- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Jo lenne, de ugye ehhez BL-t kell nyitni + root. Meg varok egy kicsit vele mig valaki nem probalja ki hogy a zaras valoban sikeres-e.
Viszont itt a rendes v20c.kdz
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
manoka
csendes tag
Sziasztok
Nekem is iszonyatosan merul a telefon, kb nem is merem hasznalni.
Sosem hagyok futni programokat rajta, es tegnapig jo volt
Tegnap 4x toltottem, es mire este 11kor hazaertem, mar csak 5% volt...
En vagyok a tipikus rossz mobil hasznalo, de valahol azt olvastam, hogy jobb az, hogyha tobbszor toltom, mintha mindig csumara lemeritem, ezert en altalaban egy nap 2x toltottem eddig, este es egyszer del korul. Igy kibirta minden napomat. Voltak rosszabbak, amikor youtube-ot neztem meloba, vagy amikor 12oraztam, tobb szunetem volt, es tobbet hasznaltam, de az, hogy tegnap ota, csak a zenelejatszo megy, es leeg a kabatzsebem, az egy kicsit aggaszt.
Mivel en ugy gondoltam, hogy kinyirtam az akksit, mar rendeltem egy ujat, kivancsi leszek, azzal mi lesz, addig valami otlet? kesobb beszaladok ahol vettem, hatha tudnak valami okossagot mondani, de szerintem sehogy sem normalis ez a merules.Kijelzo problema, en is eszrevettem, hogy ugymond ott marad, beegnek dolgok. Ahogy eszreveszem, adok neki egy ujrainditast, vagy epp ki is kapcsolom, es nekem el szokott tunni. (koppkoppkopp)
Alapjaraton meg mindig elegedett vagyok a telefonnal, a multkori problemam, gyari beallitasok utan nem jott vissza, de utana par hetig szorakoztam a lezaro gombbal, mert hol erzekelte, hogy leakarom zarni, hol nem.
Ha valakinek van otlete, az akksira, akkor ne tartsa magaba
Avast battery savert szedtem le este, az allitolag most mindent le allitott teljesen, estere latni fogom mennyire hasznos.
Nem igazan tudom, hogy a fenyero miatt lehet-e ez a hirtelen merules. De en szerettem 88%os fenyeroval hasznalni hat most megprobalom ma 20%on hagyni, es max zenet hallgatni, de sajnos a barataim meg mindig magyarorszagon vannak, igy elkerulhetetlen, hogy hasznaljam a telefont
Koszi a segitseget! es Boldog uj evet mindenkinek!
-
kun0203
tag
Másoknál is jelentkezett ez a hirtelen merülés probléma a napokban. Töröld az fb-t és a messengert (helyettesítheted Disa-val stb) és talán a chrome-ot. A 88% fényerő lehet picit sok ha hosszú ideig be van kapcsolva a kijelző. Nézd meg hogy ki van-e kapcsolva az IZat (hely beállítások). Kb. ennyi.
-
-
mg1992mg
senior tag
Nekem csak Viber maradt meg Chrome, 50%-os képernyő, reggel 5 óta "nyomkodom", most 88%-on vagyok.
-
Aryon87
félisten
válasz mg1992mg #5557 üzenetére
Mindjart jobban mutat.
En feltettem egy alpha nevezesu, ujabb kiadast .apk formacioval (108.0.x.x). Meg nem tudom mennyire fogok merulni..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
boksz
senior tag
A facebook-ot a Chrome böngészőn keresztül is el lehet érni szuperül. Ki is lehet tenni főképernyőre...
Én minden telefonon törlöm a facebook alkalmazást és így használom, egy folyamatosan háttérben futó app-al kevesebb.https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
manoka
csendes tag
9:38kor indultam el itthonrol, 96%-al.
most 11korul ertem haza. 87% az akki.
egesz vegig zenet hallgattam, egy kicsi messenger, bankegyenleg ellenorzes, es egyszer ketszer elvaltottam a zenet. igy nem tunik soknak, de felek, hogy ez kb egy ora es mar csak par szazalek marad.
az elobb megjott az uj akksi is. elvileg ez egy ujabb kiadas... mig a mostani 2016.04.05. ez az uj 2016.05.12.
nem tudom ez szamit-e barmit :/
lenne par kerdesem: ezt az uj akksit le kell meritenem, ugye? a telefon nem fog kekeckedni, hogy uj akksit raktam be? hogy a joistenbe kell leszedni a panelrol az akksit? tegnap mikor mar egett a telefon, ferjuram ranezett, hiaba talaltuk meg a ket pockot, egyszeruen nem jon le rola.ahol vettem ott azt mondtak, h senki nem hozta meg vissza extrem forrosodas miatt, de ha gondolom hagyjam ott, cakkpakk, adnak egy almat... :/ ahh mondom inkabb hagyom kiegetni a kabatzsebem
-
manoka
csendes tag
-
-
dkovizoli
addikt
Nekem már ma sokkal jobb az eddigi akkuidőm, mint tegnap. Ma már a messenger frissült reggel.
-
firemanus82
senior tag
Nekem is leszivattyuzta a face es a messenger a teljes akksimat hajnal 4 es délután 11 között... Töröltem es ma ujra telepitettem oket es egyenlore minden helyre allt. De a kijelző szellem kepe nagyon látványosan latszik mar. Billentyűzet illetve a Honfoglaló játék. Mondjuk ott a sötétes barna háttérén világít minden!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Aryon87
félisten
Feltettem a v20c-t. Sajnos tényleg nyűg lett ez a KDZ-s telepítgetés, úgy csináljátok, hogy kéri a gyári visszaállítást, ha akarod, ha nem
Majd írom mi a helyzet, újra be kell lakni..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tibike8
őstag
válasz SlyChocolate #5474 üzenetére
Ha még számít: V20a-216-30
-
Aryon87
félisten
válasz novinyul #5571 üzenetére
Komolyabban hetvegen tudom csekkolni, be kell lakjam rendesen. Nem eur-xx verziovegu a szoftver, ettol fuggetlenul nem lattam problemat. Dec.1.-i a patch.
Bar lehet ha hazamegyek, atkoltozom, mert kivancsi vagyok mennnyire fog merulni.
Meg oszinten szolva nem nagyon akarodzik hasznalni azt, jobban bejon a XiaomiXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mirci18
addikt
Na feltettem én is az új szoftvert a telefonra.
De sajnálattal tapasztaltam hogy a lenyíló menüben levő ikonok megváltoztak vaku,rögzítés,stb.
Kis ocsmács ikonok lettek.
Nem lehet ezen segíteni?
A változásokról ami ezzel a verzióval jött hol találok leírást?[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
taboros
tag
"a telefon nem fog kekeckedni, hogy uj akksit raktam be?" Nem, semmi gond vele.
"lenne par kerdesem: ezt az uj akksit le kell meritenem, ugye? Na, ez az örökké vitatott kérdés. Nekem okos ember mondta (aki tényleg ért az akkukhoz):
- új Li akkun először 2-3x teljes ciklust kell csinálni: lemeríted ~5%-ra, után teljesen feltöltöd
- utána gyakorlatilag mindegy, de havonta 1x érdemes egy teljes ciklust csinálni
- ha feltöltötted, ne hagyd a töltőn (pl. egész éjjel). Különösen igaz a G5-re, hiszen ez gyorstöltésű, <1 óra alatt tökig lehet tölteni.Na, lehet nekem ugrani, hogy nem ez a jó módszer...
-
manoka
csendes tag
válasz taboros #5581 üzenetére
Akkor holnap buveszkedek az uj akksival, mert valoszinuleg kinyirtam a mostanit teljesen. De teny, lefrissult reggel fb, es sokkal jobban birta ma.
En azert hagyom a tolton, mert elfelejtem, elalszom, es csak reggel tunik fel... Felek attol, hogyha nem toltom, akkor lemerul napkozben amikor meg szuksegem lenne ra.
Koszonom a tippet, meg fogom probalni mindenkepp.
-
tibike8
őstag
válasz taboros #5587 üzenetére
Szerintem meg ez nem hit kérdése. Egy technológia működése egyetemes törvényekre épül és nem hiten. Egyszer elmagyarázta egy ismerősöm a mostani akkuk kémiai működését, összevetve a régebbi akkukéval és így nekem nem kérdés a használata. Én mondjuk nem tudnám elmagyarázni mert nem tanultam ilyesmit, de a neten is olvastam már erről elemzést ami ugyanazt írta mint amit az ismerősöm vázolt. Nekem ennyi elég is volt. Persze, ha valakinek szimpátián alapul az akku használati szokása akkor bizonygathat az ember bármit mert le fogja formázni a leformázhatatlant.is.
Na de, hogy a telóról is essen szó. Minap, hogy felment a 7.0, minden reszet meg újrarakás nélkül működik rendesen. Nem merül jobban, nem forrósodik. Mivel a páromnak nincs FB ergo messenger sem, így ezek nincsenek is fent a telón. Így én is csak ráerősíthetek arra amit fentebb írtak többen, hogy ezeknek köszönhető valszeg a probléma. A chrome is meg lett vádolva és hát azt használja is a párom, de egyelőre az nem okozott még gondot itt.
[ Szerkesztve ]
-
Donzoo
csendes tag
Üdv Urak!
Találtam a google marshmallow dealerből olyan változatot amit alapméretezett telefon appként is lehet használni root nélkül.
Ha esetleg valaki ugyanúgy hányingert kap a stock telefon és névjegy apptól ahogy én akkor használja egészséggel.
---A kamera appom v10i alatt is crashel ha váltok széles látószögűre kemény 3 napot semmi baja nem volt.Valami akadás lehet másik applikációval.
[ Szerkesztve ]
-
Hipnotic
tag
Sziasztok. Mennyire vagytok elégedettek a G5-el? Tudjátok ajánlani? G5 - S7 - Honor 8 között gondolkodom.
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
tibike8
őstag
válasz Hipnotic #5591 üzenetére
A részünkről elvérzett a Honor mert nincs FM rádió ami napi használatban van és nincs OIS sem benne. Bár az tény, hogy szép meg fürge teló. Van ismerősi körben ilyen. A Samuban meg nem csak rádió hiány van (sosem volt a sorozatban), de az infra is kimaradt. Így a G5-re szűkült a választás ami árban is a legjobb volt. Nálunk szerencsére nem jelentkeztek a típus hibái (egyelőre). Teljesen rendben van.
Amúgy nálunk a P8 és a P9 is képbe került, de a P8 a biometrikus azonosító és az infra hiánya miatt vérzett el, a P9 meg a rádió és az infra hiánya miatt. De mindenkinek más feature a fontos.[ Szerkesztve ]
-
Hipnotic
tag
válasz tibike8 #5592 üzenetére
FM rádiót sosem használom, online hallgatom, infrát évente kétszer (G2-ről váltanák). Jelenleg olcsóbb a Honor 8. Lehet hogy az lenne a jobb választás? Gyorsabb a G5-nél és az akksija is jobban bírja?
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
tibike8
őstag
válasz Hipnotic #5593 üzenetére
Na látod, ezért írtam, hogy a képességeket mindenkinek magának kell megfogalmaznia
A fogyasztás tekintetében kb úgyis minden este tölti az ember, de amúgy ténylegesen nem vetettem össze a telókat ilyen téren. Árak tekintetében pár hónapos, újszerűeket néztem gyári garival és ősszel a G5 volt a legjobb árban. Ahogy nézem most is jobb árban van a G5. Az új árakat nem nézegettem.
Ja és a gyorsaságot illetően kb nem vettem észre felhasználó szinten különbséget.
Ha meg az OIS sem számít nálad akkor mindegy melyiket veszed. Ami a szimpibb. Bár szerintem az OIS eléggé fontos, ha fotózni is szeretnél vele. És ekkor a Honor kiesett. A másik kettő maradt.[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz tibike8 #5596 üzenetére
Attól függ, hol, hogy akarja venni.
A Telekomnál a G5 nyitóára masszívan alacsonyabb volt, mint a G4. A négyesre havi 9500-at fizettem, míg az ötösre hatezer valamennyit, ugyanazzal a díjcsomaggal.
Ha meg drága, akkor valóban lenyomja az árat, bár az ötöst szinte nem is lehet kapni már. -
Hipnotic
tag
tibike8: a fotózás fontos tétel számomra! Gyenge fényviszonyok között sem vérzik el a G5? A 2800-as akksi milyen képernyőidőket tud produkálni?
drmotto: nem akarok kiadni egy készüléké 600 - 700 Eurót.
Új készüléket vásárolnák és kártyafüggetlenül, lekötés nélkül. Ez is furcsaság számomra, hogy egy éve a piacon levő készülék és már alig lehet kapni. Mi lehet az oka?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest