-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz DJ. Ru$y #3300 üzenetére
Ne higgyétek hogy a billentyűkombóval és a beállításokból ugyan olyan a factory reset. . Sajnos nem.
Ha a beállításokból indítjátok sok mindent otthagy, ezért pl.: ha frissítés után gyorsan merül a tab, beállításokból indítva 100-al se érsz el semmit, míg a másik módszerrel 1-re megjavul (már ha ez a baja).
Youtube-n van videó a kombinációról, de nekem sehogy se jön össze, tuti hogy én rontok el valamit.
Lehet hogy tudtad, csak érdekességként írtam Mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
fPApi
őstag
válasz f(x)=exp(x) #3301 üzenetére
Mostanában nem csináltam, de korábban a beállításokból indítottnál is volt olyan választás, hogy mindent töröljön, és akkor tényleg mindent törölt. Ha nem figyeltem erre, akkor valóban nem volt teljes visszaállítás.
-
gekkoXT
senior tag
olyat lehet valahogy hogy a billentyűzeten az automatikusan beadott domain végződést kínáló gombot átállítani hogy a .hu is választható legyen?
[ Szerkesztve ]
-
kokixy
csendes tag
Sziasztok!
Ha SanDisk microSD kártyát készülnék venni ehhez a kütyühöz, melyik fajtáját válasszam? Ultra (30MB/s), Ultra Plus (40MB/s), Extreme (45/45MB/s), Extreme Plus (80/50MB/s). Azt se akarom, hogy ez legyen a szűk keresztmetszet, de túl gyorsat (drágát) se akarok, ha úgyse használja ki a gép. Amúgy sorozatok, kisebb mesefilmek lennének rajta, semmi extra.
Köszi.
F -
kokixy
csendes tag
válasz f(x)=exp(x) #3306 üzenetére
Köszi, ez bíztató . De most alapvetően a SanDisk nem jó választás? Csak mert a memóriakártyás topicban ezt és a Samsungot dícsérték, a Kingstont meg szidták.
-
Nekem eddig még sose ment tönkre memóriakártya, pedig volt már SanDisk, Samsung és Kingston is. Persze lehet, hogy csak szerencsés vagyok. Amúgy a leglassabb bőven elég, nem is fogsz tudni olyan sebességgel rá másolni, a lejátszáshoz meg még így is túl gyors.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Megkaptuk a legújabb QPairt, már a miénkről is lehet telefont felvenni (talán kezdeményezni is hívást).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Volt regebben egy olyan hiba, hogy eldobta az SD kartyat, es csak reboottal lehetett vissza hozni. Ezzel kapcsolatban van barmi info, hogy tudjak, javitjak, vagy igy marad vagy barmi?
Koszi
laca
-
Addel
senior tag
válasz vitezlejszlo #3312 üzenetére
Nekem a 20d -óta nem csinálja.
-
válasz f(x)=exp(x) #3314 üzenetére
Mit hogyan?
-
válasz f(x)=exp(x) #3316 üzenetére
Hát úgy néz ki, hogy félreértettem valamit a readme-ben, szóval tényleg nem tudja.
-
Ááááá, a Qpair softbrickelte a telefonom... Elindítottam, rögtön fekete lett minden, és már csak a recovery jön be, amúgy bootloop. Nexus 4 amúgy, tehát nem valami gagyi csájnafón.
-
válasz vitezlejszlo #3320 üzenetére
Biztos, hogy qpair volt. Soha nem történt még ilyen, és amikor elindítottam, először egy fehér képernyőt kaptam, később feketére váltott, és nem reagált semmire sem a mobil, csak a kikapcsológombra.
-
válasz f(x)=exp(x) #3322 üzenetére
CM11 és ART-ra volt állítva. Esetleg az ART lehetett a probléma.
-
Arolotifar
őstag
-
Imike_80
aktív tag
Üdv Urak!
Ma hoztam el a G-Pad 8.3-at. 4.4.2 van rajta gyárilag, a szoftver verziója pedig 20a. Szerintetek frissítsek egyből? Vagy jó ez a 20a? Nem tudom van-e bármi bug ebben a 20a-ban, de ha jól bírja az akksi, meg minden OK vele, akkor belakom inkább ezt. A 20d sok változást hozott? Van értelme a frissítésnek? -
Imike_80
aktív tag
válasz f(x)=exp(x) #3326 üzenetére
Köszi! Akkor azt hiszem egyelőre marad a 20A. Csak az élesztéshez és altatáshoz használom a dupla koppot, lezárást másként oldom meg.
-
mandras81
senior tag
Sziasztok,
korábban itt a fórumon valaki kommentelte, hogy teljesen jól működik a tablet Xbox 360 gamepad-dal.
Nekem még nagyon új a készülék, így kipróbálni nem tudtam, viszont szeretnék felkészülni minden problémára, így ráguglizva a kompatibilitásra több helyen jelezték (pl. xda), hogy van egy bug ilyen téren.
Valaki tapasztalt hasonlót? Aki használ Xbox 360 gamepad-ot, kérem írjon játékokat, amikkel tuti működik.
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok! Megint én. Baromira tetszik a TAB, nem is futok felesleges köröket, aksi kérdésem van.
2014.08.28-án, Csütörtökön vettem át 14:30 körül. 52%-on volt az aksi. Nyomkodtam melóhelyen, majd otthon picit, kezdtem belakni, letölteni 1-2 alkalmazást, stb. Este 6-7 órára lemerült azt hiszem 5% környékére. Akkor kikapcsoltam és töltöttem másnap (2014.08.29, péntek) reggelig. Mindig így szoktam, mert szeretem, ha az első töltés kikapcsolt állapotban történik és legalább 12 órán át. Így egyenletesen veszi fel a csepptöltést, nincs zavaró fogyasztó tényező. Már este 10-11 körül röviden rányomtam a bekapcsológombra, akkor megvolt a 98-99-100%, de hagytam reggel 6-7 óráig. Akkor levettem, s elkezdtem nyomkodni. Lement 1-másfél óra alatt az akkuszint 78%-ra. Aztán készenlétbe raktam, amikor a WiFi-t mindig kikapcsolt állapotban hagyom! Nem szeretem, ha szinkronizálgat, míg nem vagyok otthon.
Hazaértem péntek délután 15 óra körül. A készenlétben lévő TAB 65%-on állt. Akkor nyomkodtam még, este megnéztem 2-3 youtube videot, s lement 22%-ra. Picit meglepődtem, mert a fényerő sem volt feltolva, meg a hangerő is alig, mert közben TV-ztünk, stb. Gondoltam a másnapot még kihúzza. Hajnal 4 körül ránéztem (felkelt a gyerek, nem vagyok ennyire állat ) és csak 15%-on volt. Nyomkodtam picit 0%-os kijelző fényességgel, s lement 8%-ra. Aztán töltöttem...
Tények: TP-Link WR1043-as routerem van, baromi erős jellel, sosem volt probléma és a G-pad-en is maxon, vagy egyel alatta van a jel.
A WiFi-t mindig kikapcsolja, amikor altatásba kerül a készülék.
Energiatakarékosság 20%-nál bekapcsol, visszavesz 1-2 dolgot.
A kijelző használat mindösszesen 3 óra 54 perc volt.
Naptár nem ébresztgeti, semmi extra nincs beállítva, ami wake-elné a kütyüt.Előtte egy Asus MeMoPad HD 7-esem volt, az 10 napot bírt, napi kb 1 órát nyomkodtam, rendre 10-10%-okat esett a készenléttel együtt. De 1 hetet máskor is simán kibírt. TUDOM, nem ugyanaz a vas van a 2 készülékben.
A kérdésem az volna, hogy szerintetek ez így normális-e? Csupán ez érdekel. Nekem kicsit karcsúnak tűnik. Soknak találom a fogyasztást működés közben is, meg készenlétben is. a G2 Mini telefonom éjszaka készenlétben alig eszik 2-3%-ot. Ez meg 8-10% - igaz csak 1 éjszaka volt eddig. De akkor is.
Ha nem jó ez így, akkor lehet visszaviszem Edigitalba, 3 napban még benne vagyok. Viszont fogalmam sincs mi mást vehetnék, mert amúgy baromi jó a készülék.
Köszönöm! Üdv. -
-
válasz randras_83 #3332 üzenetére
Nagyon jó, imádom! Amúgy Nexus 7 meg e között vacilláltam, és a nagyobb kijelző döntött. Nem bántam meg így 2-3 hét távlatából.
-
proxyma
csendes tag
válasz bakosarpi #1364 üzenetére
helló
Szeretnék segítséget kérni az LG v500 recovery telepítéséhez. Nekem v50020d a szoftver verzióm, de nem találok sehol hozzá tartozó loki fájlt. azt olvastam itt, hogy különböző szoftver verziókhoz más-más loki fájl kell? A rootolás sikerült, de itt elakadtam.
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv
-
Smaller
csendes tag
Sziasztok. Nem tudom volt-e erről szó.
Az sd kártyát 1-2 naponta ledobja, mint ha kivettem volna a helyéből. Mihelyt ténylegesen kiveszem és visszarakom, úgyanúgy látja mint ezelőtt. Semmi panasza nincs. Majd másnap vagy harmad nap azt látom reggelre (pl.), hogy megint leválasztódott, és vehetem ki majd vissza, hogy tudjam használni.
Most az sd haldoklik, vagy a tablettal van valami?
-
félisten
válasz Imike_80 #3329 üzenetére
Csak a tisztánlátás kedvéért: LiIon akkunál nincs csepptöltés. A kapacitás felső 20%-ában csökkenteni kell a töltőáramot, de az elektronika által 100%-nak tartott szintnél (ami sajnos egyre több cégnél egyre magasabb feszültséget jelent, a Samsungál már 4,3 voltot, ami drasztikusan csökkenti az akkumulátorok élettartamát) leáll a töltés, a csepptöltés rövid úton kinyírná az akkumulátort.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Smaller
csendes tag
válasz Arolotifar #3338 üzenetére
Az jó, mert V50020d-m van, és azon csinálja.
-
mukisrác
aktív tag
válasz DonMaster #3246 üzenetére
Ma kaptam vissza a tabot a szervizből 2 hét után, a munkalap szerint cserélték a teljes kijelző+érintő előlap dolgot és kapott egy új akksit is.
Viszont ami már nem olyan boldogságos, hogy a telemax-szal csináltatták, (mert nem volt az LG-nek rá kapacitása), ők meg jól összebarmolták a a kijelző kivételénél a keretet, úgyhogy mehetek majd vissza, hogy az is cseréljék (most nem volt raktáron, azért kell visszamennem)
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
DonMaster
addikt
-
fornettisuti
veterán
-
DonMaster
addikt
válasz fornettisuti #3345 üzenetére
tudom hoyg vna más is , de ezek a jobbak
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Smaller
csendes tag
SD problémámon észrevettem egy érdekességet. Ledobja a kártyát, mint ha kivettem volna. Amikor tényleg kiveszem, akkor írja a felső sávban, hogy "sd kártya eltávolítva"... Akkor most mivan?
Beletettem egy másik sd-t. Kíványcsi vagyok ezzel is azt csinálja.
Ha igen, akkor unroot és irány szervíz?
-
Smaller
csendes tag
Másik sd-t is ugyanúgy ledobja... Akkor nem a kártyámmal van a baj. Tippek?
-
dave182
senior tag
Nekem sosem dobja el az sd kártyát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest