest