-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Helló!
letöltöttem az antut tesztelőt a kíváncsiság kedvéért, de kb 30%-nál újraindul a tab, túlmelegedésre hivatkozva, pedig semmi meleget nem érzek rajta?
nektek volt ilyen?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
tau_ba
tag
Az miert lehet, hogy PC-vel osszekotom a tabot, kabelen Media Sync (MTP) beallitassal. Elkezdek masolni a memoriakartyara. Egy darabig megy, aztan belefagy a masolasba. Innentol kezdve mar nem is latja a PC a tabot, hiaba huzom ki es dugom vissza akebelt. Egy restart megoldja , de azert ez szerintem nem normalis mukodes.
-
tau_ba
tag
Ujrainditottam a tabot, es most elszallt a kartya is megint. :-( Nem latja egyaltalan a kartyat. Nem tudom, hogy tenyleg a kartya a kuka, vagy a tablet. Hogyan tudnam valahogy tesztelni?
-
crissprivat
senior tag
Sziasztok.
Tudna nekem abban segíteni valaki,hogy hogyan lehet g pad 8.3-mon adatfelhasználás infót és a hozzá tartozó dátumokat törölni?Jézus szeret Téged! https://youtu.be/uxos-RWmLnc?t=248
-
válasz crissprivat #3909 üzenetére
Mi ez az adatfelhasználás infó?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
pusszycat
nagyúr
válasz crissprivat #3911 üzenetére
Factory reset megoldja. (gondolom)
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz crissprivat #3913 üzenetére
LG backup, biztonsági mentés a beállításokban, kártyára csináld a mentést, kártya kivesz, factory reset, kártya vissza, backup visszaállítása. Problem solved.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
crissprivat
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz crissprivat #3915 üzenetére
Amúgy ezt nem tudom miért csinálja, de az enyém is végig írja, szóval ezt lehet nem oldja meg a reset.
-
crissprivat
senior tag
válasz DJ. Ru$y #3916 üzenetére
Még nem kezdtem neki,de akkor hanyagolom a témát. Azt hittem,csak az enyémnél mutatja.
Szóval akkor nem érdemes vele foglalkozni. Köszi,hogy megnézted a tiéden.
Nem olvastam a teljes topikot,mert nagyon hosszú. Arra lennék kíváncsi,hogy nem e tud valaki valamit az új androidról g pad 8.3 ügyében. Meg fogja kapni valamikor?Jézus szeret Téged! https://youtu.be/uxos-RWmLnc?t=248
-
crissprivat
senior tag
válasz tartika #3918 üzenetére
Jó kis tablet ez. És mostanság az ára is elég jó. Én 220€-ért vettem két hónapos visszaküldési lehetöséggel.
Kb 1 hónapja használom,elégedett vagyok vele. Gondolkoztam NEXUS 9-en is,de nem éri meg a dupla árat az biztos. Amire kell,arra ez a kis LG tökéletes.Jézus szeret Téged! https://youtu.be/uxos-RWmLnc?t=248
-
tartika
újonc
válasz crissprivat #3920 üzenetére
A legújabb felhozatalt nem ismerem, de nem hiszem ,hogy kell ennél több. Nyúzom rendesen (film, játékok, net, office, stb) alatta "kölcsönzés", zene és gyönyörűen bírja. Talán az akku gyengül így egy évesen, de ezen nem csodálkozom.
Tényleg: nem tudjátok, hogy az akku csere mennyibe kerül garanciális időn túl? -
tartika
újonc
Ha már volt róla szó bocsánat.
Butatévé + Miracast stick tapasztalatotok van? -
válasz tartika #3918 üzenetére
Megnéztem, nekem ott 2316 óra van ott, meg is lepődtem.
Viszont légy szíves használd a hsz szerkesztés funkciót, ha 5 percen belül szólsz megint hozzá a topikhoz, és a tied az utolsó hsz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
randras_83
addikt
-
pusszycat
nagyúr
válasz randras_83 #3926 üzenetére
"Egyébként valakinek van bármi infója a hivatalos 5.0-ról?"
Még sehun semmi...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
DJ. Ru$y
félisten
Sehonnan legjobb tudomásom szerint. Nyerni lehetett pár embernek, illetve a házigazdáknak, moderátoroknak (kiemelt rangúaknak lehet).
-
fPApi
őstag
Megnéztem, a "Jótanácsok, további szabályok" között azért még ott van:
"Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
Csak ne vigyük túlzásba, mert szerintem többen azt teszik (nem rád gondoltam persze)!Viszont ami szintén ott van (és ez természetesen szintén nem neked szól, csak sokan felháborodnak, amikor valaki kiakad az érthetetlen, hibákkal teli hozzászóláson):
"Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra..." -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megnézné nekem, hogy teljesen levett fényerővel fehér háttér mellett ilyen fura a ledek világítása?
Kép
Mintha minden második hiányozna...
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy megnéztétek!
Akkor megpróbálom garanciában kicseréltetni!
-
-
hungar
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy ilyen készüléket, mit gondoltok jövőre mehet még le az ára? Most 74 edigitalban...
Aki olvas rajta ebookat mennyire van megelégedve? Filmezésen, netezésen túl olvasásra venném.köszi
-
pusszycat
nagyúr
Az artisjus jogdíj 2015-ben életbe lépő egyszeri árcsökkentés során memóriakártyákra 10%-os, pendrive-ra és SSD-re 12%-os, okostelefonra és tabletre 5%-os, míg külső HDD-nél 8%-os lesz a csökkenés.
Kellemes rajta olvasni, én night módban olvasok rajta, fekete alapon fehér betűkkel, Aldiko-t használva. A kijelző mérete nagyobb mint egy átlagos ebook olvasónak (+1), sötétben is használható (+1), de lemerül mielőtt a könyv végére érnél (-1).
-
válasz pusszycat #3939 üzenetére
Lemerül? Ne viccelj már, ha csak ebookot olvasok, van vagy 8 óra kijelzőidő. Az alatt meg 2 vastagabb könyvet kiolvasok.
Én is a moon readert használom, bár januártól már Kindle-vel fogok olvasni, ha már vettem.
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
A kindle-ben kicsit zavar a microsd bővíthetőség hiánya. Mi az,h nem ismeri az epub-ot. Nem kevés az a 6 inch? De remélem legalább paperwhite verziód van.
-
válasz pusszycat #3942 üzenetére
Igen, paperwhite. Már 4GB-s a tárhelye, de amúgy 2GB-n is annyi könyv fér el, hogy 1 évig sem olvasod ki. 6 col nem kicsi, kb egy átlagos könyv olvasófelületének felel meg. Amúgy már 1 éve van Kindle itthon, csak az az asszonyé.
Ja, epub ismeret hiánya furcsa, de át lehet konvertálni a könyveket az ingyenes Calibre-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Nokiaman3650
újonc
Sziasztok szakik!
A segítségeteket szeretném kérni egy 8.3-as G PAD ügyében.
Rootolni akartam a gépet a http://dirtywindows.hu/discussion/topic/lg-g-pad-8-3-lg-v500/ címen megadott instrukciók szerint. Talán sikerült is úgy ahogy, amikor egy programmal kilőttem néhány gyári progit, nem ment a gmail kliense. Visszaállítottam a kilőtt progikat, de ez után nem indult a gmail kliens, azt írta frissíteni kell a google play szolgáltatásokat, de a google play nem csatlakozott a hálózathoz, pedig volt netem, mert ment a böngésző. Nagy nehezen sikerült letöltenem és telepíteni a legfrissebb google play-t, de semmi sem változott. A kingo-val visszacsináltam a root-ot és úgy döntöttem, hogy csinálok egy gyári visszaállítást, de amikor újra kellett indulnia a gépnek meg állt az LG logónál, a bal fölső sarokban a következő üzenettel: Secure booting error! Cause: boot certification verify. Ennél tovább nem megy és a PC sem látja USB-n a tabletet. Sajnos sokat vagyok külföldön és ezzel a cuccal tartom a kapcsolatot az itthoniakkal, jó lenne életet lehelni bele. Építő jellegű hozzászólásaitokat előre is köszönöm. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Nokiaman3650 #3944 üzenetére
Téma összefoglaló: KDZ menüpont.
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Nemreg vettem egy tabot, és az a gondom, hogy nem latja a GPS műholdakat Tettem fel GPS teszt programot, ez fogad:
Ennek nyilán nem így kellene kinéznie. Reset volt mar kétszer is, helymeghatározás be van kapcsolva, és szabad téren próbáltam. Azon kívül, hogy szervizbe vigyem, van valami tipp mit tudok csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Gyári rom van neked rajta? Rootolva van?
Most rákerestem, de nem találtam semmi érdemlegeset azon kívül, hogy főzött romon nem biztos, hogy működik a GPS. Csak hogy nekem gyári 4.4.2 van rajta, annyi a különbség, hogy rootolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest