-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz cicaslany86 #32081 üzenetére
Asszonyé szintén NLD és semmi még.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ToniSoprano
addikt
Ilyen power bankja van valakinek itt a fórumon, ? [link] (lionos, jó értékelések vannak és most elég olcsó)
Mi a tapasztalat,gyorsan tölti a LG G4-et?A 2A-es kimenettel tölthetem, vagy inkább csak az 1A-ssel töltsem?
-
Armi5
tag
Ejj ma engem is elért a bootloop defekt
“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
Busterftw
veterán
válasz Kavinton75 #32096 üzenetére
Ha majd olyan telefonnal példálozol ami hardverben ugyanaz, akkor elfogadom.
Vagy te egy Audi Q7-ben ülve is anyázol, hogy bezzeg a haver Astrája elment kétszer addig?Legtöbbünknek 3-4.5 a sot, ez tekinthető átlagnak. Neked 2 vagy annyi se, akkor vagy valami nagyon húzza az akkut (ezer usernel 1000 app kombináció van), vagy az akku, irány a szerviz.
Mert hoztak be hozzám olyan telót is, hogy ohhh hát csak netezek meg ez az amaz, miért merül ennyire, és tele volt ilyen camera olyan custom időjárás meg naptár app ami persze szinkronizálja a reklámokat stb, hogy lehalt fel nap alatt.Itt kisebb akkuval kell komolyabb hardvert meg sokkal több pixelt kell meghajtani.
A 2 óra kevés, nem normális, de ne az LG-t szidjad már hogy nem megy annyit mint a Zuk.
Remélem így már világos lesz.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Kavinton75 #32109 üzenetére
A csökkentett üzemmódot kipróbáltad? Amúgymost neteztem vele a gyári böngészővel több mint fél órát és még csak langyos sem lett.....
[ Szerkesztve ]
-
Kavinton75
senior tag
-
OPiiPO
veterán
válasz Kavinton75 #32108 üzenetére
valami olyasmi lehet mögötte
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Kavinton75
senior tag
Kiléptem, mert lassan én leszek a rossz nem a telefonom.
Mindenki élvezze a telefonját hisz ezért van.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Quqesz
nagyúr
válasz Kavinton75 #32116 üzenetére
Bocs, nem neked szólt a melegedéses dolog, csak úgy általánosságban írtam a v20g-hez mint infó.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz Kavinton75 #32108 üzenetére
Már bocs, de ki a f.szt érdekel, hogy honnan ír? Igénytelen. Általában én is telefonról írok, szerintem mégis normálisan, mert figyelek rá. Sz.rt nem adok ki a kezeim közül. Ez csupán igényesség kérdése...
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Kavinton75
senior tag
-
cicaslany86
aktív tag
válasz Quqesz #32103 üzenetére
Ugyanugy V20g-EUR-XX jelenik meg szoftver verzional, mint anno az LG bridge altal felkinalt V20d-nél. Direkt megneztem frissites előtt, hogy van e valami egyedi jelölés. Ahogy korábban írták, sztem is ugyanaz a független. Csak gondolom régionként van gyűjtve az imei és ahogy bekerül az adott imei blokk az adatbázisba, úgy lehet frissiteni. Vagy valami ilyesmi elvet tudok elkepzelni
-
ToniSoprano
addikt
válasz Kavinton75 #32122 üzenetére
+1 Tényleg az a legjobb én is azt használom.
-
cicaslany86
aktív tag
Az értesítési ledet eddig is lehetett állítani külön-külön a funkcióknál, nem csak ki/be volt? Mert ha igen, fél év kellett, hogy észrevegyem..
-
Kavinton75
senior tag
válasz cicaslany86 #32125 üzenetére
Nice
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Quqesz
nagyúr
válasz cicaslany86 #32125 üzenetére
Bezony....Van ez így...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Kavinton75 #32128 üzenetére
Na, kezd alakulni a helyzet
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
neo_xperia
senior tag
válasz Kavinton75 #32128 üzenetére
No, akkor most változtattál valamit vagy magától helyrejött? Azért ez már nem olyan rossz.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Azoktól kérdeznék akik nem használnak tokot és már megvan a telefon huzamosabb ideje. A bőr hátlapon kívül maga a keret kopik ha zsebben hordja az ember a telefont?2. A telefon dobozán ahol a S/N szám van meg az IMEI van egy felirat pl. TMH - Telekomnál és stb. (a többi szolgáltatósat nem láttam még) a HUX az mit jelent? Telenoros készülék dobozán láttam és annak a szoftver verziója is V20d-EUR-XX (még nem lett frissítve). Ez azt jelenti, hogy független a telefon? Vagy SIMLOCK-os de az EUR független szoft van rajta? Mindenféle szolgáltatói belepiszkálás nélkül?
Na oszt! Vótál fenn szombaton?
-
Quqesz
nagyúr
válasz Psychlo #32131 üzenetére
1.nekem nem kopik és nem is karcos, de van akinek karcos lett. Sőt volt akinek az infránál el is repedt(kb 2-3 embernél)
2.a telenor nem nyúl bele a szoftba, a sima gyári verziót tolja ki. Ezért van úgy, ahogy írtad. A simlock van, de a szoftver független(és frissítéskor ezt követi)[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz neo_xperia #32105 üzenetére
Érvelni is tudsz mellette, hogy mi volt értelmetlen amit írtam, és itt nem a helyesírási és elgépelési hibákra gondolok, hanem összességében a lényegre amit írtam. Ha nem akkor mire is vagy oda?
Jah az nem megy csak beszólni a másiknak mert az a menő.
Várom, hogy mi az aminek nincsen értelme .[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
TeeJay
félisten
akkor ezt a 20g-t fel lehet rakni anélkül hogy letúrnék mindent?
be van lakva a telefon nem akarok mindent újra tenni meg beállítani
bár lehet a végén az lesz hogy újra pakolom hiszen úgyis hamar megvan és minden fontos cuccom sd kártyán vanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
slyowich
csendes tag
Hi all !
Letöltöttem a frissitést de telepíteni még nem mertem. Ha valaki írna egy rövidebb összefoglalót milyen előnyökkel hátrányokkal bír illetve érdemes-e telepíteni azt nagyon megköszönném!
Üdv : slyowich
-
ctvagyok
őstag
válasz TeeJay #32134 üzenetére
Én a 6.0 OTA felrakása után sem reseteltem. Most is felment factory reset OTA-ról a 20G. Eddig semmi különöset nem tapasztaltam. Igazából nincs kedvem újra rakni mindent vacak backupból, szerintem az csak ront rajta.
Üzemidő meg nekem 6.0 felrakása óta nem változott. 4 óra körül van most is. Nem nagyon ragad be semmi ami leszívná.Aztán persze biztos jobb ha megy rá a törlés, de eddig nem okozott nálam semmi gondot, hogy kimaradt. Pedig a főverzió után sem volt törlés.
Így elsőre a 20G szerintem simábban fut. Aztán lehet ez csak placebo.
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz DonMaster #32133 üzenetére
Úgy fogalmaztam hogy értelme sem sok. Azért mert annyira össze-vissza fogalmazol hogy egyszerűen kibogozhatatlan. De ahogy olvasom itt mások hozzászólásait ez nem csak az én meglátásom. Az meg hogy facebookot használni szerinted user error.. Inkább nem kommentálom.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz neo_xperia #32137 üzenetére
facebook alkalmazást(mint írtam hibás az app) . a kettő nem ugyan az, ne is kommentáld mert nem tudod érvekkel alá támasztani csak dobálózol.
erőltesd meg magad mert elég sok értelme van és elég sokan megértették, és nem felszínesen olvassák hogy hu ez nem megy az intelligenciai szintemnek ennek az olvasása ez így nem jó elsem olvasom mert nem vagyok képes rá- . tisztelet a kivételnek.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
GEIL
addikt
B+...4 magos ARM CPU...MALI 400 GPU....fél giga ram.....
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
neo_xperia
senior tag
válasz DonMaster #32138 üzenetére
Mit kellene alátámasztanom érvekkel? Hogy a fb app nem hibás? Miért kellene nekem megvédenem? Én használom - bár nem lógok egész nap rajta - de nekem egyáltalán nem meríti jobban a telefont mintha böngészőből nyitnám meg. Úgyhogy szerintem neked kellene érvekkel alátámasztani amit leírtál. Mert az elég kevés hogy te tényként állítod be. Ha meg azt kellene alátámasztanom hogy értelmetlen zagyvaság amit leírsz ahhoz elég visszaolvasni azt a hozzászólásodat amire most válaszolok. Sajnos nekem nincs olyan jogosultságom mint itt egy délutáni fórumtársnak hogy ignoráljalak, különben már rég megtetten volna én is...
De mivel nem akarom szét offolni a fórumot befejezettnek tekintem a veled való parttalan vitát.[ Szerkesztve ]
-
Kavinton75
senior tag
válasz neo_xperia #32130 üzenetére
Nem rossz, de 12 óra alatt?
Több embernek 120-160 óra alatt van 3-3.5 óra.
.???További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Vikooo
addikt
válasz Kavinton75 #32142 üzenetére
Egyaltalan nem rossz. Ha neked jo, akkor a tobbi ne erdekeljen. 120-160 orat nem fog menni 3 ora kepernyoidovel max ha mindent kikapcsolsz es 0% fenyerovel tolod.
-
Tybike81
őstag
A beragadt hívásra van valamilyen megoldás? Miért van az hogy néha nem tudom letenni, és nem reagál semmire csak a kikapcsolásra?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
ToniSoprano
addikt
válasz Kavinton75 #32142 üzenetére
A GPS, navigálás nagyon szívja a telefont és itt a G4-nél a fotózás is úgy látszik a jó kamera a sok szenzot eléggé szívj az akkut.
Több embernek 120-160 óra alatt van 3-3.5 óra. Ja persze csak az a kérdésem nekik minek okosmobil, ha 160 óra alatt azaz majdnem 7 nap alatt 3 órát használják a mobilt. Szerintem azért vették, hogy ezeket a SOT időket kiposztoláják és csodálják őket.Ha te is erre vágysz vegyél ilyen 6000-es aksis mobilt. Nekem volt Samsung J5-m egy csávó 6-7 nap alatt 2-3 órás SOT-okat ért el, máig nem tudom hogy nekem áltaában 4-5 óra alatt az is lemerült az is.
Másrészt a késznléti időket nem lehet összehasonlítani, nem az a lényeg hogy online szinkronizáció be van e akpcsolva, hanem mennyi app van ami onnline szinkronizál ,minél több van ilyen pl. Whatsapp, skype, messenger, Viber, gmail, naptár, időjárás stb annál rosszabb az üzemidőd. Mert ezek a Háttérben folyamatosan szinkronázálnak, ha egy üzenet, vagy hívás bejön azonnal megkapd. De én pl. ezen beszélek Hollandiával, és bármikor jöhet ezekről hívás, egyébként egy mobil mobil hívás 180 Ft/ perc percalapon Hollandiába a Telekomnál szóval nekem szívják csak ezek az akkut inkább.
Egyébként ha rendszeresen napi munkára (pl fotózol, navigálsz) is használod és sokat mozogsz kocsival megértem hogy kell egy jobb akkus mobil. De alapesetben egy napot kibírja a mobil, legfeljebb töltöm powerbankkal ha hosszabb útra megyek. Cserébe élevezet használni a telefont a kamerája brutál és nekem nagyon gyors is, szóval én vigyorgok amikor használom, baromi jó a kijelző, gyakorlatilag mindenben a csúcs számomra. Meg az is tetszik hogy egyedi a forma, nem tucatmobil.
-
Sandra86
csendes újonc
válasz slyowich #32135 üzenetére
Semmilyen különösebb változást nem tapasztaltam a formát illetően,viszont nekem úgy tűnik,mint kicsivel többet bírna az akksi. Aztán lehet csak "bejáródott" a telefon,1 hete vettem
Előny számomra az lett belőle,hogy lett számológépem Korábban valamiért nem volt rajta[ Szerkesztve ]
LG G4 32 GB Brown Leather
-
Zaji
őstag
A hirdetés galériájában a harmadik képen látható tokot használ valaki? Esetleg hasonlót használ valaki G4-hez? Nem baj ha barna...
-
Laca0
addikt
Mindig meglepődök, amikor beleolvasok ebbe a topicba, hogy milyen hozzászólások vannak...
Sok mobilos topic-ot megjártam már, sehol sem volt ennyi ostoba hozzászólás...
Nagyon sok ember megvette ezt a telefont és csodát, lehetetlent vár el tőle. Valahogy meg kellene érteniük, hogy a technika áramot fogyaszt. Minél több tudást préselnek bele, minél több extra paramétert kap, annál több a fogyasztása. Egy Hammer is sokkal többet fogyaszt, mint egy Suzuki, de mégsem panaszkodik a tulajdonosa a fogyasztásra... Pedig mindkettővel el lehet jutni A pontból B pontba.
Azt is meg kellene érteni, hogy az elektronika sokkal gyorsabban fejlődik, mint az akku technológia. Ott még nem történt meg az az áttörés, amire már nagy szüksége lenne az ágazatnak.
De a legmeglepőbb az, hogy azok az emberek, akik nincsenek megelégedve ezzel a telefonnal, mindig vissza-vissza térnek, hogy teleszemeteljék a topic-ot ostobasággal! Miért nem adják el, szabadulnak meg tőle, ha annyira nem jön be nekik, ha annyira mást vártak?!? Olyan is lehet, hogy az a készülék egy selejt. Attól még nem kell általánosítani!
Felmerülő gyári hibák: bootloop (bizonyos gyártási sorozatig), "beégő" kijelző (ismeretlen az oka, és csak speciális helyzetben látszik) Ezeket az LG a készülék 2 éves koráig díjmentesen cseréli (hivatalos EU-s forrásból származókat).
Ennyi és nem több!
Nekem minden be van kapcsolva, csak estére kapcsolom ki a netet, hogy ne zavarjanak az érkező üzenetek. Fut 2 időjárás app, folyamatos frissítéssel, viharjelzéssel, 5 email fiók szinkronizálása, hangfelvevő app, smart connect app, skype, messenger. Ha sokat tévézek vele (LAN stream) vagy 3-4 óránál többet telefonálok (asztalra téve, kihangosítva szoktam) akkor tudom, hogy este töltőre kell tenni. Egyébként meg kényelmesen elvagyok vele 2 napig. Ez ma egy átlagos üzemidő, bármelyik hasonló méretű és tudású telefonnal össze lehet hasonlítani. A G2-es sem tudott több üzemidőt nálam, pedig azt még ma is bestof készüléknek tartják.
Bocs, hogy ilyen sokat írtam, többet nem foglalkozom a témával![ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest