- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo_xperia
senior tag
válasz csiziktomi #32249 üzenetére
Érdemes. Nekem is az volt fenn. A 20g július 01.-i biztonsági frissítés. Akkuidő valamivel jobb és kevésbé melegszik a telefon. Talán smoothabb is valamivel. Ezek az eddigi általános tapasztalatok. Nem árt a resetelés, de ha nem akarsz tökölni a belakással próbáld simán frissíteni. Ha van valami gabesz utólag is csinálhatsz fr-et. Nálam frissítés után folyamatosan kiírta hogy az email alkalmazás leáll, ezért szükség volt rá.
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
-
GEIL
addikt
Egye franc....most jelezte hogy "megjelent a szoftverfrissités" bla bla.....rányomtam lesz ami lesz....12%-nál jár a letöltés.....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
Most teló ujraindult...települ a V20g 3%...hamarosan kiderül mit mutat.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Bass
addikt
válasz neo_xperia #32253 üzenetére
Nem jó a link 😞😄
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
GEIL
addikt
Eddig minden olyan mint előtte volt....nyilik minden simán és gyorsan......memoriakezeléshez 780 helyett 870 körül ir hogy szabad......használom....majd kiderül hogy mit mutat hosszutávra.
[ Szerkesztve ]
-
csiziktomi
senior tag
válasz neo_xperia #32251 üzenetére
Köszi
-
Mikemend
senior tag
Itt a másik link, az előzőt valószínűleg sokan szedték már le.
-
brd
nagyúr
válasz Mikemend #32237 üzenetére
Az a 15% az akár 35% is lehet, ugyanis a 100% az valójában nem a 100%, hanem valahol 80-85% körül van az akku' töltöttségét tekintve. Értsd: a 100% felettit nem mutatja külön sok telefon, de üzemidőben létezik a különbség. Két okból csinálhatják így: egyrészt a Li-Ion alapú battery szabályos töltésének kb. az utolsó 20%-a (feltöltött kapacitásban) a leglassabb (2-3x annyi idő is lehet, mint ami addig eltelt), ill. ha sokat van a maximum feszültsége közelében, akkor visszafordíthatatlanul egyre jobban károsodik.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
Mikemend
senior tag
válasz ToomyC #32271 üzenetére
Utólag már nehezebb kideríteni, de ilyenkor a javasolt módi az, hogy bekapcsolod a GPS-t, és miután kapsz pozíciót, hagyod néhány percig, majd lekapcsolod. Ha ezután is hajtja valami a GPS-t alvó módban, akkor át kell nézni az appokat, melyik használhat, ami esetleg mostanában frissült.
-
Quqesz
nagyúr
válasz ToomyC #32276 üzenetére
De használod is? Ha nem kilőheted nyugodtan. De itt mist inkább y gps lesz a gond éx nekem is az a tippem, hogy nem tudott pozit találni és vmelyik app pörgött emiatt(kereste a helyzeted). Volt már nekem is ilyen, pozi után eltünt a jelenség. Navi,gogli szolg,maps,időjárás,stb...nézd meg a hely menüpont alatt.
Ami nekem még feltünt, hogy ha nagy pontosságúra van kapcsolva a gps, akkor az antennát erölteti pozi szerzésre és nem helyezi előtérbe az agps-t. Ez is okozhatja a fenti hibát.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
nünüke1975
aktív tag
Vannak már tapasztalatok a v20g szoftverrel kapcsolatban ami most jött ki pár napja?
-
holozis_HUN
veterán
válasz nünüke1975 #32281 üzenetére
Lapozz fel egy kicsit, rengeteg van.
TomyC: google helyelőzmény nálam ki van kapcsolva, nem tudom mire jó igazán, ne keresse a poziciómat. Amitől csak lehetett, megvontam a GPS használatot. Igaz, ez Z3, de általános Android kérdés.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
TeeJay
félisten
válasz nünüke1975 #32281 üzenetére
igen
felrakhatod bátran mert jobban pörög mint a V20d és kevésbé merül az akku
nálunk két darab G4-en fut és tökéletesMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
nünüke1975
aktív tag
válasz TeeJay #32283 üzenetére
Nem merem bevállalni.Jelenleg 5.1-en vagyok ami tökéletes,azt leszámítva hogy melegszik a telefon hátulja egy intenzívebb használat után.Pl videózás,filmnézés.A 6-os androidról nem sok jót hallottam.De ha ez hoz valami eget rengető pozitív dolgot például a melegedésre akkor belevágok.
-
Quqesz
nagyúr
válasz ToomyC #32280 üzenetére
Az időjáráson kívül én kilőném a többit, de nézd meg melyikre van szükséged. Az időkép csak frissítéskor ellenőrzi a pozit tudtommal, nem használja állandóan a gps-t.
Reinkz
Ahogy a kollega írta V10 potort kamerát feltolod és ott van.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ToniSoprano
addikt
válasz nünüke1975 #32285 üzenetére
Neked a kijelző felül nem melegszik?
(Nekem az szokott tűzforró lenni, a hátulja annyira nem.) -
Hegasus
senior tag
egyik ismerősömnek szervíz után 6.0val jött vissza a g4, és azt mondja hogy használhatatlan lett... hogy lehetne visszatenni az 5.1et? vagy bent a szervízben visszateszik neki, ha szépen megkéri? (custom romokhoz egyáltalán nem ért)
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
törölt tag
-
Vikooo
addikt
válasz jimmedly #32288 üzenetére
Allitsd be ugy, kapcsold ki azokat a funkciokat amihez helymeghatarozas szukseges (helyelozmenyek pl) illetve ellenorizd az alkalmazas engedelyeket.
Sok esetben a google play services-en keresztul loggolodik a gps hasznalat.
Nem a google play services -t kell letiltani...
-
GEIL
addikt
Tegnap este óta V20g......tapasztalat:
-pörgősebb a teló....nem placebo hanem tényleg "smoothabb" az egész
-alkalmazások gyorsabban nyilnak
-kevésbé volt forró a képernyő még huzamosabb MKX után sem
-kb ugyanannyi képernyőidővel kb 10%-kal többet mutat az akksi mint V20d-vel-pár hete írtam hogy valamiért egyik napról a másikra lassabban töltődött fel a teló...ez a jelenség megszűnt...ujra "gyorsan tölt".
Nem volt FR..és nemis lesz.
-
GEIL
addikt
Szóval FR nélkül kb ezeket tapasztaltad mint én ?
Akkor valami más okból csináltál mégis FR-t ?
-
ßrainiac
addikt
Sziasztok,
Harmadszorra is visszaterek ide egy G4-gyel (kellett a love, G5-be szamitottam be), nem hiaba volt az egyik kedvenc telom, iszonyat konnyu a G5 utan, jo a bor hatlap is, hianyzott <3
Az lenne a kerdesem, hogy ki hogyan tolti a telot hogy a gyari toltofejnel gyorsabban kapja a cuccost?
G5-nel megszoktam h feldugom es kb elfordulok egy pillanatra, maris 25%-on van, ezt itt egesz delutan toltodik
Elkepzelheto hogy egy powerbank ami 2.4A-t tud az gyorsabban toltene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest