- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
1: A francba. Akkor még jó, hogy nem estem neki...
2: Ha rakok fel custom ROMot, akkor megmarad az infra távirányító például? Mintha azt olvastam volna, hogy az ugrik. És, hát, néha-néha használom, az az igazság - és akkor baromi jól jön. Minden funkció maradjon meg, ez volna a cél. Csak hozzátenni szeretnék, elvenni belőle nem.@DJ. Ru$y: Pont akartam írni, hogy azon kívül, hogy hosszan nyomom a Home gombot. (az kissé lassítja a dolgot)
Banyek, Galaxy S3-tól fölfelé minden Samu telóban van osztott képernyő. Egy GPad 8.3-ra meg még fölhekkelni sem lehet? Bocs, csak telefonon értelmetlennek találom, de TAB-on nagyon jó funkció lenne.
-
mm89
őstag
válasz Imike_80 #4502 üzenetére
Infra nem fog működni, én pont ma szembesültem a dologgal. Nem bánnám ha működne, de meg vagyok nélküle.
Duplakopp ébresztés működik (knock code nincs természetesen)Az újabb g padokon (7.0, 8.0) van osztott képernyő, csak ezen a régin nincs. Reménykedjünk, hogy jön rá a lollipop és abban már lesz.
Én igazából azért cseréltem le a gyári, rootolt 4.4.2-t, mert eléggé be tudott lassulni néha. CM -et raktam fel. Ha néhány nap múlva ennél is tapasztalom a lassulásokat, akkor megy vissza a stock. Bár azért ebben van jó néhány szeretni való feature, például az alkalmazásváltó gomb, amit ha hosszan nyomsz akkor az előző appot adja be, így még gyorsabban lehet két app között ugrálni. Én ezt sokat használom a naptár-böngésző között ugrálva. Osztott képernyőn persze minden jobb lenne, kerestem is, de v500-ra nem találtam megoldást.
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Imike_80
aktív tag
Köszönjük! Valaki feltette már? Kíváncsi volnék rá, milyen. Írtok róla egy rövidke beszámolót? Milyen a rendszer sebesség, wifi jel erőssége, mennyire stabil, van-e lag, milyen az akksi idő, dupla kopp és knock code működik-e, infra van-e, esetleg multi window?
Köszi! -
Agi70
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #4514 üzenetére
Nekem két hete van fent, semmi gond nincs vele. Wifi stabil, semmilyen program nem állt még le eddig, akksi idő is jobb lett. De azért nem szeretnék senkit rábeszélni. Meg aztán ha még sem jó, két perc vissza rakni a 4-est.
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
gekkoXT
senior tag
Az LG billentyűzetnél nekem nem működnek a szójavaslatok. Próbáltam már kitörölni az alkalmazás cache-t meg az alkalmazás adatokat, de nem segített. Mi lehet az oka?
-
randras
veterán
Nem tudom, de kipróbálhatnád a Swype-ot.
-
mm89
őstag
Van itt olyan aki a Koreai Stock lollipopot használja? Lehet azt rootolni?
-
Pappi82
csendes tag
Sziasztok!
Eg kis velemenyt szeretnek kerni. Nagyon megtetszett a keszulek, meg korabban volt kezemben ilyen, amikor meg arultak. Az lenne a kerdesem, hasznaltan megeri meg szerimtetek venni? Nekem nexus 7 2013-as van, tokeletesen meg vagyok vele elgedve, de szukseg lenne a csaladban egy picit nagyobbra Am amennyi korul ez van hasznaltan (ca 50-55k) annyiert uj ebben a meretben ilyen tudassal nagysagrendekkel tobbert van. Szerintem ertitek, hosszur nyult elnezest, es koszi a velemenyt. -
mm89
őstag
Akinek, mint nekem is fontos a root, hogy de szeretne már lollipopot, annak ajánlom ezt a romot:
[link]
TWRP alól telepíthető van hozzá root isELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
fPApi
őstag
Jelenleg CM12 alapú custom ROM van a tabon (Euphoria-OS), de szeretném a gyári KK (nem LP) ROM-ot visszarakni. Mi erre a legegyszerűbb, de megbízható mód? Van mentésem a KK ROM-ról, visszarakhatom simán a CM-ről recovery-vel?
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Aki használja az osztott képernyőt, de kevesli a használható appokat, annak tudom javasolni ezt a kis modot
splitwindowELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Gyári Lolliról nincs infótok?
Ti melyik ROM-ot ajánljátok? Nem kell hozzá root, csak stabil legyen. Néhány képet fel tudnátok lőni róla pl.: eszköztár, értesítési sáv, alkalmazástár, beállítások...?
Ha valaki megtenné ezt nekem megköszönném! -
mm89
őstag
válasz f(x)=exp(x) #4532 üzenetére
Infó : még nincs a mi régiónkban kiadva
Stock lollipop Koreából: [link]
Nem próbáltam!Vagy inkább amit én is használok : [link]
Stock lollipop, de TWRP ből telepíthető és rootolt is.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
randras
veterán
Úgy tapasztalom a koreai 5.0.2-t a G2 európai hivatalos ROM-jához hasonlítva, hogy néhány gyári alkalmazás 1-2 plusz funkcióját, elnevezéseiket, és néhány bloatware-t (meg a full koreai QVoice-t ) leszámítva csak az időjárás app és widgetje más, és ezt jó is lenne lecserélni az AccuWeather alapúra. Szerintetek ha a G2 megfelelő apk-ival agyoncsapom a tablet megfelelő apk-it (Weather/Weather Theme/Weather Platform) az működhet?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Itt vannak. system/appban voltak így, a mellette lévő mappák fájlja nem tudom mi.
KDZ nem rootolható jelenleg, szóval downgradelnem kellene, aztán felrakni a CWM-eset, az meg sok idő.
-
mm89
őstag
-
mm89
őstag
válasz randras #4543 üzenetére
Na erről nem tudtam. De lehet félreérthető voltam, arra gondoltam, hogy te nem fogod tudni bemásolni. Nekem ugye van root, be tudom tenni, de neked nem fog menni. Root jog nélkül szerintem az fx file exp se tudja. De kipróbálom aztán majd megnézed be tudod e másolni.
-
f(x)=exp(x)
őstag
SOS!
Elment a net KDZ közben, és lehúztam a tabot közben!
Most csak Download mód van, más nem jön be. Mit csináljak? -
randras
veterán
válasz f(x)=exp(x) #4546 üzenetére
Mármint netről jött a KDZ? Szerintem egy local fájlból rakj fel KDZ-t.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz f(x)=exp(x) #4546 üzenetére
Egyszerű kérdés, ha nem kérte, hogy húzd ki, miért húztad ki?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz DJ. Ru$y #4549 üzenetére
Mert egy nagyon régi gépen csináltam, amin megállt minden, nem csinált semmit a gép. Itt vagyok az Isten háta mögött most, el ment a net, most E erősségű mobilnet mögül írok, pl.: ahogy most eza válaszablak szét van hullva-tördelve öröm nézni. Holnap megyek haza, megcsinálom normálisan, most meg próbálok aludni egyet. Ja és bocs a siránkozásért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest