- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Ugy tunik vegre kifogtam egy rendes uvegfoliat, ami bubimentesen ment fel a kijelzore. Igaz nem teljes folia, de mar ez is jobb a semminel, legalabb a karcoktol ved.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz ßrainiac #5052 üzenetére
Dehogy, csak hajlamos vagyok leejteni a telot. 2x mar landolt foldon..
Erre kellene nekem valami magyarazat. Mert sztem ez miatt merulok mint a xar...
[kép][ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz ßrainiac #5054 üzenetére
Nem volt idom megcsinalni, így majd delutanra marad. Megcsinalnam most, de a viber az bejelez mindenkinek.. Habar..
Nalam az mar csak alom, hogy 4+ SOT idom legyen Nougaton...
[ Szerkesztve ]
-
Rolplay
csendes tag
Hali! Lenne 1-2 kérdésem... Vásároltam egy ilyen telefont és 2 kérdés lenne.....1. Mikor jön rá 7.0? 2. Ha bezárok egy appot. Pl.youtube akkor halványan a képernyő szélén ott marad az appbol egy reszlet.... Mintha egy screenshoot lenne halványan/attetszoen rávasalva a képre mivel a gombok is stb ott maradnak....screenen nem látszik...mi okozhatja?
Rolplay
-
Aryon87
félisten
válasz Rolplay #5056 üzenetére
Udv. Elsokent megjegyezve, csak a keresot kellett volna hasznalnod
Na de:
1. Nugat mar van ra. (Mifele telefonod van? Fuggetlen v szolgaltatoi, ill milyen regios?)
OTA vagy a Bridge felteszi, de inkabb varj vele, mig kijon az ehavi patch, ha nem akarsz naponta 2x is tolton logni..
Remelhetoleg javitjak a merulesi problemat.2. Azt mi beegesnek hivjuk, mert jobb megnevezes nincs ra. Nem AMOLED fele. Egy ido utan eltunik, de sajnos ha egyszer meglattad, onnantol azt surubben fogod latni
LG szerviz szerint IPS tulajdonsag
(Bocs sracok, ez annyira jopofa hogy surun fogom ismetelgetni .)
Garisan javitjak, nekem mar visszadobtak 3x-i bevitelnel.. Tudnak rola, de hogy most javitjak-e nem tudom..[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Aryon87 #5057 üzenetére
de sajnos ha egyszer meglattad, onnantol azt surubben fogod latni
Nekem a mostani telommal csak egyszer volt eddig, semmi jele azota. Biztos h az elso utan muszaj visszajonnie? Az a tapasztalatom, hogy orakig* kell basztatni hozza (pl messenger vagy vacapp felulet beegese baratno/feleseggel valo veszekedesnel* 😂😈).
-
Aryon87
félisten
válasz ßrainiac #5058 üzenetére
Nalam mar 5 perc se kell, es a notisav mar latszik.. Foleg a jobb oldal. Es a telo meg csak nem is langyos..
Nem muszaj visszajonnie, de nekem jon, ha kell ha nem[ Szerkesztve ]
-
73egon
tag
Megérkezett a 7.0 otan. Most töltöm.
Kiváncsi leszek milyen.Az Úr azért adott eszet nekünk, mert azt akarta, hogy használjuk.
-
kun0203
tag
válasz Aryon87 #5067 üzenetére
Csak arra hogy szinte minden drágább lg készüléknél olvastam már erről. Bár a legtöbb esetben azért eltelt fél év vagy több mire előjött. Engem annyira nem zavar ez a probléma ha minden más jól működik és eddig sok panaszom nincs a G5-re. Csak remélni tudom hogy ez így is marad.
-
(ex)Cat
senior tag
Az Aksi probléma nem csak minket érint.
-
csibabu
tag
Na nekem is Android 7 van, ma jött OTA-n. T mobile-os vagyok fr-t még nem csináltam, ha lesz időm lehet fogok de megnézem hogy így hogy működik. Eddig gyors, nem merül gyorsan
iPhone 14 Pro
-
Zolexx
aktív tag
Hello!
Olyan kérdésem van, hogy nougatról visszatértem v10i-re, de most fél nap alatt lemerül a teló, vissza lehet rakni v10e-re? Mert ugye nougatról azt írtátok nem lehet v10e-re visszatérni. ThxAz élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
migabi24
nagyúr
válasz SlyChocolate #5074 üzenetére
Inkább nem mondok semmit😂
-
Aryon87
félisten
válasz ßrainiac #5081 üzenetére
Amiben van is igazsag.
Mert otthon van meg egy G3, es egy G3s is.. Utobbi megerett a szervizre.
G3 a keretrepedes miatt fog menni, csak meg kell varjam mig a mikrofonnal is elreped, mert csak azt javitjak garisan, ha javitjak, mert a masik oldalt van repedve. Es ugye ott az enyem is...
Na erre kell masodlagos.
Jelenleg egy SE LwW van csak otthon, ami telenor fuggo. A masikok neg telekomosak..[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Erősítsetek meg abban kérlek, hogy a kamera modul csak a készülékre csatlakoztatva tölthető ugye?
Vásárlás óta, kb 4 hónapja bontatlan állapotában a fiók mélyén pihent,gondolom teljesen lemerült.......kb mennyi időt kell tölteni hogy felvillanjon a led? -
mirci18
addikt
válasz mjani1172 #5086 üzenetére
Én ezért tartok egy Samsung galaxy young-ot pót telefonnak.
Kicsi könnyű régi de még működő okostelefon.
Amin meglepődök mindíg hogy a mostani androidosokhoz képest jobb időtállóságban ugyanis ez hiába több mint két éves és nem jön rá frissítést már többször bebizonyította hogy hetekig tudom vagy akár hónapokig is gond nélkül használni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
bghistvan
senior tag
válasz tibike8 #5088 üzenetére
Azért kérdezem,mert eladtam,és hívott a vevő hogy nem működik,hiába dugja rá a töltőt, nem csinál semmit,nem ég a led.
Azt mondta hogy érdeklődésük után a szervizbe azt mondták hogy jó pár órát kell tölteni elsőnek(nálam hónapok óta a fiókban porosodott) ez létezik vajon?[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
válasz tibike8 #5095 üzenetére
Persze van rá gari,nem ezzel van a probléma,csak ha mégse lenne esetleg jó,akkor vevővel újra összefutni,pénz-modul visszacsere,és annyira nincs kedvem rohangálni feleslegesen a Váci útra,de én nem gondolom hogy hiba lenne,csupán le van merülve,még dokumentációt sem találtam a neten róla hogy lenne bármilyen hibalehetőség a modulnál egyébként.
-
mirci18
addikt
válasz Aryon87 #5089 üzenetére
De én nem is helyette használnám hanem addig telefonként amíg az enyém mondjuk szervizelik.
Mivel nem fogok egy drága telefont megtartani tartaléknak. Arra egy olcsóbb régi tipus is elég.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest